A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #99023
4.szezon.
Tavasszal mind a 18 hazai meccsünket megnyertük.Sok szót nem érdemel,talán csak az,hogy a kupadöntőben megint hosszabbítást kellett játszanunk.Meccsek,és a tabella.Az ifik viszont lepipáltak bennünket,tekintve,hogy veretlenül lettek bajnokok.Kettőt közülük felhozok + csatlakozik Lengyel.750k-t fizettem érte az MTK-nak.Van egy másik hasonló fiatal magyar középhátvédem,kíváncsi leszek,jövőre mit művelnek egymás mellett.Gondolom beszedünk pár gólt miattuk,de 2-3 év múlva beton védelmem lesz.El akartam hozni még két magyart,de sokba kerültek volna.Egy ügyes csatár meg inkább elment Hollandiába.Vannak jó magyar srácok,ennek örülök.
A BL-ről már volt szó.Megint megkaptuk a 18M-t,ebből 8,6M a csoportért+9,4M a TV pénzből.Ennek megfelelően az anyagiak,és a magyar klubok pénzügyi helyzete.
A BL csoportokból jól megszedtük magunkat,így kaptam igazolni 5,3M-t.Ennek nagy részét átraktam a bérekre.Ez így most 215k lett,és ebből jelenleg éppen 100k-t használok.Még mindig elég alacsonyak a kiadások,5,2M ment idén a bérekre + a soros fejlesztések.
Jövőre ismét nekifutunk,hátha sikerül valamit kihozni a BL-ből.Nem bánnám,ha nem lennénk megint tök utolsók,és egy körre legalább benézhetnénk az EL-be.
Elég lassan haladok,sok lelkesedés nincs bennem.Napokat hagyok ki,ami korábban elképzelhetetlen lett volna.De természetesen folytatom,a 20 évnek meg kell lennie,tart ameddig tart.
Ja,igen.Ez volt az első olyan szezonom,amikor egyetlen elégedetlen emberem sem volt.Ezt a bravúrt sokkal többre értékelem,mint az év menedzsere díjat,és a piskóta NB1-et.
Utoljára szerkesztette: korbin555, 2014.12.14. 18:03:40