A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• yamato41
    A 15.1.4 nagyon jó. Szögletből alig kapok gól, minden jól működik, alig találkoztam buggal. De azért egyet megosztok.
    Van egy kb. 5. számú MC-m, akinek a fizetése kb. a 3. a csapatban first team státusszal. Az elején keveset játszott., kb. minden 3-4. meccsen kezdett csak. Nekiállt rinyálni, hogy játszani akar. Mondtam neki, hogy meg fogja kapni a lehetőséget. Így is lett, sérülések és erőnlét miatt sokat játszik (az MC-k közül második legtöbbet), minden második meccsen kezdő, egészen jól is játszik. A téli átigazolási szezon vége felé elkezd rinyálni az assistant, hogy azt ígértem neki, hogy eladom. Persze erre nem lehet reagálni, megmondani neki, hogy szükség van rá. Néhány nap múlva meg jön a csapattól követség, hogy miért vagyok ilyen szemét szegénnyel, mert az ígértem, hogy eladom. Megnyugtattam őket, hogy játszani fog. Mindenki happy, sötétzöld reakciók. Erre a követség játékosainak a morálja Superbről poora ugrott le, pedig van köztük olyan, akinek kedvenc managere vagyok. Érdekes módon a kérdéses játékosnál is bekerültem a kedvencek közé. Azóta kb. 5 sikeres meccs óta nem megy feljebb a morál.
    Találkozott valaki ilyennel? A játék 15.1.4-gyel lett generálva, nem virágbolti.