104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Aki észreveszi a képen, amit észre kell, az örülhet, mert eddig úgy tűnik minden oké :D
-
Nincs bocsánat :) -
korbin555 #99113 Help & warez topik.
Utoljára szerkesztette: korbin555, 2014.12.18. 16:40:46 -
tomika125 #99112 Oda hogy tudok belépni ? Mert nem találom sehol az off topikot!! Bocsi hogy ide írkálok de nem vagyok jártas az ilyen fórumokba!! -
tomika125 #99111 Köszi szépen nem tudtam hogy oda lehet csak!! Bocsánat!! -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!1. az ilyen kérdések CSAK OFF TOPICBA, OTT VAN A BANNERBA
2. Ki kell kapcsolni addig a vírusirtót még elindítod. ha jót szedtél le akkor úgy elfog indulni, mikor elindult a vírusirtót vissza lehet kapcsolni. -
Ebből csak annyit látok, hogy megint lassan ment a játék. -
ozbom #99107 A 3. szezonomban járok az ÚJpest csapatával. A nemzetközi szereplésről nem szólnék sokat. Kiestünk a 2. körben egy dán csapat ellen.A két kupából isr búcsúztunk, persze alsóbb osztályú csapatok ellen. :D A bajnokság harmadánál az első helyen állunk. 10 mérkőzésből 10 győzelem.Tabella
Meccsek -
nem ez a Luka Jovic. Djordjevic idei úgy le van már húzva a Samp karrierben el se tudom adni :D meg Ő montenegrói. -
Djordjevic? -
az egyik legjobb csatár lesz az idei játékban.
-
Van valakinek tapasztalata róla? A Vojvodinához valahogyan el kellene csábítanom, nem játszik a Partizanban. Ezt a képet a Drezdás mentésből lőttem, szépen fejlődött. -
puskas84 #99102 Sziasztok,
Mitől van az, hogy havernak felraktam a hamachi programot de amikor be akarok lépni egy hibát ir ki.
FM 12-vel játszanánk szerveren keresztül alapból nem tudott csatlakozni valami miatt kérdés mi miatt? ezért raktuk fel a hamachit talán azzal. -
korbin555 #99101 Update 15.2.1. released. -
Hogy miért van, nem tudom, pár oldallal visszább részletesen postoltam az enyémről.
@Utley: gratulálok. Ha sikeresen veszed a BL selejtezőt, akkor átállíthatod a pénznemet euróra ;) -
korbin555 #99099 Pontosabban kölcsön akarják venni. -
Peti2400 #99098 Páran le akarják igazolni a saját ifistámat. 
Dennison -
Utley #99097 Nagy lelkesbe vágtam neki a Puskás Akadémia vezetésének az első osztályban. A tervek szerint a középmezőnyben kellett volna végeznünk, de a nyáron sikerült a kerethez alkalmas taktikát kitalálni és ez eredményekben is megmutatkozott. Szezon közben jöttek a meglepetések anyagi téren. A stadionom pici és végig mínuszban voltam, így a bankszámlám -200,000,000 forint környékén mozgott és ezt kénytelen voltam (leszek) kozmetikázni. Na de a keretemről pár szó: Kapuban már a nyáron eladtam Hajduchot ingyen Ajkára, Margitics Pápára ment ingyen, Nascimento 2millió forintért ment haza. Télen anyagi válság miatt megváltam az addig remek teljesítményt nyújtó Czvitkovicstól is, aki elment Portugáliába 50millába,Polonkai az Osztrák első osztályba keresi kenyerét ingyen, Tóth Laci Győrbe ment 5millába és egy tartalék kapusom ment Bajára ingyen. A szezon végeztével Szélesi 15milláért megy Franciaországba.
A nyári igazolásaim: Völgyi 7millió ( szerintem az ország legjobb balhátvédje, de ezt a játékban annyira nem igazolta, mint szeretném), Djemba-Djemba ingyen, Gyurcsó,Szolnoki kölcsönbe érkezett.
Télen pótolni kellett Czvitkovicsot ezért hoztam Skacelt a helyére, de más poszton vált be igazán, de nem fiatalodik...Varini a védelem közepén kellene extrát nyújtania, de még kevés alkalommal mutatta meg, hogy miért perkálom a fizetését és az albérletét...Érkezett még Mateus Regis is. A fiatal brazil srácnak is még érnie kell, de nem biztos, hogy nálunk folytatja jövőre.
Szezon végén egészen biztos távozó: A kölcsönben nálam lévő Gyurcsó,Szolnoki, Papp Máté trió, Denkovics,Mikola szabadlistára kerül. Ez még gyarapodhat ha sikerül jól igazolnunk.
A bajnokságot a 25. forduló után matematikailag is megnyertük! Az MK-t sikerült a 8között eltaktikázni, mert a "C" csapatomat a BKV Előre 5-1-re elpáholta és a visszavágón nem tudtuk ledolgozni a 4gólos hátrányt...A Liga Kupában az elődöntő volt számunkra a végállomás, de ezt nem is vettük komolyan.
A csapatomból ki kell emelnem pár fontos embert: Kelic szerintem az NB1 legjobb belső védője volt, de a csapatom vezére az egészen biztos. Tóth Balázs aki remekül szűrt, de sérülése miatt a 27.kanyar után ment vissza a Vidihez. A támadóim kimagaslót teljesítettek! Lencse-Tischler páros egész évben remekeltek és meglepetésre a be-beugró Sallai is csodás szezont hozott le!
Röviden ennyi :)
Készülünk a BL selejtezőre :) -
Juriy #99096 Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne, hogy kb semmit nem érek a szögleteknél az egyből beadással, így arra gondoltam változtatok rajta és inkább egy rövid passzokat erőltetném. Na be is állítottam a szöglet instrukcióknál a Shortot, mivel gondolom ez a rövid passz, de nem igazán akarják használni, ugyan úgy rugdossák befele, pedig ember is van ott. Nem tudjátok esetleg hogy miért van ez?
Előre is köszi -
Inter vs Samp -
korbin555 #99094 Sehol.Félbemaradt a fordítás,ez ilyen lett.Ahogy volt róla szó,az utolsó teljes magyarítás a 11-hez készült.
Utoljára szerkesztette: korbin555, 2014.12.17. 11:54:12 -
puskas84 #99093 Sziasztok,
Hol találok az FM12- magyarításához olyan fájlt ami után nem németül írja le az országokat illetve a nagyobb bajnokságok neveit, hanem magyarul, vagy ha erre nincs mód akkor legalább angolul...? -
hmmm... -
Sziasztok.
Tudna valaki egy direct linket adni a legújabb patch letöltéséhez. Köszönöm! -
Peti2400 #99090 NED-HUN -
Ott vagyunk a tűz közelében a féltávnál: Tabella ( Az hogy ennyi meccsünk van senkit ne zavarjon meg a dán szabályok szerint mindenkivel háromszor játszunk)
A teljesítményünk nagyon hullámzó ez kicsit zavaró. A 2 vereség a legrosszabbkor jött. Addig vezettünk utána a 4. helyre csúsztunk vissza. Pont akkor mikor a pénzosztás volt a szezon közbeni helyért így "csak" 1,94 millió eurót kaptunk.
A többi szezon végén. -
Peti2400 #99088 Bajner egész jól játsztott a szezonban.
Lehet hogy neki ez a bajnokság az igazi.
Utoljára szerkesztette: Peti2400, 2014.12.16. 19:28:00 -
korbin555 #99087 Mindig felvidít,ha ilyet látok.Vagy ilyet.Ribeiro inkább az ötösön lenne ilyen szemfüles.Bertelsen tud ilyeneket,bár az is igaz,hogy 10 perces videót lehetne csinálni a fölé-mellé lövöldözéseiről.De ha elsül a lába,az tuti hónap gólja. -
elméletileg :D meg persze ha jól emlékszek h az utolsóba jött a védelem. -
puskas84 #99085 Akkor ha felteszem kivéve az utolsó patchet akkor minden faxán fog működni? -
nyugodtan -
Én örülnék a magyarosításnak! Bár az angol szöveget is megértem úgy-ahogy, magyarul mégiscsak jobb! -
Solt #99082 Akkor engedelmeddel berakom oda is, elég nagy közösség, hátha valaki a segítségükre lehet. -
oda nem mert ott nem vagyok regisztrálva -
Solt #99080 Jut eszembe... Index fórumra beraktad? -
Nem sok esélyt adott a Juve a Szuper Kupa győzelemre... -
korbin555 #99078
Nagyon sok kitartást kívánok mindenkinek,aki valamilyen módon részt vesz benne.
Heroikus feladat lesz.A németek november 11-én kezdték,és még nincs kész.Pedig vannak embereik és tapasztalatuk,+ a 14 jó részét is fel tudják használni. -
Solt #99077 De a hír akkor is király! :)) Remélem sikerrel járnak és meglesz a 100%-s magyarítás... :)
Utoljára szerkesztette: Solt, 2014.12.16. 10:44:53 -
én beszállok, 2 vizsgám van, azok ráérnek januárban.
legalább addig szabadidőmben tudok ezzel foglalkozni. Meg hát szegény bátyám már évek óta sír magyarításért, mert sosem tanult angolul. Németül is valamikor a középsuliban :D -
Mivel nem tudtam lekötni a Barcelona ellen felkészülési mérkőzést, inkább átruccantunk Rómába, az AS Roma vendégeként. A végeredmény 0:1 lett a mi szemszögünkből, ami nem is rossz eredmény, de a kapura lövési arány sokkoló: 27:3 a Roma javára!
Nyilván a Roma jobb csapat jelenleg, mint a Hertha, de ez normális? Sima 4-4-2-ben játszom egyébként, ez a gárda még nem érett meg a két szélsős - két csatáros formációmra. Egy BWM és egy sima CM középen. Kontráztunk, ez úgy gondolom, teljesen normális egy többet tudó alakulat otthonában, de a mérkőzés alatt nem volt képernyőn egyetlen támadásunk sem.