A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• zyndar

Dynamo Dresden, 3. szezon

Rendkívül vegyes érzésekkel írom a rövid összefoglalót. Nevezetesen azért, mert megnyertük a Bundesligát.

Ennek természetesen mindenki örülne, nyilván és is valamennyire, de ez így irreális. Nem volt benne visszatöltés, nincs 30 gólos középhátvédem, egyszerűen a taktika miatt van, meg persze a töketlenkedő Bayern és BvB miatt. A bajorok egyszer elvertek minket, a másik meccsen visszavágtunk, a Dortmunddal egyik meccs x, a másik nagyon sima lett. Kíváncsi vagyok, mi lesz velünk a BL-ben.

Az átigazolások jól sikerültek, nem nyúltam mellé egyikkel sem. Kiemelkedik Carbonero és Rubio. A szélsőnek lejár a szerződése, mostmár lehet szóba fog állni velem. Ezt a sikert igazán megvárhatta volna az egyiptomi kp-m, aki decemberben végül addig sírt, míg a záradékát kifizette a Juve. Az árából jött helyette Adryan és Mansilla, utóbbi elég sérülékeny sajnos. A korábban már említett saját nevelés, Stefaniak is brillírozott. Kaptam 46 millió eurót, jövőre igyekszek németet is vásárolni, eddig lehetetlen volt.