A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Utley #99097 Nagy lelkesbe vágtam neki a Puskás Akadémia vezetésének az első osztályban. A tervek szerint a középmezőnyben kellett volna végeznünk, de a nyáron sikerült a kerethez alkalmas taktikát kitalálni és ez eredményekben is megmutatkozott. Szezon közben jöttek a meglepetések anyagi téren. A stadionom pici és végig mínuszban voltam, így a bankszámlám -200,000,000 forint környékén mozgott és ezt kénytelen voltam (leszek) kozmetikázni. Na de a keretemről pár szó: Kapuban már a nyáron eladtam Hajduchot ingyen Ajkára, Margitics Pápára ment ingyen, Nascimento 2millió forintért ment haza. Télen anyagi válság miatt megváltam az addig remek teljesítményt nyújtó Czvitkovicstól is, aki elment Portugáliába 50millába,Polonkai az Osztrák első osztályba keresi kenyerét ingyen, Tóth Laci Győrbe ment 5millába és egy tartalék kapusom ment Bajára ingyen. A szezon végeztével Szélesi 15milláért megy Franciaországba.
A nyári igazolásaim: Völgyi 7millió ( szerintem az ország legjobb balhátvédje, de ezt a játékban annyira nem igazolta, mint szeretném), Djemba-Djemba ingyen, Gyurcsó,Szolnoki kölcsönbe érkezett.
Télen pótolni kellett Czvitkovicsot ezért hoztam Skacelt a helyére, de más poszton vált be igazán, de nem fiatalodik...Varini a védelem közepén kellene extrát nyújtania, de még kevés alkalommal mutatta meg, hogy miért perkálom a fizetését és az albérletét...Érkezett még Mateus Regis is. A fiatal brazil srácnak is még érnie kell, de nem biztos, hogy nálunk folytatja jövőre.
Szezon végén egészen biztos távozó: A kölcsönben nálam lévő Gyurcsó,Szolnoki, Papp Máté trió, Denkovics,Mikola szabadlistára kerül. Ez még gyarapodhat ha sikerül jól igazolnunk.
A bajnokságot a 25. forduló után matematikailag is megnyertük! Az MK-t sikerült a 8között eltaktikázni, mert a "C" csapatomat a BKV Előre 5-1-re elpáholta és a visszavágón nem tudtuk ledolgozni a 4gólos hátrányt...A Liga Kupában az elődöntő volt számunkra a végállomás, de ezt nem is vettük komolyan.
A csapatomból ki kell emelnem pár fontos embert: Kelic szerintem az NB1 legjobb belső védője volt, de a csapatom vezére az egészen biztos. Tóth Balázs aki remekül szűrt, de sérülése miatt a 27.kanyar után ment vissza a Vidihez. A támadóim kimagaslót teljesítettek! Lencse-Tischler páros egész évben remekeltek és meglepetésre a be-beugró Sallai is csodás szezont hozott le!
Röviden ennyi :)
Készülünk a BL selejtezőre :)