104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
A #99150-re tud valaki mondani valamit? -
nekemis ez tűnt fel :DDDDD egyébként a játékban nagyon túl van húzva a tag,simán meglövi a 20-25 gólokat minden szezonban -
bizonyíték arra h csak egy játék :D -
Balotelli gólt rúgott?
-
geo91 #99151 második szezon, bl meccsek
-
Ezt én is tudom. Ezen belül van egy conversations, ami egy nagy fehér, üres ablak.
Saját játékosnál van még "advice", "warn player", stb, de egy olyan játékosnál, aki nem a klub alkalmazottja, nincs semmi, csak a töküres conversations. -
ozbom #99149 Féltávnál így állunk. Az utolsó 5 meccsből csak 1-et sikerült megnyerni, a többit csak döntetlenre hoztuk. Így 4 pont előnyünk van az MTK-val szemben. -
geo91 #99148 Midtjylland 2014/2015 (első szezon)
Átigazolások:
igazolások
gil
stracqwqwqwlqéwlqééqw
Keret:
keret1
keret2
andersson
bangaard
hassan
sisto
Bajnokság és kupa:
tabella
meccsek1
meccsek2
Európa Liga:
csoport
meccsek
besiktas (i)
psv
besiktas (o) -
interaction -
Hol tudok egy játékosról nyilatkozni, mint régen?
Pl. valakiről, akit le akarok igazolni. Nem találom. -
Utolsó előtti felkészülési meccs:
Hertha - Genclerbirligi 3:0
g: Kalou, Schieber, Furuholm
Most végre jól is játszottunk, az a kezdőcsapat szerepelt, aki a bajnokságban is kezdeni fog. -
csúnyán kicentiztük a továbbjutást.. :D a verességgel 3.helyen végeztünk volna, de a döntetlennel meg csoportelsők lettünk. Az Overload mentalitás párszor befigyelt a meccsen az emberhátrány ellenére is :D -
geo91 #99143 5 milláért jött hozzám is. két alapemberem adtam el érte 2-2 millióért, a befolyt összeg meg arra volt elég hogy 1 milla + 4 milla négy éves részletre eljöjjön. -
csak a szokásos.. gondolom mondani se kell h kieső helyen voltak :D -
elég érdekesen alakul eddig a bl csoport :D -
18 évesen ő lesz a legjobb csatárod :) Én most ott tartok vele, hogy 5 milliót kellene fizetnem, ebből 3.5-et részletre, de ennyim sajna nincs. -
korbin555 #99139 Sok sikert! (Ezek a 7-8-9 gólos meccsek,az NB1-re emlékeztetnek.) -
Sisto szárnyal úgy látom :D -
geo91 #99137 az idegenbeli egygólos vereség után reménykedtem egy visszavágásban, de ez minden várakozásomat túlszárnyalta. na jóccakát 
-
Üdv Dániában
! Látom azért a Bröndby itt is ott van az elejében!
-
Utley #99135 Porto, Shakhtar Donetsk, Standard Liége, Puskás Akadémia csoport :))))) -
geo91 #99134
a paris fc felkerült a képzeletbeli listámra, mint lehetséges karrier
-
geo91 #99133 közben megtaláltam a nekem való csapatot, dánia honvédját, a midtjyllandot. négerekből és saját nevelésű fiatalokból áll az egész csapat... :D ez a cikk adta az ihletet :D
igazolások
kulcsjátékosok: SISTO, andersson, bangaard, gil, hassan, haugaard, sviachenko, stracasdsadogksdl
18 évesen ő is csatlakozik majd, remélhetőleg addigra fejlődik annyit hogy akár kezdőcsatárom is lehet a kimondhatatlan nevű argentin helyett -
Utley #99132 A nemzetközi kupával járó menetrendet nagyon nem bírják az embereim, így a bajnokságban botladozunk. Sajnos minőségileg nagyon szűk a keretünk és a BL élvezi a fő prioritást. Ám ott nagyot alkotunk! Hazai pályán a Salzburgot elkalapáltuk meggyőző játékkal 4-1-re és idegenben megmaradt 2 gól az előnyből, így a 2-1-es zakó azt jelenti, hogy a Puskás Akadémia a BL főtáblájára jutott :))))) -
Paris Fc, Oviedo, Lecce, Karlsruhe. -
racing santander -
geo91 #99129 az utóbbi időben nem sok időm volt játszani, de ma elkezdődött a január 4-ig tartó szabadságom.
keresek is valami csapatot, aztán kezdek egy új karriert. ha valakinek van ötlete, ne fogja vissza magát...
-
30 meccs kevés a százhoz :) És a Salzburg ellen nem kell ám feltartott kézzel kiállni! A labda gömbölyű, lövésből lesz a gól, de csak akkor, ha a játékvezető megadja. -
Utley #99127 szép eredmény..bár 5 gólt még elbírt volna a brigádod :) -
Kiábrándítóan gyengék voltak, főleg a Partizan, pedig messze nekik a legjobb a keretük. -
Grat, de azért WTF??? mi lett a Partizannal meg a Red Starral? :D
-
Utley #99124 Pici helyzetjelentés a "Gyakadémiámról": A keret nagyon szűkös lett a nyárra, de igyekeztem feltölteni minőségi játékosokkal. Anyagilag nem álltunk a legjobban, így a nagy tehetségemet elengedtem Ukrajnába elég jó pénzért... Nagy fájdalmam, hogy a magyar játékosok nem ütik meg azt a szintet amit szeretnék elérni és ezért külföldön kell keresgélnem, ami nem megy egyszerűen.. A BL 2. selejtező körében az azeri Qarabag-ot sodorta elénk Platini göbje és ha már eljöttek Felcsútra szépen gurítottunk nekik egy laza 4-st... A visszavágón csak a pontok miatt vettem komolyan és 3-2-re bedaráltuk ellenfelünket.
A következő körben már Székesfehérváron kellett fogadnom a ciprusi APOEL-t és itt már remegtem, elvégre párszor elvitték már a Tippmixem:D
Hazai pályán 2-0-ás vezetés után egy szabadrúgás után a kapunkba találtak, így nagyon izgalmas visszavágó elé néztünk. Idegenben se álltam vissza próbáltuk sokat birtokolni a labdát, de egy ciprusi támadás után futni kellett az eredmény után. Átálltunk 3csatáros játékra és ez meghozta az eredményét. ( Ljubicic 25-ről bombázott a kapuba :) Ezután felborult a pálya 5 védővel védekeztem,de meglett az eredménye! Idegenben 1:1 összesítésben 3-2-el a BL playoffkörig eljutottam.
Az MLSZ-t nagyon nem veszi semmibe a menetelésünket, mert korrekt mód BL meccs után 2nappal Szuperkupa, másnap bajnoki...
A BL playoffnál már nem sok sanszunk van a Salzburg ellen, de ezt már csak holnap tudom meg. :)
-
Befejeződött az első szezon, tetszett minden, amit láttam és amit elért a csapat. Sikerült magabiztosan megnyeri a bajnokságot és a kupát.
A taktika igen sok gólt termel, de kapunk is szép számmal. Pénzügyileg megerősödtünk, már 5k a max fizetés, amit adhatok, ez igen nagy lépés ahhoz képest, hogy szezon elején 6500 volt a teljes fizetési keret hetente.
A legjobbak: Veselinovic, Alivodic, Poletanovic, Zivkovic.
Utóbbi jobb bekként 42 meccsen 163 key passt osztott ki, pacsi érte.
Az EL csoportban elég jók voltunk, de a Sevilla már sok volt az egyenes kieséses körben. Meccsek. -
korbin555 #99122 A nagy kérdés.Az ltc fájlt is tudjátok szerkeszteni?Mert az maga A JÁTÉK,és azon van az ördögi kódolás.
A meccskommentár fordítása sosem volt letiltva.A Notepad++ kezeli a cfg,ltf fájlokat.Íme.Ez is bazi nagy meló,több mint 25000 sor.De csak töredéke a játék nyelvi fájljainak. -
Utley #99121 A nyári átigazolás kellős közepén járunk és szakítanom kell a hagyományokkal és külföld felé kell fordulnom...Nem igazán akartam ezt meglépni, de a hazai piac botrányos és akit leigazolnék azért rengeteget kérnek...Ellenben Dnyipro vinné a kis kedvenc Sallaimat 900.000 + bónuszokkal megspékelve 3.000.000 euróért... Ennyi pénzért el kellene adni, de még elmélkedek egy picit... Arccal a BL selejtező felé és utána döntök :) -
Solt #99120 

-
Elviekben valahogy meg lehet kerülni,a németeknek sikerült, és úgy tűnik nekünk is. -
De most akkor mégis meg lehet oldani a fordítást? Mert eddig úgy volt, hogy a SI csinált valamit, ami miatt nem lehetett. -
Igyekszünk, de nagyon sok van még hátra :/ -
nagyon nagy gratula az eddigiekhez mindenkinek aki részt vesz benne!