A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• pancho5
    Videoton 2. szezon féltávnál.
    Elérkezett a téli szünet. Felemásak az érzéseim, ugyanis sikerült bejutni a Bl-csoportkörbe, ott epdig messze túlszárnyaltuk az elvárásokat, ugyanis elcsíptük a harmadik helyet. Azonban a bajnokságban nem megy annyira a szekér. Nagyon sok az ellenfél által az utolsó percekben kiharcolt döntetlen. Azt hiszem a taktikán változtatnom kell, illetve a keretet is szűkíteni szeretném. Az új igazolások felemásan sikerültek. Caneria helyére sikerült megfelelő pótlást találnom, illetve Brachi helyére sikerült egy szintel jobb embert találnom, így a spanyolon túladtam. Jött a középpályára Filkor, illetve kölcsönből visszaérkező Tóth Balázst is megtartottam aki végül bejátszotta magát a kezdőbe. Jobb középpályásokat nem sikerült találnom. Augusztus végén jött egy ajánlat Sándorért, így túladtam rajta. A legnagyobb igazolás az ingyen megszerzett Marinkovic. Alapból a jobb szélre jött, illetve pontrúgónak, de aztán csatár mögött és bal szélen is játszott a sérülések miatt. Elég hullámzó a teljesítménye, de szépen termeli a gólpasszokat, gólokat. Holender és Sallai eddig nem vált be, de nekik talán még idő kell, bár Holendert utólag már nem hiszem hogy leigazolnám. Kicsit finomítottam a taktikán, tavasszal az Ajax ellen kezdünk az El-ben, de sok reményt nem fűzök a továbbjutáshoz.
    Keret1 Keret2 Meccsek1 Meccsek2 Meccsek Vidi-Galata 1-0 Galata-Vidi 2-2 Vidi-PSG 1-2. Ibrahimovic a 93. percben vágta be a büntetőt. Alapvetően nem egy rossz szezon eddig, bajnokságban a végére felhoztuk magunkat, amennyire pechesek voltunk ott, annyira szerencsések a Bl-ben. Innen folytatom.

Utoljára szerkesztette: pancho5, 2014.12.04. 14:24:21