A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    Ledolgoztam az elveszett 7 hónapot.Most minden hónap elején csinálok egy mentést.Egy hónapot még nem akkora fájdalom újrajátszani,ha történik valami.Mondjuk erről nem a játék tehetett,hanem az ÉDÁSZ,de az ördög nem alszik.

Sok változás nem történt.A BL sorsolása persze nem lett ugyanaz,de ennek köszönhetem minden idők legnagyobb BL győzelmét.A 2.félidőt már nem is néztem,kimentem kajálni.Magyar kupában már nyertem ennél több góllal is,szóval nem abszolút rekord.De Hazurov 9 gólt rúgott,és ennyit még soha nem lőtt játékosom.(Az fm 11,vagy 12-ben lőtt Sanogo 8-at,az egy MK meccs volt.)A történelmi mérkőzés (számomra legalábbis az) gólösszefoglalója megtekinthető itt.Nem rövid,és sajnos egyetlen igazán látványos gól sincs benne.
    Meccsek.
    Tabella.
    BL meccsek.
    BL csoport.
    Igazából minden maradt a régiben.A BL csoportban megint utolsók lettünk,a bajnokságot is vezetjük.Viszont a BL-ben két rekordot is felállítottunk.Mi rúgtuk a legtöbb gólt(35),és mi kaptuk a legtöbbet is(22).A bolgárnak meg ha mázlija lesz,még gólkirály is lehet a 14 góljával.Bár nem tudom,hogy a selejtező beleszámít-e.Lényegtelen.