104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• zyndar
    FLUT light, de van belőle dark is.
  • Sysfox
    Ez melyik skin is?
  • zyndar
    Egy darab nincsen :) De rengeteg fiatal játékos van, egyelőre még nem akarják szétcincálni a csapatot, bár a Dnipro már 3 16-17 évesemet fogja elvinni 800 ezrekért és záradékért, ha betöltik a 18-at.
  • Darthmushroom
    sok szerencsét. van egy pár wonderkided nem? nekem nagyon úgy rémlik így fejből h van 2-3 a Vojvodinába
  • zyndar
    Belevágtam az új melóba. Ez most egy manager karrier lesz, viszonyal alacsony profillal kezdtem, nemzetközi papírok nélkül. Nem leszek sokat egy helyen, dolgozok remélhetőleg sokfelé Európában, ennyi ligát még sohasem töltöttem be.

Nos a kiindulópont a Vojvodina:

A klub a 2 nagy (Crvena és Partizan) mögött nem sok sót evett meg, de 2014-es kupagyőztes, így az EL-ért selejteztünk. Pénzügyileg közepesen rossz a helyzet, ami nagyon érdekes, hogy milyen alacsonyak a fizetések és a fizetési keret. A csapat egyébként egyben van szerintem, összesen egy csere balszélsőt igazoltam ingyen.

Az EL-re viszonylag simán selejteztünk, a Bursasportól többre számítottam. A csoportunk nem tűnik lehetetlennek.

Közben elkezdődött a bajnokság is :)
    Utoljára szerkesztette: zyndar, 2014.12.14. 20:47:24
  • Sysfox
    Tuggen - Hertha 1:2

Egész jól játszottunk, kezdünk belejönni. Kihívtam a Barcelonát, hogy lássam mit tudunk egy világklasszis csapat ellen, remélem elfogadják.
  • Sysfox
    Három lejátszott barátságos mérkőzés után elmondom a tapasztalataimat.

Ezekről beszélek:
    Hertha - Luzern 0:2
    Hertha - Karpaty 1:1
    Köniz - Hertha 0:0

Az első mérkőzésen mutatott ötlettelen, silány, erőtlen, balf*sz, kislányos játékunk eltűnt, már csak ötlettelen, silány, erőtlen és balf*sz a játékunk! Mindössze annyit a probléma, hogy a csatárok gólképtelenek, a hátvédek gólképesek (saját kapura!), a középpályások pedig nem tudnak passzolni, a kapus pedig védeni... Ezeket leszámítva minden rendben!

A média a 15. helyre vár bennünket, ami ugye a legjobb nem kieső (azaz, "ippen" bennmaradó), az elnök pedig nyugis bennmaradást vár. A játékoskeret szerintem annyira nem rossz, de eléggé kiütközik, hogy nem játszottam se a 2013-mal, se a 2014-gyel. Magyarul egy rutintalan menedzser vagyok, és elvesztem a tér-idő kontinuumban...

De a meccsek is... amolyan Bognár Gyuri-szerűen elmondható, hogy "nagyon masszívan védekezett a Köniz, nem tudtuk feltörni a védelmét", "sajnos 2-3 helyzetnél többet nem tudunk kidolgozni egy meccsen", valamint "ez a fű valami botrányos, hogy mennyire zavart minket"...

De ami tény, és nem értem:

1. Az ellenfél egyszer rúg kapura, kb. 18 méterről, és gól
    2. Nekünk van 10 helyzetünk (lövésünk), ebből 8-at blokkol az ellenfél (nem mint a Gyuri bá), 2 pedig mellé megy.
    3. A védelem olyan, mint egy nyugdíjas pöcs... (Feláll, de minek?)

Persze ez még lehet jobb, hiszen az összeszokottság a béka valaga alatt van, és a fitness is "hótgyenge".

Van valami tanácsotok ilyen kezdőnek, mint én? Mi számít ebben a verzióban, mire figyeljek, mi fontos? Köszi.
    Utoljára szerkesztette: Sysfox, 2014.12.14. 19:49:19
  • korbin555
    Én a fehér gyárit használom,ebben át lehet színezni.A fos zöld alap skinben is át lehet.
  • Sysfox
    Az alap skin esetében át lehet színezni a játékosok tulajdonságainak a színét? Mert ez az alap egy katasztrófa szerintem.
  • korbin555
    Talán Csongrádi,és az említett Lengyel.De van hasonló kaliber 7-8.Csongrádit már egy éve el akartam hozni,télen újra megpróbáltam.De 3M-t kért érte a Vidi.Hülyék ezek.Annyi pénzért hozok két jobbat Kelet-Európából. Vagy hármat,ha az egyik csóró afrikai.Már 69000 ember van betöltve,hemzsegnek a jó generáltak.A magyarok a szívügyeim lesznek,de nem minden áron.Lesznek nála sokkal jobbak is.Időm van,kivárom.

Hogy mi az oka a motiválatlanságomnak,az a 10M dolláros kérdés.Fogalmam sincs.A játék jó,arra nem foghatom.De tegnapelőtt egész nap sorozatokat daráltam,tegnap meg Civ-eztem.Holnap megint biztos valami más,"halaszthatatlan" dolgom lesz.Talán majd helyreáll a világ rendje.De a korábban általános 12-16 óra fm most inkább megijeszt,ha rá gondolok.3-4 óra,az még rendben van.
  • zyndar
    Jövőre meglesz az a 3. hely a BL-ben, csak így tovább! Ki a két legjobb magyar generált? Mi az oka a lelkesedés hiányának?
  • korbin555

4.szezon.

Tavasszal mind a 18 hazai meccsünket megnyertük.Sok szót nem érdemel,talán csak az,hogy a kupadöntőben megint hosszabbítást kellett játszanunk.Meccsek,és a tabella.Az ifik viszont lepipáltak bennünket,tekintve,hogy veretlenül lettek bajnokok.Kettőt közülük felhozok + csatlakozik Lengyel.750k-t fizettem érte az MTK-nak.Van egy másik hasonló fiatal magyar középhátvédem,kíváncsi leszek,jövőre mit művelnek egymás mellett.Gondolom beszedünk pár gólt miattuk,de 2-3 év múlva beton védelmem lesz.El akartam hozni még két magyart,de sokba kerültek volna.Egy ügyes csatár meg inkább elment Hollandiába.Vannak jó magyar srácok,ennek örülök.
    A BL-ről már volt szó.Megint megkaptuk a 18M-t,ebből 8,6M a csoportért+9,4M a TV pénzből.Ennek megfelelően az anyagiak,és a magyar klubok pénzügyi helyzete.
    A BL csoportokból jól megszedtük magunkat,így kaptam igazolni 5,3M-t.Ennek nagy részét átraktam a bérekre.Ez így most 215k lett,és ebből jelenleg éppen 100k-t használok.Még mindig elég alacsonyak a kiadások,5,2M ment idén a bérekre + a soros fejlesztések.
    Jövőre ismét nekifutunk,hátha sikerül valamit kihozni a BL-ből.Nem bánnám,ha nem lennénk megint tök utolsók,és egy körre legalább benézhetnénk az EL-be.
    Elég lassan haladok,sok lelkesedés nincs bennem.Napokat hagyok ki,ami korábban elképzelhetetlen lett volna.De természetesen folytatom,a 20 évnek meg kell lennie,tart ameddig tart.
    Ja,igen.Ez volt az első olyan szezonom,amikor egyetlen elégedetlen emberem sem volt.Ezt a bravúrt sokkal többre értékelem,mint az év menedzsere díjat,és a piskóta NB1-et.
    Utoljára szerkesztette: korbin555, 2014.12.14. 18:03:40
  • bakkerman
    Off:
    Van/volt olyan edzo aki begyujtotte a nagy ötös (angol,spanyol,nemet,olasz,francia) elvonalbeli bajnoki cimeit? Akarhogy gugliztam pontosan nem tudtam utana jarni.
  • fordjee
    Tabelláról és játékos profilról nem tudok lépet csinálni sajnos. Valami nem passzol, az tuti.
  • korbin555
    Érdekes.Nekem sem enged screenshotot csinálni.Valamiről igen,valamiről nem.Nem baj,nem tol ki velem.
  • Sysfox
    Ja, tényleg. Köszi. Nem mentem le az aljára.
  • korbin555
    Jogos.A torrent söpör,nem kell tökölni a darabokkal.Utána leszeded hozzá a friss update pack 7.1-et,és naprakész vagy.
  • Mor3llo
    legalulra görgetsz, és torrentben le tudod szedni egyben az egészet
  • Sysfox
    Tud valaki olyan linket, ahonnét a Cut Out Facepack egyben leszedhető, és nem kell szórakozni ilyen időkorlátos letöltőoldalakkal?

A Sortin is 17 darabban van fent, és 3 óránként lehet tölteni 1-1 darabot, de az is 40 perc, mire 1 db lejön.
  • fordjee
    Egy kicsit elbíztuk magunkat és nagy pofával mentünk ki a meccsre, majdnem sikerült is elszórakozni.
    Chelsea-Pool bl elődöntő visszavágó
  • fordjee
    Elértünk a 2. szezon hajrájához. Elég izgalmasan alakul.
    A tabelláról valamiért nem tudok screenshotot csinálni, így azt csak szóban. 4 fordulóval a vége előtt 1 meccsel kevesebbet játszva 3 ponttal vezetünk a Chelsea előtt és a sorsolásunk sem kimondottan nehéz.
    Az Fa kupában a döntőben vagyunk, Arsenal vár ránk, a Bl-ben pedig fél lábbal a döntőben, van még egy visszavágó a Chelsea ellen.
    Meccsek
    Pool-Chelsea Bl elődöntő, 1. meccs

Két utolsó gól a Chelsea ellen, nekem tetszettek:)

• Darthmushroom
    Verona 2:1 Samp, már kár meglepődni is, 5verességből 3 az utolsó 3 helyezett ellen.
  • Darthmushroom
    FÉLTÁV:
    Ott vagyunk ahol előzetesen vártam (3.-6.hely), ráadásul a kupába is a 8 között vagyunk és egy Seria B-s ellenfél vár ránk. Szezon végére kivetítve a legjobb helyezés min. egy 5. hely lenne mivel akkor biztos lenne a jövő évi EL szereplés, a 6.helynél már nagyon nem lenne mind1 ki nyeri az Olasz kupát. Gabbiadini továbbra is szörnyeteg módba játszik, nagyon okos döntés volt még a nyáron megvenni a másik felét a Juvétól.
  • fordjee
    Köszi, sejtettem. Mondjuk szerintem csak belekerültem egy kisebb hullámvölgybe, azóta megint szárnyalunk :)
  • korbin555
    Kaptam újabb visszajelzést az NB3-as kiegészítőhöz.Előkerült egy(két)anomália.A Vidi 2 és a Győr 2 külön is irányítható csapat lett az NB3-ban.Kijavítani sajnos nem tudom.Aki nem ezzel a két csapattal játszik,annak ebből nem lesz problémája.Aki pedig a két NB1-es klubot irányítja,annak meg egyébként sincs szüksége a kiegészítőre.
    Csak mondom szólok.
    Utoljára szerkesztette: korbin555, 2014.12.14. 08:47:10
  • geo91
  • ozbom
    Véget ért a második szezon. Sikerült minden címről lemaradni. Kupában a 8 között búcsúztunk, a Liga kupát a döntőben az ősi rivális Ferencváros ellen vesztettük el, büntető párbajban. A bajnokságot szintén a Fradi húzta be, pedig majd nem végig vezettük, de a végére elfáradt a csapat. Kikaptunk a Győrtől, Fraditól és a Debrecentől is, ami megpecsételte a sorsunk. Szóval nem vagyok elégedett a szezonnal, mert a kezünkben volt csak kiengedtük. Tabella

Majd jövőre újra megpróbáljuk.
  • korbin555
    Néhány kiegészítés az angol work permit kérdéshez.Automatikusan megkapja a munkavállalásit,ha:
    1.A kérelem benyújtásától számítva,két évig visszamenőleg a hivatalos válogatott mérkőzések 75%-án szerepelt.(a barátságos meccsek nem számítanak)
    2.Az ország,ahonnan érkezik,nincs hátrébb a világranglistán a 70. helynél.
    Ha bármelyik feltétel nincs meg,már kérdőjeles a dolog.De az aktuális válogatottak azért fellebbezés után jó eséllyel megkapják.

Az ifiknél a játékban a PA érték is függvénye a dolognak.De nem értékszám van megadva,hanem százalék.Hogy mihez viszonyítják,azt nem tudom.Annyit találtam róla,hogy "azok a fiatal játékosok,akik képesek megállni a helyüket az angol futballban,és hozzájárulnak a magas színvonalhoz."'Röviden úgy írják,hogy "highest calibre".Az ifiválogatottság száma nincs konkretizálva,egy wonderkid akkor is megkaphatja,ha egyszeres válogatott.De lehet valaki 30-szoros albán ifiválogatott,ha 120 a PA értéke,gondolom nem sok esélye lesz.
    Utoljára szerkesztette: korbin555, 2014.12.13. 20:59:36
  • korbin555
    Volt patch,2-3 napja.
  • fordjee
    Most volt akkor patch? Pár napot kihagytam és tegnap vagy tegnapelőtt folytattam és azóta össze-vissza szopok. Ráadásul úgy, hogy kb. 10-szer annyit támadok. Döntetlenek és vereségek. Ráadásul eltűnt a beállított skinem is.
    Előtte szenzációs volt a taktikám, azóta meg fos mind a kettő.
  • bakkerman
    jó helyzetkihasználás győri részről,és a tippmix szelvények megléte az újpesti részről
  • ozbom
    No comment! [
  • bakkerman
    ha lehetne FM meccsekre is fogadni én mindig megtenném a saját csapatom meccsét a tök utolsó ellen,hogy kikapunk :D
  • Volcanor
    Roma-Inter.
    Roma-Werder.

• Darthmushroom
    inkább az a bunda h a két utolsótól meg kibírtunk kapni :D Palermo nyeretlen volt és persze h megvertek minket, Chievo 5 verességgel jött a meccsre és persze h ellenünk meg nyertek.
  • LasDen #98999
    ez a bunda nem a nerc fagyi....
  • Solt
    Gyönyörű... :))
  • geo91
  • Darthmushroom
    Genovai derby! volt itt minden minden mint a búcsúba: nyolc gól, két piros, két 11s :D
  • bakkerman
    az elég szopatás :/ de köszi a gyors választ!