104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
mondjuk nekem nagyon bejön ez az "ofisöl" white skin ! -
korbin555 #98953 Szívesen,és sok sikert. -
korbin555 #98952 Nálam sem működik a többi skin.A vége az lesz,hogy csak gyári skint lehet használni. -
ozbom #98951 Sziasztok!
Ritkán írok a fórumba inkább csak olvasgatom. Elkezdtem egy karriert a régi kedvenc csapatommal az ÚJpesttel. A Korbin féle kiegészítővel játszom. Köszönöm szépen, hogy megcsináltad. :) A második szezon felénél járunk. Az első szezon nem sikerült túl jóra. Igaz az utolsó fordulóban a Haladás ellen vesztettünk és ők lettek a 3. helyezettek.1. szezon
Jelenleg vezetjük a bajnokságot. A november hónap rengeteg sérültet hozott számunka. Minden meccsen legalább 1 ember több hétre kiesett. Ha nehezen is, de tudtuk őket pótolni. Remélem több sérülés hullám nem jön és behúzzuk a bajnoki címet. Mellé még szeretném a 2 kupát is megnyerni. De első a bajnokság.
2. szezon
2. meccsek
Utoljára szerkesztette: ozbom, 2014.12.10. 19:00:34 -
Odegaard miért ennyire olcsó? FM14-ben voltam a Miggytillanddal, Sisto volt a legjobb szélsőm. -
60 lövés, 13 gól meg az a 9 találat :D ztkrva
Gratulálok a szezonhoz. -
korbin555 #98948 Ledolgoztam az elveszett 7 hónapot.Most minden hónap elején csinálok egy mentést.Egy hónapot még nem akkora fájdalom újrajátszani,ha történik valami.Mondjuk erről nem a játék tehetett,hanem az ÉDÁSZ,de az ördög nem alszik.
Sok változás nem történt.A BL sorsolása persze nem lett ugyanaz,de ennek köszönhetem minden idők legnagyobb BL győzelmét.A 2.félidőt már nem is néztem,kimentem kajálni.Magyar kupában már nyertem ennél több góllal is,szóval nem abszolút rekord.De Hazurov 9 gólt rúgott,és ennyit még soha nem lőtt játékosom.(Az fm 11,vagy 12-ben lőtt Sanogo 8-at,az egy MK meccs volt.)A történelmi mérkőzés (számomra legalábbis az) gólösszefoglalója megtekinthető itt.Nem rövid,és sajnos egyetlen igazán látványos gól sincs benne.
Meccsek.
Tabella.
BL meccsek.
BL csoport.
Igazából minden maradt a régiben.A BL csoportban megint utolsók lettünk,a bajnokságot is vezetjük.Viszont a BL-ben két rekordot is felállítottunk.Mi rúgtuk a legtöbb gólt(35),és mi kaptuk a legtöbbet is(22).A bolgárnak meg ha mázlija lesz,még gólkirály is lehet a 14 góljával.Bár nem tudom,hogy a selejtező beleszámít-e.Lényegtelen. -
Grat!
Az új patch után egyik skin-t sem észleli nálam. Másnál is ez van? -
van új peccs -
geo91 #98945 15.2.0 -
köszi -
korbin555 #98943 Nem nagyon.Amivel szolgálhatok,az max.2020.A legjobb helyezésük egy 4.hely volt.Háttér. -
a vár az Upton Parkot vagy ahogy mostanában mondják Boleyn Ground-t jelképezi azért fog eltűnni.
am Korbin van olyan karriered a 15-be amibe sokat haladtál az időben? ha van akkor majd valamikor tudsz képet dobni belőle a Sampdoriáról? (helyezések,háttér,keret) -
korbin555 #98941 Ez lesz az új címer?Nem rossz.Szimpla,minden sallang nélküli.Eltűnt a vár,és bekerült a falu neve. -
persze :D de mellette Ajer meg Vallejo is durván az :D mármint csodagyerek :D mondjuk a Sisto nagyobb meglepetés volt, ajánlom mindenkinek. am mi a véleményetek az új WHU címerről? elméletileg 2016tól mikor költöznek az olimpiai stadionba akkor lép majd régi helyére. Nekem nagyon bejön, modern de egyben egyszerű és nagyszerű :D -
korbin555 #98939 Grat.(Látom elhoztad a norvég csodagyereket egy zsíros kenyér áráért.) -
West Ham
Elég felemás szezonon vagyunk túl, ősszel gyakorlatilag lealáztuk a mezőnyt majd tavasszal visszasüllyedtünk a saját szintünkre (vagy még alá is) Egy kis szerencsével még így is bajnokok tudtunk volna lenni, csak sajnos az utolsó 3 bajnokiból egyet se bírtunk megnyerni, úgy meg valljuk be elég nehéz :D Na de sebaj így is szép eredmény ez :D
tabella
igazolások
keret -
Nos először is gratula mindenkinek! Beszereztem a játékot én is , és már a tavaly tervezgetett dán karriert indítottam be. A választás sárga kék alakulat a Brondby. Aztán ma láttam hogy centenáriumi évben vannak és csaptak egy kis bulit
LINK
Igazolásra 100 ezer fizetési keretben van 9 ezernyi helyem 3. helyre várnak majd megnézzük... -
Köszi,pusziii, Nekem már az is gyanús h egyáltalán a dobogó meglesz-e -
Hat az kellemetlen. Ezert is van ket mentesem mindig ugyanarrol a jatekrol :) -
Roma-Juve
Komolyan nem értem ezt a játékot. Egy normális karrierem nem lesz az ilyenek miatt. -
korbin555 #98933 Az Atletico-ra nézve.
-
Ez annyira hízelgő :)
-
Régen jártam így, átmásoltam a fájlt másik mappába és úgy betöltötte. Vagy átnevezéssel is próbálkozhatsz. -
korbin555 #98930 Folytatom,persze.1-2 nap pihenő után.Nem hagyok veszni 3 teljes szezont.7 hónapot buktam el,2017 júniustól 2018 januárig.Végül is nem sok mindent veszítettem.Utolsó lettem a BL csoportban,meg vezettem itthon a tabellát.Egyiket sem lesz nehéz megismételnem.
Csak az elvesztegetett időm miatt vagyok mérges.
yamato-Nem volt backup,az volt az első,amit megnéztem. -
yamato41 #98929 Nézd meg a mentési mappában hátha volt backup. Én egyszer hasonlóan jártam, csak a mentés közben crash dumppal vágott ki, de volt backup. -
Na és mi lesz? Folytatod? :)
Nekem már van új karrier ötletem, szóval lehet az 5. szezon lesz az utolsó a Drezdával, legalábbis egy darabig. -
pancho5 #98927 Vidi 3. szezon
Először is gratula mindenkinek!
Elég nagy jövés menés volt a csapat háza táján, végleg kitettem a használhatatlan játékosokat, illetve sikerült jó pénzért elpasszolnom a Nikolic Gyurcsó Sallai hármast. Átigazolások
Érkezők: Bangura De Sousa Jozefzoon Morosini Oliynyk Romo Zoughi Schüller
Utóbbi nem sokat játszott mivel valamelyik NBI-es favágó eltörte a lábát, 7 hónapra lesérül. Zoughit meg majd télen hozom fel véglegesen a felnőtt keretbe, valószínűleg Juhászon meg túl adok. Februárban 3 használható ifi jön még, meglátjuk, hogy fél szezonra még az ifik között lesznek vagy a felnőtteknél. Ifiben is és felnőtteknél is minimum 4 csillagos minden edzés. Nyáron tulajdonos váltás volt, aki rögtön 10 millát pumpált a klubkasszába, illetve fejlesztéseket is indított, és eddig minden kérésemet helyeselte. Facilities, Pénz van dögivel:D.
A kötelezőt hoztuk, bejutottunk a BL csoportkörbe. Ahol sikerült elcsípni a harmadik helyet. Az Ajax 3-4-3-as taktikája ellen volt keresni valónk otthon és idegenben is. Az El sorsoláson a portot kaptuk.
Bajnokság meccsek tabella. Itt hasítunk, sok meccsnél csak a taktikát, kezdőt állítom eb aztán szabira megyek, ugyanis szorgalmi időszak vége van, rakás zh és házi leadás, de hát az fmnek mennie kell. :D Így annyira nem fájó a Gyirmót és Dunaújváros elleni betli.
Az lenne a kérdésem, hogy a scout jelentéseknél a fekete csillagokat, hogy lehet eltüntetni? Hiába scoutolom huszadszorra is, megmarad.
Utoljára szerkesztette: pancho5, 2014.12.09. 16:02:50 -
WHU 0:1 MK Dons -csak a szokásos kimákkolás
WHU 2:3 Liverpool -2:0ról hosszabbításos fordítás
Spurs 3:1 WHU -fél óra alatt már 3:0 volt..
ezek mellett összeszedtünk egy raklap sérülést (Zarate,Tomkins,Nolan,Kouyate,Odegaard,Reid+Song AFKN van) szóval azt hiszem mára elég is volt ez a 3 meccs :D -
korbin555 #98925
Bassza meg!.Áramszünet volt,és nem engedi visszatölteni a mentést.Egy fél évvel korábbi van,az előző szezon végéről.Hülye legyek,ha értem.Volt már áramszünet amióta fm-ezek,de ilyenre nem emlékszem.Sőt,biztos hogy nem jártam még így.
-
Csak egyszer történne meg fordítva...
Nagyon lassan haladok a mentéssel, az ilyenek után kilépek a fenébe.
-
korbin555 #98922 Nálam most 21%.De ennél sokkal többre nem is törekszem.Ahol jelen akartam lenni,ott jelen vagyok.Afrika északi és nyugati részét akarom még zöldre színezni.Ehhez töltöttem be a 23 országot is.Célterületeket figyeltetek,nem fogom az egész világot barangoló scoutokkal elárasztani.Már nagyon erős a jelenlétem Skandináviában,Dél és Kelet-Európában.De még ide is elfér egy belorusz,görög,bosnyák,bolgár scout.Fokozom még Észak,és Nyugat Afrikát,de ehhez meg kellene 3-4 jó afrikai scout.Talán majd jövőre.A világ többi részét meghagyom másnak. -
lol 
-
Nálatok 6-7 scouttal hány %-os a scouting knowledge? -
korbin555 #98919 Kösz.Lehet hogy kipróbálom.
Én pár napig ezt használtam,de visszaálltam a gyárira.Nem bírta a gyűrődést,ha váltogattam a TV full HD 1920x1080,és a monitor 1366x768 felbontása között.Általában a TV-re viszem a képet,mert mégis más a nagy képernyő.De gyakran nézem szimultán a TV-t is (mint most a 3.félidőt),olyankor meg átváltok a monitorra.De nem komálta,crashelt,összeomlott a játék.A gyári skin ilyet nem csinál.
Közben pedig itt a nagy feladat.Ez sokkal erősebb csoport,mint a tavalyi.Nem mintha abban is lett volna esélyünk.Ribeiro-t meg kölcsönvette a Fradi.Talán segít nekik visszajutni.
-
Ez az.
Eddig ígéretes. Néhány helyen lehetne kontrasztosabb, illetve a játékosok tulajdonság-értékeinek a színét nem tudom állítani. De pl. a játékos profil meg panelenként állítható. -
geo91 #98917 nekem 5 meccs 5 nap alatt, néhány hónapja volt fm14-ben, itt linkeltem is, de már nem hiszem hogy megtalálom -
korbin555 #98916 Mi ez a skin,amit használsz? -
Igazi dráma a 2. fordulóban, 3 kiállítás, öngól és hosszabbításban megszerzett győzelem. Az élmény felbecsülhetetlen.
-
korbin555 #98914 Tudom,sajnos nem ismeretlen senki előtt.
El is vesztettem a Szuper Kupát,ráadásul a legrosszabb történt,ami előfordulhat.Hosszabbítás lett,és két emberem kifeküdt másfél hónapra.De az Apoelt-t legalább előtte kivertük,jöhet a Sparta Praha.