A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    Ebben az esetben érthető.
    De én valahogy nem értem ezeket a rotációsnak,tartaléknak járó játékidőket.A valóságban főleg kapus poszton van rengeteg példa,hogy valaki hosszú évekig ül a padon.Némelyik 2 évente kap ajándékba 1 meccset.Itt meg aki az első keretben van azt muszáj játszatni, mert balhézik.
    Itt az én példám.Mikor Petkovic jött,Rózsával hosszabbítottam,elfogadta a tartalék státuszt.Idén kapott 4 kupameccset,és 9 bajnokit.Tartalék kapusként 13 meccsen volt kezdő,mégis sírt.És akkor jött a sehová nem vezető ígérgetés,nyugtatgatás.Mert mondhatok amit akarok,az nyilvánvaló,hogy több időt akkor sem fog kapni.De mégis játszattam a béke kedvéért,még esetleg az eredmény rovására is,mert Petkovic 2 klasszissal jobb nála.Ha Petkovic key player lenne,nem kezdő,akkor már régen kiakadt volna.Szóval magas ez nekem.Nem tudom kinél kap még egy cserekapus 13 meccset,de az is kevés volt neki.Ha meg elérhetővé teszem a tartaléknak,gondolom az nem tetszett volna neki,hogy 300+ meccsel a háta mögött a gyerekek közé rakom.Ez csak később jutott eszembe,lehet,hogy a későbbiekben kipróbálom.De már nem vele.
    Mert végül meguntam.Az ifikapus a csere,véd az ifiben ami a dolga,az NB1-ben meg kap néhány meccset,és boldog lesz.Elmegy rajta pár pont,nagy dolog.3 év múlva jobb lesz mint Petkovic,addig ráérek kitalálni a megoldást.Ha egyáltalán létezik megoldás.Bár szerintem a mezőnyjátékosok között is lesz ilyen,aki előbb utóbb berág,hogy csal a patikamérlegem,alávaló gazember vagyok,és meg lett rövidítve.
    Lényeg az,tele a hócipőm,hogy nem a taktika miatt kell cserélnem,hanem xy tartalék játéklehetősége miatt.Hogy nem azt kell becserélnem akit valójában kellene,hanem azt,akit eszembe sem jutna betenni.Hogy olyat kell lehoznom,akit nem hoznék le,de muszáj,mert a helyettesét is játszatnom kell.
    I hate fm15.
    Na jó.Alszom egyet,mert reggel újra el kell indítanom ezt a hülye játékot.