Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is meg akarom venni, de jó lenne 9eFt alatt betával együtt. Aki lát vagy hall valami akcióról, vagy van felesleges kuponja, az szóljon.
Köszöntem.<#worship>#worship>
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
de ajánlanám ezt a képet a figyelmetekbe (bocsi, hogy nem direkt link, de most 30 napig nem tudok...)
https://www.facebook.com/footballmanager/photos/a.287515362615.145884.262490537615/10152431463577616/?type=1&theater
szóval jöhetne mihamarabb a dolog... :D
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Én ezeket a transfer update-eket sem teszem fel, hiszen minek? A játékban 1-2 szezon és úgyis minden a feje tetejére áll, össze-vissza eligazolnak a játékosok, akárhol is kezdenek.
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Meg ha a régi játékosok kellenek, akkor ott vannak a 10 évvel ezelőtti kiadások, játsz azzal. De amúgy is 10 évig tele van valós játékosokkal a játék....
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2014.10.20. 19:00:24
5 év után elszántam magam egy gép cserére és azzal fordulnék hozzátok, hogy 3 processzor közül melyiket válasszam(leginkább football managerezni szeretnék kb. 90000-95000-es adatbázissal, meg internetezni,de fontos az energia takarékosság is)? A három versenyző:AMD APU A10 7800, Intel core i5 4690s, vagy i7 4790s? ehhez jönni fog 2x4 giga ram 1600 vagy 1866 mhz-es és egy 120 gigás ssd, dedikált vgat nem szeretnék. Tehát a kérdésem az lenne, hogy elég-e az i5, vagy az i7 azért jobb lenne leginkább fm alá, esetleg az APU is elég lehet?
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Mondjuk nem tudom,mi értelme lenne így játszani:1,2,3,4,5,6,7.
A világ egykori,vagy jelenlegi top csapataiban tucatszám hemzsegnek az ilyen klasszisok.Van belőlük több mint 300,röhej az egész.
Utoljára szerkesztette: korbin555, 2014.10.19. 17:55:31
Most akciós, csak 6 font a játék.
Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2014.10.19. 17:34:30
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Kiadtak tavaly egy retro FM-et, 1888-ban kezdődik, és begenerálja a nagy híres sztárokat, ez való neked! <#wink>#wink>
Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2014.10.19. 17:35:16
szóval egy FM95 kéne amiben benne vannak azok akik 2005ben jöttek elő meg az átigazolások is. Lehet csak az én hülye ötletem de szeritem tök jó lenne ha mondjuk nem az x-edik noname generáltat kéne leigazolnom, hanem cinkos mosollyal elhoznék braziliából egy 18 éves ronaldinho nevű gyereket :)
Ha csak a mai játékosokra vágysz, akkor menj fifázni...
Az bug hogy ha egy játékosom wantedolva van egy klub által amiből én is szeretnék valakit, akkor nem tudom bevonni őt az adott játékosért tett ajánlatba?
az lenne a kérdésem hogy tud-e valaki egy "időutazós" pakkról v valami ilyesmiről?
röviden - zavaró hogy elkezdek egy mentést, és pár szezon után tele a játék generáltakakkal és tök jó lenne ha lehetne kezdeni egy karriert mondjuk 20-30 szezonnal korábban és a mostani klasszisoknak lehetne látni a pályáját felivelni (bááár nyilván qva nehéz lenne megoldani a folyamatos fejlődésüket, meg a sérüléseket felvinni előrestbstb)
na mindeg, vaalaki esetleg tud ilyesmiről a 14-hez?
Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2014.10.17. 12:54:24
Aki esetleg gondolkodik az FM 2015 megvételén (más játék esetében is él a dolog!) és a Green Man Gamingnél tenné meg ezt, ahol jelenleg is 29.99 font a játék ára, az regeljen már ezen a címen és mind a ketten jól járunk:
http://www.greenmangaming.com/?gmgr=wahuyeyi
Köszönöm előre is!
Ha valaki most regisztrál a GMG-n, és veszi meg a játékot, megköszönném, ha erről a linkről tenné:
http://www.greenmangaming.com/?gmgr=kovipido
Elvileg 2 font-ot hozzáadnak az egyenlegemhez. :)
The weather is so nice I had to close the curtains to play Football Manager.
YON78G-6M32DX-A64SAL
A helyzet az,hogy 2 hete skubizom az árakat,de ennél olcsóbbat nem igazán találtam.Volt egy 8500-ért,de ahhoz nincs béta,meg egy másik 7700-ért,de az RU VPN-es.A magyarok nekem felejtősek.A Livekodok ma jött ki egy röhejes 10900-as árcédulával.A Galaxis is 10k,de nincs béta,és nem gyűjtök porfogót.És főleg nem akarok még 2 hétig sorozatot darálni,mikor kint a játék.
Szóval kösz.
(ezt a kódot én kaptam, próbáljátok ki, hátha működik: P65PW6-F9B91D-TW2AG2)
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2014.10.15. 19:58:51

Rennes (idén elég jól erősítettek, papíron legalábbis)
Karlsruhe (tetszik a város és Németország dél-nyugati része, illetve új stadion is épül)
'borough (szimpatikus a keret és a stadion is tetszetős)
City/Bayern/PSG (kell egy olyan karrier is, amikor tökig van a pénztár, a City a kedvenc angol csapat, a Bayern az abszolút top, a PSG-ben meg ott van Ibra, jó lenne összehozni neki mondjuk egy BL győzelmet)
aztán alakulhat ez még... nagyon sok szimpatikus csapat van és végre jó lenne már egy Diósgyőrös karrier is, ha minden hazain ott vagyok... :D
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
Lesz még egy olasz,mert ott meg végképp alig fordultam elő.Egy vándorkarrierben a Cagliari-t vittem két szezon erejéig.Itt a konkrét tervem megvan,két év után újra a Pro Vercelli.A sors ismétli önmagát,megint újoncok lesznek a Serie B-ben,akárcsak a 13-ban.Lifteztek egyet,de idén komolynak tűnnek,mint a vakbélgyulladás.Tabella.
Valamikor az új év elejétől pedig jön a megszokott Hali karrier.Arra az időre már csak nem érnek meglepetések.
De mielőtt ekkora feladatokba kezdek,csavargok egyet szerte a világban.Dél-Afrika,India tervben van,de idén is meglátogatom rövidebb időre Indonéziát,Kínát,és valamelyik kisebb Dél-Amerikai országot is.Ezekre pont jó lesz a béta időszak,megismerem,tanulgatom az új dolgokat.
Szóval terveim lennének,csak még ki kell böjtölni egy jó hetet.Ja,meg nem ártana közben a játékot is megvennem.