Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sysfox
Köszi, pont ezt akartam kérdezni, hogy hol lehet megnézni, mert a végét nem vártam meg tegnap este.

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

Aki lemaradt a bemutató videóról....
Sysfox
Igen, mert még mindig korcsolyáznak. A játékosok a legtöbb mozdulat során kevesebbet lépnek, mint a valóságban kellene. Nem értem, ezt miért nem veszik észre az FM2013 óta. A lefordulások is elég idiótán néznek ki.

Kár, mert a mozdulatok, az akciók egyébként szépek lennének.
Utoljára szerkesztette: Sysfox, 2014.10.08. 06:39:57

zorrobomber
Nem tetszik ez a match engine sem. Eastside Hockey Manager-nek jó lenne. Még mindig a 2012(random kerestem egy videót) a király, és persze a CM3 😊
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2014.10.07. 23:17:46

LasDen
az oldalsáv tetszene, ha eltűnne, mikor nem kell...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Nem lesz rossz ez sem,de hogy mennyire lesz jó,majd a bugok eldöntik.Az biztos,hogy kinézetre jól átszabták az egészet.
LasDen
Legrosszabb ötlet: Random mód a játék során alien landolnak a Földön, akiknek 3 lábuk van, ezért 30-as pacejük lett volna 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
A MoCap amit használtak 15 évvel ezelőtti volt 😄DD

LasDen
Football Manager The Movie wtf? 😄DDD

LasDen
mert a játék a mendzseri teendőkre fekszik rá, nem arra, hogy hány euró a sör a stadionban, melyik sarokban ki reklámoz...

Zenszkij
Tudom, de ez egy játék, miért ne lehetne ilyen irányba szélesíteni 😊.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

LasDen
na még kíváncsi leszek a kérdésekre...

LasDen
Mert a menedzser a sajtóval beszélget minden egyes nap. Az általános igazgató meg ilyenek mélyülnek el a pénzügyekben. Stadiont meg az építészek terveznek....
ilyenekért menj a FIFA Managerbe...

Zenszkij
Meccsmotor érdekes lesz, de könyörgöm, miért nem lehet megtervezni a stadion kinézetét, miért nem lehet a pénzügyekbe jobban elmélyülni. Folyamat ez a média baromság megy. Fárasztó. Mindegy november 07-én izzítjuk. Az orosz forradalom örömére 😄.
Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2014.10.07. 22:15:25

LasDen
Viszont a scout rendszer nekem tetszik. Tény, én sokkal lazábban kezeltem eddig. Scouting, jó, akkor leigazoltam azt kész 😄 De itt kurva sokáig kell majd figylni őket...

A hozzászólók többsége sincs elragadtatva a sok beszélgetős újítástól.De lehetett rá számítani,hogy ezt a vonalat tovább erősítik.
LasDen
omg, movember. best new thing ever...

Zenszkij
ez a sajtó már előre látom, hogy az agyamra fog menni

LasDen
és még annál is több kérdés...fuck yea

Zenszkij
nah látom a press conference megint központba van, nem gond assistant manager majd foglalkozik vele

Sysfox
Tőzsér is szerepelt a videóban!

De még mindig korcsolyáznak a játékosok a pályán! 😞

LasDen
OMGOMGOMGOMGMGMGOMGGOGM o_O

Zenszkij
kezdődhetne már....

felfedeztem az előbb egy Ferencvárost is.. 😄

LasDen
igen. ez van mikor 3000+ ember várakozik és ontja a baromságát...😄

el is rejtettem, minek az hogy a sok hülye török írogatja hogy FENERBAHCEEEE vagy GALATASARAYYYYYY
és felsorolnak ott minden létező futballcsapatot... 😄

Sysfox
"Jól" olvasható a chat, másodpercenként van vagy 3 hozzászólás! <#email>

Sysfox
Valami alakul, már egy kép bejött!

LasDen
Elindút...
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2014.10.07. 21:37:40

Sysfox
OFFLINE...

Ciki.

Vagy csak ennyi volt az újdonság? 10 másodperc alatt lezavarták... 😄
Utoljára szerkesztette: Sysfox, 2014.10.07. 21:37:18

lehet berúgtak a film vetítése alatt és nem is lesz egész este semmi... <#banplz>

LasDen
De még egyszer a foggyosoknak (tudom, hogy sokan vannak)

FOOTBALL MANAGER 2015 ANNOUNCEMENT LIVE STREAM (elméletileg már 30-kor kezdődik a brit okoskodás)

LasDen
ne spammeld má a topikot. Ha így folytatod, akkor bannolni foglak :3

már csak fél óra

ki montá'? fődet rád!

LasDen
Ki mondta, hogy berakhatod, he??!!! HE?!?!?!

zorrobomber
An improved 3D Match Engine - speculation
Oh, be jó is lenne. Ez a mostani nagyon nem gyerebe.

Én (bár egy menedzser ebbe már nem különösebben szólhat bele), a pénzügyi döntéseket részletezném egy kicsit, a szponzorokkal való tárgyalás lehetőségét, jegyárak stb.
zorrobomber
Nekem kicsit földhözragadtabb kívánságom lenne, a pozíció filter ne záródjon be minden kattintásnál, de legalábbis állítható legyen hogy bezáródik vagy nem 😊

LasDen
remélem lesz egy feleség challange, ahol minél több pénzt kell keresned, mert a feleség folyamatosan elherdálja a pénzed. Ha elfogy, akkor elhagy egy ilyen szegény senkit és még a klubod is kirúg...

Zenszkij
Mit vártok, mi lesz idén a legnagyobb újítás? Remélem végre megtervezhetem a stadionomat, és beállíthatom a hamburger árát! USM 98 óta erre várok 😄.

LasDen
Amint meglesz, hogy mikor lesz a stream, linkelem minden kedves hallgatónak 😄

zorrobomber
<#eljen>

bakkerman
ma este lehull a lepel az idei gammáról <#email>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

LasDen
itt van egy pár magyar. Most is van 2 élő, de egyik sem kommentálja, de múltkor láttam 1-2-t, aki mondogatott ezt azt közben 😄

bakkerman
vannak magyar játékos csatornák? Szívesen nézném inkább a magyarokat,de csak angolokat ad fel meg amcsikat

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Elfogadom.
LasDen
Nem marhaság. Nem az a lényeg, hogy nézheted ahogy játszanak, hanem hogy szórakoztatóan tudják előadni. Csak a hozzáértőket meg kell találni. Mint ahogy a tv-ben is vannak jobb és rosszabb műsorok. Ugyanez itt is...