Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
The weather is so nice I had to close the curtains to play Football Manager.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2014.10.23. 13:57:20
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Én Wengerre. <#nevetes1>#nevetes1>
The weather is so nice I had to close the curtains to play Football Manager.
Végül is mindegy.Nálunk nem fogy a játék,és kész.Elég csak a fórumok aktivitását megnézni,elég jó támpont.Bár a világon sem adnak el sokat. A 14-et nem tudom,de a 13-ból 940 ezret adtak el.Ennek közel egyharmadát Angliában.Sok a német,és számottevő még a francia,holland,és a skandináv térség.A portugál,olasz már warezol,ahogy a világ többi része.Kétlem,hogy nálunk akár 1000 is gazdára talált.Szeretném hinni hogy nincs igazam,de tartok tőle,hogy még ez is igen erős becslés.
Azt pedig nem értem,hogy miért csak a dobozos számít,hiszen hivatalosan árulják a kódot is.Ha valaki magyar shop-ban veszi a kódot,nem számolhatják be Izlandnak és fordítva.Bár ki tudja...ha a game shop külföldi,másodkézből beszerzett kódot árul,akkor már tuti nem magyar az a vásárlás.De ez így nem kóser.A lényeg az ő felfogásuk szerint az kellene hogy legyen,hogy x országban mennyien játszanak legálisan vett játékkal.Az pontos adat lenne,mert a STEAM tudja,csak meg kellene kérdezni tőlük.Ehelyett azt figyelik,hogy hol,ki adja el.Ennek nem sok értelme van,mert a kódok vándorolnak.De ha 999 magyar aktiválta STEAM-en az fm-et,akkor hétszentség,hogy 999 magyar vette meg a játékot(kivéve,aki ajándékba kapta a moszkvai nénikéjétől).De nem nézem hülyének őket,tudják ők ezt nagyon jól.Ezért nem vagyunk rajta a térképükön,és nem is leszünk.
Ezzel utolértem magam. A 12. évet most fejeztem be, jelenleg írom az összefoglalóját, hamarosan az is felkerül. Aztán utána szeretnék írni a játékosaimról, a taktikámról, képzelt interjúkat is szeretnék, stb-stb.
Hogy nálunk miért nem készült el úgy mint a blankoltaknál meg a németeknél, azt nem tudom, de én fizetni is hajlandó lennék érte! Mivel gyakorlatilag a CM1 óta a rabja vagyok, így én is bőven elboldogulok vele, de szeretném az anyanyelvemen játszani... teljesen más érzés úgy!
Egyébként én is szkeptikus vagyok ebben a témában, de, ha már a reményt is elengedem, akkor itt a vég... 😊
www.smart-bus.hu
Egyebkent tudom melyik oldalra gondolsz, a tavalyit(vagyis a 2014-est) en is ott vettem.
Magyar nyelv hivatalosan szerintem soha nem lesz.Ezen nem változtat az,hogy 20 emberrel több lesz,aki itthon veszi.
A fordítással kapcsolatban is szkeptikus vagyok.Nagyon kevesen lehetnek azok,akiknek megvan a megfelelő nyelvtudásuk,emellett rengeteg szabadidőt is tudnának áldozni a fordításra.És itt van még a technikai rész,mert már nem elég lefordítani,a nyelvi kódot is ki kell kerülni.Ami egyébként nem lehetetlen,mert a 13/14-hez is létezik 100%-os német,héber fordítás.Izrael sem nagy ország,de 15473 letöltést regisztráltak a 14-es fordításra.Ha mindenki háromszor töltötte le,ez akkor is több,mint 5000 ember.(és már gyűlnek a jelentkezők a 15 fordítására)Hol vagyunk mi ehhez?Van itt a fórumon két tucat regular player,meg talán háromszor ennyi alkalmi érdeklődő.Gondolom lehet még pár száz,aki hébe-hóba játszik,de nem aktív fórumokon.Azt nem tippelném meg,hogy mennyien lehetnek azok,akik fizettek is a játékért.De ha mégis,akkor szerintem elenyésző. Szóval maradok szkeptikus.Úgy a hivatalos,mint a rajongói fordítással kapcsolatban.
Egyébként meg tavaly is volt valami akció, aminek a keretében 7500.-Ft volt a játék úgy, hogy magyar vásárlásnak számított...
www.smart-bus.hu
Egyebkent akinek vannak olyan ismerosei akik kicsit ismerosek a steam-en,foleg az orosz oldalakon,az kerdezzen utana hany darab TF2 kulcsert cserebe adjak most a jatekot.
En 5700 ft-nak megfelelo eurot utaltam at egy ismerosnek aki ilyen kulcsokert cserebe szerezte be (kb egy honapja).
www.smart-bus.hu
Én is megosztom a kuponomat a greenmanhez: 7KZ0IZ-7Y4OP0-GFV867 , aki kapja marha <#mf1>#mf1>
LINK ez meg egy link a regisztráláshoz.
<#worship>#worship>
Utoljára szerkesztette: gojoci, 2014.10.21. 23:11:28
Greenman-nél, kb. 9200Ft volt 20%-os kuponnal.
Remélem időben fog jönni a bétához a kulcs.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2014.10.21. 17:20:42
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Várok csütörtökig, hátha lesz valahol hot sale a bétásra 😊
Csak a régiókódos ruszki olcsó,van már 5400-ért is.De az nálunk használhatatlan.