104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Sysfox
    Azt már én csinálom, csak nem Dárdai névvel... :)
  • korbin555
  • Darthmushroom

Sampdoria 2. szezon

Nehéz hajrá után, egy nehéz bajnoki címet sikerült megszerezni idén. Az igazolásoknál szokás szerint a fiatalokra utaztam meg arra h bővebb legyen a keret, a 15mért eladott Obiangot szerencsére tudtuk pótolni. Első európai évünk is sikeresnek számít mivel a BL-ben sikerült a tovább menni a csoportból sőt még a Donyecken is tovább lépni, így első évben nem rossz azért a 8 közé jutás. Olasz kupában címvédőként elmentünk a döntőig ahol egy nehéz meccsen sikerült megvédeni a kupát. A keret egyébként az egyik legfiatalabb a bajnokságban. Mindenképp szeretném folytatni ezt a karriert, de most lenne kedvem egy Dárdai névvel ellátott Herthát építeni.
  • korbin555
    Igen,az ifik,2020 és 2023-ban.De ugye állandóan cserélődnek,aki kapós lesz,azt eladom(+40%).Aztán hozok helyette két másikat.Vannak lyukas évek,de ha összejön egy jobb társaság,akkor azok tényleg nagyon jók.De a felnőtt csapatba már 3 éve nem került be egy sem.A jónál is jobbnak kell lennie,aki ide be akar kerülni.Egy évtized után már klasszis fiatalokat adok el,sajnos még mindig nem annyiért,mint szeretném.

Ami vicces,hogy a 29 éves Németh Márió még mindig itt van.Nincs szívem elzavarni.Nála ezerszer jobb ifiket adtam már el,de a 132 PA értékével tartalékként bőven jó az NB1-hez.Klasszisokkal van körülvéve,jól boldogul.Válogatott játékos és klublegenda.Egyébként kockázatot nem vállalok vele,a padra sem ülhet le a BL-ben.Messze a leggyengébb játékosom,de ennyi szentimentalizmust megengedhetek magamnak.Ami azt illeti,ő az egyetlen,aki régebben van a klubnál,mint én.Valamiféle tiszteletet megérdemel ezért.

A legendáról jut eszembe.2021 vagy 22-ben meghívott a Vidi Kokó Testimonial meccsére.10 éve volt náluk,ikon lett belőle.Megtiszteltük őket egy hatossal.
  • Darthmushroom
    17. vs 1. -az utolsó előtti fordulóban
    1:0nál muszáj voltam kitámadni mert úgy állt a másik meccs erre jön a piros meg a többi. egy nagy szerencséje van a gépnek (h nem repült az emeletről) h 2. Napoli is előnyből kikapott, így maradt a vezetés a tabellán a jobb gólkülönbséggel.
    Utoljára szerkesztette: Darthmushroom, 2014.12.23. 12:44:27
  • zyndar
    Structured vagy highly srtucturedet próbáltad már? Kevesebb a kapott gól, de a rúgott is. Viszont te direkt passzolsz, szóval neked bejönne szerintem.
  • zyndar
    Hiányolom is a beszámolókat. Most az ificsapatod nyert 2 BL-t? :) Nem rossz.
  • korbin555
    Nem sokat tehetsz azon kívül,hogy leállítod az edzését.De gondolom azért kapott külön edzést,mert szüksége van rá.Én nem foglalkozom az ilyen nyavalygásokkal.10 emberből 8-nak nem tetszik a különóra.Főleg,ha már elmúlt 18 éves.Az ifik még nagyjából természetesnek veszik,ha itt-ott faragunk rajtuk,de az idősebbek nem lelkesednek érte.
    Nálam a Halinál a kapus Petkovic 3 évig volt heavy ugrás edzésen,és végig siránkozott.Milyen kapus az,amelyik nem tud ugrani?22 évesen hoztam ide,de felvittem az ugrását 11-ről 14-re.Amikor láttam,hogy tovább már nem megy,és inkább kárt okoznék,leállítottam.Egy csapásra elégedett lett.Meg én is,mert lett egy klasszis kapusom.(Már nem itt véd,31 évesen elengedtem.)

A támadó mentalitás miatt sok rúgott gólt bármelyik csapatommal össze tudok hozni.Az nehezebb,hogy közben ne kapjak sokat.Az első szezonban beszedtem 57-et,a másodikban 37-et.Azóta mindig 20 alatt maradt + a 4.szezon óta mindig 100 fölött rúgtunk.De az NB1 nem Bundesliga szint.Ott még az utolsónál is jó játékosok vannak,itt meg egyedül az Újpest számít valamit.Mivel a liga reputációja sokat lépett előre,vannak nagyon jó kölcsönjátékosaik.A többi csapat ellen meg kiállíthatnám az ifiket is.(Nyertek 2 BL-t,amit én nem mondhatok el magamról)

Utoljára a 4.szezonról írtam,de már lejátszottam a 10.szezont is,csak lusta voltam beszámolókat írni.Az ünnepek alatt majd pótolom.Megvannak a képek,majd felrakom egyben.
  • Sysfox
    Kérdés: mit kell csinálni akkor, ha valaki elégedetlen a high amount of extra training-el? Értem a lényeget, de mi a teendő?
  • Sysfox
    De jó nektek, én még hadilábon állok a góllövéssel a Herha esetében, 3 forduló után a 17. helyen állunk a Bundesligában.

Ez az idióta másodedzőm pedig folyamatosan be akarja kapcsoltatni velem a "work ball into box" taktikai utasítást meccs közben, de ennek hatására a játékosok még a 16-oson belül is passzolgatnak ahelyett, hogy kapura rúgnának. Persze, tízből kilencszer elakad valamelyik védőben a passz.

Nekem nem ez a stílusom, inkább a "go route one" és "much higher tempo" és "hassle opponents", de ehhez még nincs meg a játékosállományom. Ha kirúgnak innen, megyek a Milánhoz... :)
  • korbin555
    Ez a rengeteg gól nem normális.Már attól sem ájultam el,mikor 11-0-ra vertük az NB1-ben a Nyíregyházát.Attól meg főleg nem,mikor 16-0-ra vertük a Sárisápot az MK-ban.De a többi csapat meccsein is születnek vízilabda eredmények.9-5,6-4,7-2,szinte minden fordulóra jut hasonló eredmény.A 17.fordulóban már nincs olyan csapat,akinek a meccsein ne lett volna minimum 50 gól,de jellemzően 60-70 között van.
    Az NB1-ben a valóságban 646 gól született a 17.fordulóig.Nálam ez most 1021.Ha kiveszem a saját góljaimat(rúgott-kapott),akkor is 935.Agyrém.Még a 2-2,3-2 is gyakoribb eredmény,mint a 0-0,vagy 1-0.De ugyanez volt az angol sokadik ligában is,nem magyar sajátosság.
  • Sysfox
    Nagyon sok a kapura lövésed, de ennek hatékonysága a béka feneke alatt van. Mindenkinek be van állítva a shoot on sight? :)
  • geo91
    kezdtem örülni hogy az idén végre komolyan lefaraghatunk a kapott gólokból, 20 fordulón át veretlenek is voltunk mindössze 9 kapott góllal. erre jött ez a meccs... na jóccakát...

• geo91
    ez lemaradt: idei bl történések

• geo91
    szeret az fm, én is őt

• LasDen #99180
    csak barátságos meccsekről tudod visszahívni. A többire ha akar, elmegy...
  • Zenszkij
    ezt nem tudod kontrollálni
  • kosheen
    üdv. most egy ideig nem nyomtam a játékot, de két bejgli között begyűjtenék még egy bl trófeát
    2012-vel játszok (még mindig) és miután végre kineveztek magyar kapitánynak is lett egy perverz ötletem, kérdés mennyire életképes. 1 brazil AMC már honosítva lett. Az vajon járható út hogy hozok egy fiatalt és soha nem engedem el a válogatottjába addig míg magyar nem lehet belőle? Vagy előbb utóbb megutál és nem tudok szerződést hosszabbítani vele hogy meg legyen a 8 év?
    vagy a szünetekben amúgy is lesz válogatott meccs, akkor meg nem tudok parancsolni neki?
  • Volcanor
    Hát nem egy Neuer a kapusom:
  • Peti2400
    csak annyi hogy cd kulcsot kapsz és dobozt nem.
  • Lancelot1983
    köszönöm
  • Peti2400
    tessék
  • Lancelot1983
    Sziasztok!

Tudtok olyan megbízható helyet, ahol olyan 6000 ft körül karácsonyi akcióban beszerezhető a játék? vagy mi most a legjobb ajánlat?
  • Darthmushroom
    ilyen se sűrűn van a játékba, főleg nem első osztályban.
  • Taibi
    Üdv!
    Valaki ki tudna egy kicsit oktatni az FM2015 edzés beállításairól? :)
    Régebbi részekkel sokat játszottam, de akkor még külön csoportokba kellett szedni a játékosokat posztok szerint, és minden csoportnak külön-külön tudtam szabályozni az edzéseket csúszkás beállításokkal.
    Most csak annyit kell tenni, hogy változtatgatom a "general focust" és a "match focust" illetve az "individualt" ?
  • geo91
    Midtjylland 2015/2016 (második szezon)

Átigazolások:
    átig
    jovic, kakuta, richards, sörensen

Keret:
    egyik fele
    másik fele
    bangaard, sisto, strac..., sviat..., uzo...

Bajnokság és kupa:
    tabella
    meccsek egyik fele
    másik fele

BL és EL:
    csoport
    meccsek
  • geo91
    maga a tény örömteljes, hogy a második szezonban eljutottunk az európa ligában a legjobb 8 közé, de ahogy onnan kiestünk, az nem... :( oda-vissza lefociztuk a cska-t, erre egy 3-3 és egy 1-2 lett a vége, utóbbinál az ellenfél két gólja tiziből volt.

• Darthmushroom
    pedig lehet kaptál volna ha már annyi pénz van a számlán.
  • Sysfox
    Kb. 2 milliót adtak, ami nem sok. De nem kértem semennyit sem.
  • korbin555
    Van rá megoldás.
    Csak minden update után újra kell rakni.
    Utoljára szerkesztette: korbin555, 2014.12.21. 20:45:36
  • Darthmushroom
    tudtommal licencelsz problémák, csak úgy mint a Benficánál meg a Portonál is

am mennyi pénzt kaptál? láttam h kevés van alapból de kértél akkor adtak? mert 40m van a számlán ami nem semmi :D
    Utoljára szerkesztette: Darthmushroom, 2014.12.21. 20:44:33
  • Sysfox
    Első meccs a bajnokságban jó játékkal:
    VFB Stuttgart - Hertha 2:2

Csak azt tudnám, hogy miért ilyen impotens elnevezések vannak a csapatoknál... A Schalke miért Gelsenkirchen, a Mönchengladbach miért BMG...? Akkor miért nem Gladbach vagy Möchengladbach? Erről a BMG-ről egyébként egyből a BFG-9000 jutott eszembe még a régi időkből (gyk. a Big F*cking Gun a Doom-ból). Aztán elkezdtem gondolkodni, hogy mi lehet a BMG... "Big Motherf*cking Gun"...?

(Mielőtt valaki leírná, tudom, hogy Borussia Mönchengladbach a csapat neve.)
  • Sysfox
    Ugrott a bíznisz, mert a 17 éves holland középhátvéd kölyökért 12,5 milliót kér a Groningen... Szerintem még az életben nem adtak el fele ennyiért se senkit, nem én leszek az a a balek, az tuti.

Az első tétmeccsemen egyébként 3:1-re vezetünk a harmadosztályú Kiel ellen a Német kupában... És kezdünk jól játszani úgy egyébként. Kicsit variáltam a taktikán, a két szélső támadóbb lett, Nico Schultz két gólt is szerzett már az első félidőben bal középpályásként, winger szerepkörben.
  • Sysfox
    Köszi, ez az! :)
  • korbin555
    Szerintem már nem lehet nyalni senkinek.Viszont ha kinyilvánítod az érdeklődésed(Transfer-Declare interest-For transfer),akkor ugrik a sajtó,és ott el lehet mondani,hogy a radar alatt van,és "mindenáron" le akarod igazolni,mert ilyen meg olyan jó játékos.
    Ezzel párhuzamosan az ügynökének is lehet x százalékot ajánlani,ami gondolom még inkább megkönnyíti a leigazolását.De a végső szót akkor is a klubja mondja ki.

Geo megelőzött.
    Utoljára szerkesztette: korbin555, 2014.12.21. 11:50:39
  • geo91
    transfer/declare interest/for transfer

aztán már jön is az újságírói kérdés róla az inbox-ban
  • Sysfox
    A "we are being seriously overrun in midfield" azt jelenti, hogy az ellenfél túl könnyen jön át a középpályánkon? Mert majdnem minden meccsen megkapom ezt többször.

Mit lehet ez ellen tenni?
    Utoljára szerkesztette: Sysfox, 2014.12.21. 11:12:38
  • Sysfox
    De akkor hol tudok újat kezdeményezni, ez érdekel!

• Darthmushroom
    Brentford fc-vel nálad van megegyezés alapból? mert én virágboltival játszok és abba nincs pedig azonos tulajdonos így egymás között ingyen lehetne igazolni, úgy mint az Udinese-Granada-Watford hármas között.
  • geo91
    a conversations csak arra jó hogy vissza tudd olvasni a régi beszélgetéseiteket, újakat ott nem tudsz kezdeményezni
    Utoljára szerkesztette: geo91, 2014.12.21. 10:48:12