A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    Két új embert még beszereztem.Chiosa,és Gigov.Transfers history.A bolgár srácért kiizzadtam az 1,2M-t,lényegében el is költöttem a pénzt,amit kaptam.Már csak Márió maradt egyedüli magyarként a keretben.Kapott egy jobb új szerződést,de tartalék lett belőle.Az új asszisztensem Gökhan Zan lett.Fejben nagyon gyenge,de a defend edzése 4 csillag,és erre volt szükségem.Majd kirúgom,ha többet tudok fizetni a még jobb személyzetnek.Jaap Stam lett volna a jó,brutális értékei vannak.De a 10k fizetési igényét nem tudtam teljesíteni.
    A keret elég szűk,de van 5-6 olyan ifim,akiket az NB1-be bárki ellen be merek tenni.És szezon közben is hozhatok free playert.Most is vannak jó fiatalok szabadlábon,de nagy a konkurencia.Kinéztem ezt a srácot,de 22 klub akarja leigazolni.Közte ilyen no name Roma,Fener,Leverkusen.Kivárom az átigazolási szezon végét,aztán összeszedem a maradékot.Mindig lesz 1-2,akiből később üzletet csinálhatok.Ezt a srácot pedig éppen két napja kukáztam.Tavaly végigjátszotta a szezont a portugál első osztályban.Megy kölcsönbe,aztán majd eldől a sorsa.Valószínűleg eladom majd olcsón egy nálunk erősebb ligába,de +40% záradékkal.
    Most éppen Lengyelországban túrázunk,aztán kezdődhet a banzáj.A BL selejtezőben a bosnyák Slavija Sarajevo lesz ellenfél.Össze kell rázódnunk,mert 16 náció képviseli magát a keretben,és vagy 12 különböző nyelvet beszélnek.Igaz,hogy én meg 8 nyelven tudok majd ordítozni velük.