A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #98836
1.szezon.
Röviden-elkúrtam.
Hosszabban-Azért nem volt túl egyszerű.Ez a csapat tényleg gyengébb,mint a tavalyi.És nem csak a valóságban,hanem a játékban is.Néhány embernek még ezen a szinten sincs semmi keresnivalója.Meccsek.Az utolsó fordulóban is volt még esélyünk,de a Fradi elleni x miatt lépéshátrányban voltunk az Újpesttel szemben.Hiába tömtük ki a Kecskemétet,kevés volt.
A Radó,Németh Márió,Halmosi trió remekelt.Jó volt még Schimmer,Iszlai.Nagy Olivér,és Kopunek.Szegény Rózsa értékelhetetlen,mert nem volt előtte védelem.Tavasszal a Rocchi helyére betett Czafit meglepően jól megállta a helyét,bár jöhet egy rekesz sörrel a szélsőknek.A többi egy rakás hulladék.Ez a "többi" listára fog kerülni,de óvatosnak kell lennem.Az új büdzsé is siralmas,normális fizetéseket ezután sem tudok adni.29k lett a bérkeret,mert lenulláztam az átigazolási pénzt.Talán még emelnek rajta,ha közlöm,hogy a bajnoki cím a cél.Nyáron megyek horgászni free player-ek után.Az EL indulás talán idecsábít néhány tűrhető játékost.Több ide nem is kell,és jövőre már nem lesz pardon.És valahogy meg kell szabadulnom a 16 átadólistástól.Talán néhány belemegy a közös megegyezésbe,ha felfogják,hogy a kölcsön lehetőségét is bezártam előttük.
Összességében egyáltalán nem vagyok elégedett.Eddig meg voltam róla győződve,hogy az NB1-et bármelyik középcsapattal meg lehet nyerni.Egy világ dőlt össze bennem.
Rocchi pedig gólkirály lett.Tavasszal Debrecenben még hozzátett nyolcat a nálunk rúgott 15-höz.