A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #98891 Nem sok élet van itt.Megnéztem a horvát fm fórumot.Most is 77 ember van jelen.33 vendég,44 regisztrált tag.Lehangoló ránk nézve.Még akkor is,ha Horvátország hatalmas,mint tudjuk.Meg akkor is,ha mi ugatjuk a focit.
3.szezon.
Ellenfelem itthon többé már nem nagyon lesz.Ez már az volt,amit látni szerettem volna.Mégis majdnem elbuktuk a kupadöntőt.Bár volt 4 sérültem,alig tudtam cserélni a szűk keret miatt.Még mindig hat magyar van a keretben,de alig játszottak.(Németh Márió a kivétel).Devecserin kívül mindnek lejár a szerződése,nem tartok rájuk igényt.Őt pedig eladom(ha tudom).Már a tartalékban vannak,ne legyenek akadékban.A cserekapusom egy 16 éves lengyel srác.Az első kerethez tartozik,de "főállásban" az ifiben véd.Elegem volt Rózsa nyavalygásából.Csak Petkovic le ne merjen sérülni,mert ennek a gyereknek még kell 3 év.
Anyagilag jól állunk,köszönhetően a BL-nek.Még a szezon végén is megdobtak majdnem 10M-val a TV pénzből.(Az NB1 pénzdíját megint nem kaptuk meg,ez most már nyilvánvalóan bug.)A háttér is egyre jobb,bár most a fafejű elnök nem enged tovább fejleszteni.Majd szorgalmasan cseszegetem,létfontosságú lenne a kiemelkedő háttér.De így is megkaptam az első olyan ifit,akiből lehet valaki.Varga.Az edzők szerint a klub "valaha volt" egyik legjobb játékosa lesz belőle.Ámen.Előjött még 1-2 máshol is,de amikor érdeklődtem az egyik után,a lókupec MTK 2,4M-t kért a 40k értékű gyerekért.Ennyire azért nem állunk jól.Az átcsoportosítás után van 145k bér,és 2,9M igazolási keretem.
További változások lesznek a staff háza táján,Jagodics helyett kell egy értelmes asszisztens,és lecserélem az orvosi stábot is.Az edzők nem rosszak,az igazán jókat pedig még nem tudnám megfizetni.3,5-4 csillagos az edzés,ezzel egyenlőre elégedett vagyok.
3 új igazolás már nyélbe ütve:
Lumkana-325k(Ajax Cape Town)
Frohm-925k(Örgryte)
Wassi-free(Man.City)
Még 3-4 tervben van,de fogy a pénzem,és EU-n kívülit már nem igazolhatok.Pedig Egyiptomban szuper srácok vannak fillérekért,de hát a szabály az szabály.Én töröltem Afrikát az Unióból,most leshetek.Majd Medina elmegy jövőre,és felszabadul egy hely.
Néhány érdekesség,statisztikai adat.Fizetések,nézők.5 gólt szereztünk szögletből,és egyet kaptunk.Nem nagy szám egyik sem.Enyém a gólkirály,és 7 játékosom került be az év csapatába.Piros lap nélkül,16 sárgával hoztuk le a szezont.
Összegezve a szezont,ez most fun volt.Szépen fejlődünk gazdaságilag,háttérben,játékerőben is.Nálam a BL is siker,nem fájtak a pofonok sem.Majd pár év múlva kamatostul visszakapják.
A végére pedig egy újabb hónap gólja,ezt Krutov lőtte áprilisban az Újpestnek.A szezon 2.legszebb góljának választották.Íme.