A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #98816 Én is nekiveselkedtem.Bár mostanában az a furcsaság történik velem,hogy mintha minden jobban érdekelne,mint az fm.Valami bajom lehet,mert ez nem normális.
Kezdésnek töröltem a Ligakupát,és emeltem a Youth Rating-en.A cseh (94),és a román (91) közé állítottam be.
Betöltöttem 23 ország 24 ligáját,advanced beállításokkal.(A sárgával kiemeltek új országok.)Bár Afrika nem számít nálam Uniósnak,de szemmel tartom,mert 5 Unión kívüli így is lehet majd a keretben.
Pénzem persze nincs.Annyit tehettem,hogy egy free fitness trainer-t hoztam.Közben 9 emberem már listán van,de a kutyának sem kellenek,így sajnos nem nagyon tudtam bért felszabadítani.3 embert kölcsönadtam,Zamostnyt hazazavartam,de ez sokat nem segített.Az eredeti kerettel vágtam neki a szezonnak.Szezon végén vagy 15 ember szerződése lejár,de senkivel nem akarok hosszabbítani.Úgyis igen dicsérgetnek,hogy sok a magyar.Ezután majd nem lesz.Addig biztosan,amíg az első ifik elég jók nem lesznek.
Edzők.Kuttort felmentettem,több kakaó marad neki az ifikre.Taktika.Ez nem végeges,de ezzel a kerettel mást nem tudok játszani.
Közben a szezon harmadánál járok,és jó szokásom szerint rengeteg gólt rúgunk.Meccsek,és a tabella.Viszont két kupameccsen is hajszálon múlt,hogy nem égtünk orbitálisat.A Mohács ellen tényleg majdnem beütött a vész.A 121 percben menekültünk meg a büntetőktől.
A húzóemberek mind a támadó szekcióban vannak: Németh Márió,Radó,Halmosi,Rocchi.Hátul nem állunk ilyen jól,a balbekk Katona pl.egy tragédia.Sajnos elég nagy baj,hogy Radó kidőlt 3 hónapra.Rocchi papa szépen termel,volt mesterhármasa,a Dunaújváros ellen meg egyenesen négyet rámolt be.Augusztusban pedig övé lett a hónap gólja.Még a kameraman is majdnem lemaradt róla.