A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    Van 3 különböző felállásom,olyan nem létezik,hogy valamelyik ne legyen alkalmas.Be van gyakorolva egy támadó,kontroll,kontra taktika.Ha félek,akkor kontrázok.Az eredménytől függően ha belenyúlok a meccsbe,az csak egyéni utasításokat,vagy mentalitásbeli változást jelent.A posztokkal nem sakkozok.Jó,vannak kivételek,de ez csak a szabályt erősíti.Amikor a Real Madrid ellen vezettünk,az utolsó 25 percre az egyik csatár helyett behoztam még egy DM-et.Végül 1 pontra jók voltunk,de nem győztem meg magam,hogy a taktikai zsenialitásomnak bármi köze volt az egyébként jó eredményhez.
    De a védekező kp. szerintem jó ötlet.Az Anchor man(vagy az új Half back)nálam egyébként is alap.Bár én(majdnem)mindig támadok,de akkor meg főleg kell egy ember a középpályán,aki nem csak előre figyel.Azt már több csapatomnál is megfigyeltem,hogy jóval kevesebb gólt kapok,ha a DM valamelyik változata a pályán van.A BWM még defend beállítással is hajlamos előre menni,ha nálunk a labda.Az Anchor man/Half back ilyet nem csinál.Legalábbis nagyon ritkán.

Apropó,taktika.Még mindig nem bírok rájönni,hogy a kapusom mi a francért rugdalja előre a labdát,mikor minden létező módon meg van tiltva neki.Állandóan figyelem,és akkor is kirúgja 10-ből ötször,ha a védők közelében sincs ellenfél.Pedig nekik kellene passzolna,de amilyen kedve van éppen,olyan megoldást választ.Márpedig ez nem kóser,mert a 60-70 méterre kirúgott labdák 50%-át jó eséllyel az ellenfél szerzi meg.Aztán miénk volt a labda,mégis kezdhetünk védekezni.Nem életbevágó dolog,de nem tetszik,mikor a beállításokat nem látom viszont a pályán.