A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    Nem sokat tehetsz azon kívül,hogy leállítod az edzését.De gondolom azért kapott külön edzést,mert szüksége van rá.Én nem foglalkozom az ilyen nyavalygásokkal.10 emberből 8-nak nem tetszik a különóra.Főleg,ha már elmúlt 18 éves.Az ifik még nagyjából természetesnek veszik,ha itt-ott faragunk rajtuk,de az idősebbek nem lelkesednek érte.
    Nálam a Halinál a kapus Petkovic 3 évig volt heavy ugrás edzésen,és végig siránkozott.Milyen kapus az,amelyik nem tud ugrani?22 évesen hoztam ide,de felvittem az ugrását 11-ről 14-re.Amikor láttam,hogy tovább már nem megy,és inkább kárt okoznék,leállítottam.Egy csapásra elégedett lett.Meg én is,mert lett egy klasszis kapusom.(Már nem itt véd,31 évesen elengedtem.)

A támadó mentalitás miatt sok rúgott gólt bármelyik csapatommal össze tudok hozni.Az nehezebb,hogy közben ne kapjak sokat.Az első szezonban beszedtem 57-et,a másodikban 37-et.Azóta mindig 20 alatt maradt + a 4.szezon óta mindig 100 fölött rúgtunk.De az NB1 nem Bundesliga szint.Ott még az utolsónál is jó játékosok vannak,itt meg egyedül az Újpest számít valamit.Mivel a liga reputációja sokat lépett előre,vannak nagyon jó kölcsönjátékosaik.A többi csapat ellen meg kiállíthatnám az ifiket is.(Nyertek 2 BL-t,amit én nem mondhatok el magamról)

Utoljára a 4.szezonról írtam,de már lejátszottam a 10.szezont is,csak lusta voltam beszámolókat írni.Az ünnepek alatt majd pótolom.Megvannak a képek,majd felrakom egyben.