A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Három lejátszott barátságos mérkőzés után elmondom a tapasztalataimat.
Ezekről beszélek:
Hertha - Luzern 0:2
Hertha - Karpaty 1:1
Köniz - Hertha 0:0
Az első mérkőzésen mutatott ötlettelen, silány, erőtlen, balf*sz, kislányos játékunk eltűnt, már csak ötlettelen, silány, erőtlen és balf*sz a játékunk! Mindössze annyit a probléma, hogy a csatárok gólképtelenek, a hátvédek gólképesek (saját kapura!), a középpályások pedig nem tudnak passzolni, a kapus pedig védeni... Ezeket leszámítva minden rendben!
A média a 15. helyre vár bennünket, ami ugye a legjobb nem kieső (azaz, "ippen" bennmaradó), az elnök pedig nyugis bennmaradást vár. A játékoskeret szerintem annyira nem rossz, de eléggé kiütközik, hogy nem játszottam se a 2013-mal, se a 2014-gyel. Magyarul egy rutintalan menedzser vagyok, és elvesztem a tér-idő kontinuumban...
De a meccsek is... amolyan Bognár Gyuri-szerűen elmondható, hogy "nagyon masszívan védekezett a Köniz, nem tudtuk feltörni a védelmét", "sajnos 2-3 helyzetnél többet nem tudunk kidolgozni egy meccsen", valamint "ez a fű valami botrányos, hogy mennyire zavart minket"...
De ami tény, és nem értem:
1. Az ellenfél egyszer rúg kapura, kb. 18 méterről, és gól
2. Nekünk van 10 helyzetünk (lövésünk), ebből 8-at blokkol az ellenfél (nem mint a Gyuri bá), 2 pedig mellé megy.
3. A védelem olyan, mint egy nyugdíjas pöcs... (Feláll, de minek?)
Persze ez még lehet jobb, hiszen az összeszokottság a béka valaga alatt van, és a fitness is "hótgyenge".
Van valami tanácsotok ilyen kezdőnek, mint én? Mi számít ebben a verzióban, mire figyeljek, mi fontos? Köszi.
Utoljára szerkesztette: Sysfox, 2014.12.14. 19:49:19