A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    Kösz.

Úgy látom két héttel előrehozták az ifik megjelenését.Február 23-án jött 16 selejt gyerek.Szerződést egyik sem kap.
    Az átigazolási szezon lezárult,senkit nem hoztam.Rocchi viszont nem volt hajlandó tárgyalni,és decemberben lelépett.Szerinte a Haladás messze van az ő képességeitől.Hamar talált a képességeihez illő klubot.Közben már a komplett tartalék,és ificsapat listán van.Bárkit vihetnek 0€-ért,de senkitől nem tudtam megszabadulni.Ellenben állandóan kölcsön akarják venni a kezdőimet(?).
    Szóval Rocchival elment 15 gól.Normális csatárt meg nem tudtam hozni,így inkább nem hoztam senkit.Maradt Városi V. és Czafit,de inkább Németh Márió fog csatárt játszani.Kopunekkel hosszabbítottam egy évet,Radó felépült,de nehéz dolgom lesz.Innen folytatjuk.Azért az esélyeink így sem rosszak.
    Közben egyre jobb a Scouting knowledge is.Van már orosz,ukrán,lengyel,horvát,egyiptomi scoutom.Bár ez utóbbit még nem tudom hazaküldeni,meg egyébként is gyenge képességűek ezek a megfigyelők.De már rengeteg elérhető játékos lenne,csak se pénzem,se reputációm.
    Ja meg új szerződést kaptam,és elfogadták a Youth recruitment fejlesztését.