A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Utley
    Pici helyzetjelentés a "Gyakadémiámról": A keret nagyon szűkös lett a nyárra, de igyekeztem feltölteni minőségi játékosokkal. Anyagilag nem álltunk a legjobban, így a nagy tehetségemet elengedtem Ukrajnába elég jó pénzért... Nagy fájdalmam, hogy a magyar játékosok nem ütik meg azt a szintet amit szeretnék elérni és ezért külföldön kell keresgélnem, ami nem megy egyszerűen.. A BL 2. selejtező körében az azeri Qarabag-ot sodorta elénk Platini göbje és ha már eljöttek Felcsútra szépen gurítottunk nekik egy laza 4-st... A visszavágón csak a pontok miatt vettem komolyan és 3-2-re bedaráltuk ellenfelünket.
    A következő körben már Székesfehérváron kellett fogadnom a ciprusi APOEL-t és itt már remegtem, elvégre párszor elvitték már a Tippmixem:D
    Hazai pályán 2-0-ás vezetés után egy szabadrúgás után a kapunkba találtak, így nagyon izgalmas visszavágó elé néztünk. Idegenben se álltam vissza próbáltuk sokat birtokolni a labdát, de egy ciprusi támadás után futni kellett az eredmény után. Átálltunk 3csatáros játékra és ez meghozta az eredményét. ( Ljubicic 25-ről bombázott a kapuba :) Ezután felborult a pálya 5 védővel védekeztem,de meglett az eredménye! Idegenben 1:1 összesítésben 3-2-el a BL playoffkörig eljutottam.
    Az MLSZ-t nagyon nem veszi semmibe a menetelésünket, mert korrekt mód BL meccs után 2nappal Szuperkupa, másnap bajnoki...
    A BL playoffnál már nem sok sanszunk van a Salzburg ellen, de ezt már csak holnap tudom meg. :)