A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #98830 Azt én is észrevettem,hogy nem mindig lehet megfelelően reagálni egyes szituációkra.A sok hülyeség között gyakran nem találni megfelelő választ.Néha olyan ígéretet kell tenni,amit aztán nem mindig lehet betartani.Vagy nem kell vele szóba állni.Elvégre nem kötelező.
Én a Bradford-nál egy idő után nem foglalkoztam a panaszkodóval.Elégedetlen?Szar neki.Akkor sem ígértem neki semmit.Ha nem játszott valaki,annak nyomós oka volt.Ha a sajtóhoz ment,átadólistára tettem.Ha ebből nem találja ki,hogy mi a beosztása,akkor sajnálom.A többi ember meg oda sem figyelt,nem szegtem ígéretet.Ha meg jött a sajtó(mert az mindig jön),megmondtam,hogy nem vagyok xy kerítője,engem nem azért fizetnek,hogy csapatot keressek neki.Ha menni akar,tőlem mehet.
Bár ilyen helyzetbe nem kerültem gyakran,az update óta meg egyszer sem.Most a Halinál lassan itt a szezon vége,és vannak olyan embereim,akik 6-7 meccset játszottak.Egy sem panaszkodott idáig.Iszlai próbált új szerződést kizsarolni,de megmondtam,hogy nincs rá pénz.Elfogadta.3 hónap múlva újra jött az ügynöke,már szóba sem álltam vele.Elutasítottam,nem reklamált.Ha megteszi,listára került volna.(úgyis oda kerül)