A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #98870
2.Szezon.
A lényeg.
Azért nem volt egyszerű.De a sajtó hiába okoskodott,hogy az utolsó fordulóban feltétlenül nyernünk kell a Vidi ellen,akkor már bajnokok voltunk.Akár ki is kaphattunk volna.Ha az Újpest nyer(ahogy meg is tette),a győzelmek számában utolér bennünket.A gólarányunk viszont sokkal jobb volt,mint az Újpesté.Hiába fm,azért 20 góllal csak nem nyernek meccset.De mindegy volt,döntetlent játszottunk,így pontelőnnyel győztünk.
Meccsek,tabella,és a kupadöntő.
Ez még mindig nem volt az igazi,tényleg ki kellene szórnom már a koloncokat.De nehezen bírok megszabadulni tőlük,mert az új büdzsé éppoly szar,mint a tavalyi.Ráadásul valami bug lehet,mert sem tavaly,sem idén nem kaptuk meg a pénzdíjat a helyezés után.Tavaly csak később kezdtem gyanakodni,de idén már figyeltem.Nem kaptuk meg,pedig ott van.Így szépen megyünk le koldusba,megint veszteséges volt a szezon.Edzőt is csak azért hozhatok egyet,mert Kuttornak lejár a szerződése.
Pénzügyek,és a klubjaink anyagi helyzete.Ez is csak azért van,mert a háttér fejlesztve lett.Konkrétan olyan hogy pénz,az itt nincs.Ami volt,az is eltűnt.Jelenleg kb. a bérkeret felét használom,de ezt sokáig nem tudom tartani.Nem is akarom.
Más.Nyáron két új fiatal tehetség csatlakozik,egy harmadik meg télen.Ez már biztos,de lehet még több is.A 93 YR ellenére használható ifit megint nem kaptam,nem is maradhatott egy sem.Országosan sem jött elő senki sehol.Mint közben kiderült,Halmosi mellett Fehér is visszavonul.Tök mindegy,alig játszottak.Medina pedig 2 góllal maradt le Nikolics(21) mögött a góllövőlistán.De később jött,csak 20 bajnokin játszott.(Rocchi elnyűhetetlen,16 góllal segítette a Lokit.Az év játékosa Németh Márió lett,az év menedzsere pedig én.
A következő szezonra a tervem ugyanaz amit idén elértünk,csak kicsit kevésbé fejfájósan.De a fő cél a BL csoport.A bajnokok ágán leszünk,nem megoldhatatlan.Egy osztrák,román,lengyel,izraeli bajnok nem hozza rám a frászt.Ha nem sikerül,marad a nyomor tovább.
Összességében megint nem vagyok teljesen elégedett.Erősebb lett a csapat,de csak 5 ponttal voltunk többre képesek,mint tavaly.Annak azért örülök,hogy 19 góllal kevesebbet szedtünk be.
Utoljára szerkesztette: korbin555, 2014.12.05. 20:30:39