Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
hülye kifejezés, mert nyilván nem az határozza meg, nem azért jobb egy brazil gyerek egy magyarnál mert a vérében van, de a társadalmi háttér meg a foci háttere predesztinálhatja hogy a nagy átlagból honnan jönnek a jó játékosok.
gondolom itt is számba vettek vagy 200 faktort ami alapján azt mondták hogy brazilia 100 pontos, Mo. meg 15 pontos mondjuk, és tényleg, ahogy látjuk nagyjából azért stimmelnek az értékek. (bár én azért lehúznám az afrikaiakat kicsit, vagy legalábbis EU-n kivülire tenném, de csak mert telef.sta a játék a magyar bajnokságot afriakaiakkal 2020 utánra 😄)
Én úgy gondolom,reálisak a magyar értékek.Mindig van/lesz pár játékosunk,akik egy erősebb bajnokságban is jók lehetnek,a többi pedig mind harmatgyenge,ami sajnos szintén megfelel a valóságnak.(Talán a 15-ben majd kap a Felcsút,a Haladás,és az MTK egy 5 csillagos akadémiát,és akkor sokkal több lesz az ilyen 150 PA-s gyerek.)<#smile>#smile>
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
(Már csak 7 év, és utolérem a jelent... <#hehe>#hehe>)
Blackburn karrier
Utoljára szerkesztette: Lancelot1983, 2014.09.09. 18:19:31
Akkor tegyél olyanoknak ajánlatot, akikért más nem tesz. Ha a múltban előfordult, akkor van esélye, hogy a jövőben is megtörténik. Fórumozás helyett inkább keresgélj! 😄
Más. Nem csak tőled, mindenkitől kérdem. Bilbao vagy Watford? Horvátok után hívtak oroszok meg törökök, de semmi kedvem még egy válogatotthoz most. Aztán jött ez a két ajánlat. Bilbaonál ugye hagyományosan van raklapra való pénz, csak elkölteni nincs kire, míg a Watford most Championshipes, de ők is a gazdagabbak közé tartoznak. 20 millát ott is elkölthetek. Viszont a hosszú pályafutásom alatt még egyszer nem jártam Spanyolhonban. Csábító mindkettő, de nemtudok dönteni 😄
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Te mit nézel először egy scoutnál? Az adatai a fontosabbak, vagy, hogy ismerje a helyet ahova küldeni akarod?
www.smart-bus.hu
Én meg 2028 után újra BL döntőbe jutottam,és elbuktuk ugyan,de összességében nem lehetek elégedetlen.Azért az kicsit bosszantott,hogy a "saját" embereim vertek meg.Korábban Benito és Ba is az én játékosom volt.Benito ráadásul saját nevelésem,és már velem is nyert BL-t.