104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
úgy látom az h a nyeretlen segg utolsó ellened szerzi meg az első győzelmét az sose fog kikerülni a játékból.
Utoljára szerkesztette: Darthmushroom, 2014.12.13. 12:36:00 -
már a tavalyiba is úgy volt h csak egy összegben fogadta el a gép. -
hogy műküdik pontosan ez a "minimum release clause" ? Koke-nek 63millió van megadva,beajánlottam érte készpénzben 31.5-öt,a maradék 31.5-öt pedig 48 hónapra,ez így kereken 63 millió,de a gép nem fogadta el...Az a hiba,hogy csak egy összegben tudom kivásárolni 63-ért?? -
én úgy tudom h egy ideje az u21s válogatott is számít, tavaly fel is tűnt h 15-20 u21s válogatott meccs is elég a munkavállasihoz. -
geo91 #98990 többnyire igen, de vannak kivételek amikor megkapják a special talent work permit-et -
nagyon nagy tehetségek esetében is megadják, nem? -
Peti2400 #98988 köszi most már világos.
Utoljára szerkesztette: Peti2400, 2014.12.12. 21:13:59 -
geo91 #98987 az angol bajnokságban eu-n kívülieknek munkavállalási engedély kell, aminek az alapfeltétele hogy a játékos állandó (felnőtt)válogatott legyen a hazájában. (asszem az utóbbi egy év válogatott meccseinek legalább felén kell hogy játsszon és akkor megkapja a munkavállalásit.) ha ez nincs meg, akkor csak nagyon minimális esélyed van a leigazolására. -
fordjee #98986 Angliában munkavállalási engedély kell a nem unios játékosok leigazolásához. Azt meg akkor kapják meg, ha elegendő meccset játszanak a válogatottjukban, vagy ha Manchesterbe igazolnak. Ami még bejátszhat ilyenkor, ha van mondjuk belga fiókcsapatod, oda kölcsönadva 3 év alatt Belga állampolgárságot kap és máris unios lesz.
Apropó, jött ki új patch a játékhoz? -
Peti2400 #98985 Valaki segítene? nem értem már vagy 3-4. alkalom hogy ezt írja egy játékosnál.
-
korbin555 #98984 Egyáltalán nincs benne a játékban.Gondolom hamarosan be kell tenniük,ha már ekkora nagy ember lett belőle. -
Solt #98983 Dárdai ott van az edzők között? :) -
Első meccsem (barátságos):
Hertha - Luzern 0:2
Szégyenszemre 3 darab helyzetünk volt, az első a 72. percben... Lesz itt dolgom bőven! -
SI oldalán van leírás, hogyan lehet működésre bírni őket. Kipróbáltam, és működik. -
fmscouton ha jól láttam már vannak frissített skinek. -
korbin555 #98979 Én most az eredetit,mert az update óta nem is enged mást használni. -
Ha a Drezdásra gondolsz, akkor az official light skin, Steamen kell feliratkozni rá. De szerintem nem jó a szemnek, túl világos. Ha a Tottenhames tesztre gondolsz, akkor az FMC mód, tesztre jó az. -
Korbin, Zyndar: milyen skin-t használtok? -
Meglátom. -
korbin555 #98975 Grat.Akkor ezt most befejezed? -
Dynamo Dresden, 5. szezon
Ismét sikerült révbe érni. 1 ponttal többet szerezve, mint tavaly.
Komolyabb igazolás csak januárban érkezett Ademílson személyében, de azért Rossiter ingyen ajándék volt. Ajer viszont nem volt jó.
Statok
A BL-csoportban sokkal jobbak voltunk, bár a végére elbénáztuk az első helyet. Így a Liverpool jutott, őket sikeresen elintéztük. Következett az Atlético Madrid. Az első meccsen nagyon fájt az a kihagyott tizi, ami a visszavágón meg is bosszulta magát. Hamar mentünk kettővel, sőt, később 3-mal, de emberhátrányban lekontráztak minket, így búcsúztunk.
Van ötletem új mentésre, kiagyalom, mi legyen.
-
A te kapusodnak 6-al több utasítása van, mint az enyémnek :)
Más: tesztelek egy taktikát, érdekel valakit?
Felállás
Eredmények
Utoljára szerkesztette: zyndar, 2014.12.11. 21:41:45 -
korbin555 #98972 Van 3 különböző felállásom,olyan nem létezik,hogy valamelyik ne legyen alkalmas.Be van gyakorolva egy támadó,kontroll,kontra taktika.Ha félek,akkor kontrázok.Az eredménytől függően ha belenyúlok a meccsbe,az csak egyéni utasításokat,vagy mentalitásbeli változást jelent.A posztokkal nem sakkozok.Jó,vannak kivételek,de ez csak a szabályt erősíti.Amikor a Real Madrid ellen vezettünk,az utolsó 25 percre az egyik csatár helyett behoztam még egy DM-et.Végül 1 pontra jók voltunk,de nem győztem meg magam,hogy a taktikai zsenialitásomnak bármi köze volt az egyébként jó eredményhez.
De a védekező kp. szerintem jó ötlet.Az Anchor man(vagy az új Half back)nálam egyébként is alap.Bár én(majdnem)mindig támadok,de akkor meg főleg kell egy ember a középpályán,aki nem csak előre figyel.Azt már több csapatomnál is megfigyeltem,hogy jóval kevesebb gólt kapok,ha a DM valamelyik változata a pályán van.A BWM még defend beállítással is hajlamos előre menni,ha nálunk a labda.Az Anchor man/Half back ilyet nem csinál.Legalábbis nagyon ritkán.
Apropó,taktika.Még mindig nem bírok rájönni,hogy a kapusom mi a francért rugdalja előre a labdát,mikor minden létező módon meg van tiltva neki.Állandóan figyelem,és akkor is kirúgja 10-ből ötször,ha a védők közelében sincs ellenfél.Pedig nekik kellene passzolna,de amilyen kedve van éppen,olyan megoldást választ.Márpedig ez nem kóser,mert a 60-70 méterre kirúgott labdák 50%-át jó eséllyel az ellenfél szerzi meg.Aztán miénk volt a labda,mégis kezdhetünk védekezni.Nem életbevágó dolog,de nem tetszik,mikor a beállításokat nem látom viszont a pályán. -
Helló Foxi! 
@bakkermann: általában 2 taktikám van, ha nagyon rázós meccs jön, akkor a defenzívebbel kezdek. De ha pl az első 30 perc múltán látod, hogy nincsenek helyzetek vagy az ellennek túl sok, akkor belenyúlok, de ez általában csak D-line és mentality módosítás. Illetve egyre többször kiabálok be nekik :) -
Megérkezett a játékom a CDGalaxisból... Már telepítem, szerintem a Herthával kezdek egy karriert. -
Kis gól is gól :D
-
Gratula! De én többek között ezért szoktam rá, hogy 1-1 meccs előtt reflexszerűen bökök rá a mentésre :) -
Ti meccsek előtt néha belenyúltok az alap formációba,vagy csak ellenféltől függően a mentalitást és az instrukciókat változtatjátok? Interrel tesztelem az új peccset,és azon agyalok hogy érdemes-e az alap 3-5-2-ről idegenbe áttérnem egy olyan felállásra,ahol nincsen vonalban az 5 középpályás,hanem visszahúzok DM-be egy játékost a 3 védőm elé,és az egyik csatáromat beáldozom és helyette egy AMC kap szerepet,hogy masszívabb legyen a középpályám védekezésben. -
Peti2400 #98966
Q.P.R. 1.szezon
Elég gyengék voltunk az első szezonban.Tabella
Meccsek1
Meccsek2
Átigazolások
Taarabtért kaptam 12 milliót de a szeron alatt kapott 6 meccset.
-
Sistot en is megvettem a jatek elejen az Evertonba, tok jol nyomta, csak mar keves volt a csapatba, aztan elvitte a Dortmund valami 25m fontert... -
A titokzatos Petry -
hát naa :D ne hazudtoljuk meg magunkat :D fmkockákon is oda szoktam szúrni a AS karriereknek :) de persze csak normális keretek között. -
korbin555 #98962
-
Sejtettem, hogy tőled egy hasonló hozzászólásra kell számítani.
-
ezzel mi a baj? :O a JOBB csapat nyert :D -
korbin555 #98959 Nekem is van 1-2 ilyen meccsem minden szezonban,még az NB1-ben is.Ezek a marhák körbelövöldözik a kaput,az ellenfél meg nyer 1 kapura lövéssel,vagy egy öngóllal.De azért jellemző sosem volt.Ha meg észreveszem,hogy valamelyik háromszor nem találja el a kaput az ötösről,akár a 20.percben is lecserélem. -
geo91 #98958 valami nagy gebasz lehet a taktikáddal -
Látom mindenki sorozatban éri el a sikereket. Most komolyan, csak nálam tolja folyamatosan az ilyen meccseket?
Roma-Lazio. -
korbin555 #98956 Tényleg jó.Olyan mint a régiek.Jobban is szeretem a világosat. -
gondolom mert nincs profi szerződése az elején