A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
pancho5 #98874 Vidi 2. szezon
Idén is hoztuk a kötelezőt, szinte tökéletes tavaszt produkálva. A liga kupa meccseket nem tettem be, ott veretlenül meneteltünk a döntőig, de a Fradi kifogott rajtunk a végén. Innentől kezdődött el egy hihetetlen sérüléshullám, a szezon utolsó 6-7 meccsét rendre 4-5 sérülttel játszottam. A téli átigazolási időszakban kifizették Vinicius kivásárlási díját, illetve Feczesint is sikerült elpasszolnom. Sajna Hefflert és Zsótért csak kölcsönbe sikerült lepasszolni, de nyáron már véglegesen mennek, akár szerződést bontva. Feczesin távozásával Sallai megtáltosodott, vágott tavasszal 10 gólt, illetve a februárban hozott afrikai csatár is 8 meccsen 7-t.
Ajax ellen senki sem hihette, hogy továbbjutunk, bár a visszavágó eredménye kicsit csalóka, ugyanis nem volt ekkora különbség, nekik minden bejött, nekünk semmi. De hát el kell fogadni, hogy jelenleg ennyire futja, sőt véleményem szerint a BL-csoport 3. helyével messze túlteljesítettünk. Bl tv-s pénzekből is igen jól kaszáltunk, így pénzügyileg nagyon rendben vagyunk. Ennek eredményeként pofás átigazolási keretet kaptam és elkezdték az edzőközpontot fejleszteni.
A legjobbak:
Marinkovic bár tőle a Bl-ben többet vártam. Illetve a két házi gólkirály, Gyurcsó és Nikolic. Utóbbi 2 közül legalább az egyiket szeretném eladni. Nyáron cél a középpálya erősítése, illetve Calatayud és Juhász pótlása, akik 37 és 32 évesek, lassan eljár felettük az idő. Illetve jobb edzők és scout elcsábítása.
Alapvetően elégedett vagyok, télen simán aláírtam volna egy ilyen tavaszt. De jövőre itthon már nincs helye bénázásoknak.
A tapasztaltabbakhoz lenen egy kérdésem: Ti hogy külditek ki a scoutokat, ha olcsó, használható, fejlődőképes ifiket kerestek?
Előre si köszi!
Utoljára szerkesztette: pancho5, 2014.12.05. 22:46:16