104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• dartonite
    Szia,
    Sajnos en feedback-elni nem fogok mostanaban mert az FM-et felretettem, van mas dolog ami jobban foglalkoztat.A hosszu es unalmas editalast viszont illik elismerni :)
  • korbin555
    Nem tudom,mert sok gólos meccsel nem kínlódok.Olyan hosszú ideig kódol át egy hosszabb videót,hogy beleőszülök.Azt inkább megoldom máshogy.De mindjárt kipróbálom,most úgysem játszom.
  • zorrobomber
    Idézőjelbe kellett volna tennem, nyilván :) Lehet hogy a hossztól is függ? Egy teljes 4-0-t és egy (sajnos) hosszabbításban 6-3ra elvesztett szuperkupát akartam felrakni.
  • korbin555
    Mi az,hogy nagyszerű?A szomszéd tehene is dögöljön meg?
    Már én is nézelődtem,de nem találtam megoldást.De az SI sem,pedig már hetek óta vizsgálják.Szerintem nem bírnak vele.Nem véletlenül ajánlgatják a FRAPS-ot,meg a QuckTime-ot.Talán majd egy következő update megoldja.
    Azért nem mindig csinálja,ha meg igen,2-3 próbálkozás után sikerülni szokott.
    Utoljára szerkesztette: korbin555, 2014.12.02. 09:16:28
  • fordjee
    Remélem ez nem rám vonatkozik, mert rohadjak meg, ha ezek közül akár egy meccs is vissza lett töltve.
    Márcsak azért sem (ha a játékélményt nem nézzük, meg, hogy valamilyen szinten csalás), mert egy p9300-as procijú ezer éves gépen nyomom, és a mentés, töltögetés baromi lassú:)
  • zorrobomber
    Neten ennyit találtam:
    Encoding and uploading of videos not working
  • zorrobomber
    Nagyszerű, és van rá már valami megoldás?
  • korbin555
    Hogy alakultak nálad az NB1 pénzdíjai egy évtized után?
  • korbin555
    Nem is egyszer.
  • zorrobomber
    üdv mindenkinek, ilyen buggal találkoztatok már hogy a feltöltött videón nincsenek emberek?
    videó
  • Zenszkij
    na reload istenek hol egy komoly karrier
  • fordjee
    Nah, 20 perce írtam az összefoglalót, erre leállt ez a szar. Így most csak egy képet tolok be, amivel az szeretném szemléltetni, hogy hol van a valós helye a legnagyobb riválisunknak, az aktuális címvédőnek.
    Everton gyalázás :) (Bocs, Zaki :) )
    Jól megy a szekér
  • geo91
    jóccakát

• Darthmushroom
    lehet még készül :D ideivel még nem nagyon foglalkoztam, de tudom h régebbiekhez mindig jött.
  • bakkerman
    az ideihez van már? nézegettem különböző oldalakat de nem találtam :/
  • korbin555
    Nem is erre gondoltam.Nem kell átvenni őket,ha Kelet-Ukrajna Oroszországhoz tartozik majd.Akkor Harkov,Donyeck,Dnyepropetrovszk is oda kerül.
  • Darthmushroom
    Az oroszok főleg a főtámogató gazprom már nagyon régóta szeretne közös ligát a volt szovjet országokkal. fmhez már minden évbe meg is szokták csinálni a közös bajnokságot.
  • bakkerman
    azért komplikált az a dolog,hogy átvennék őket az orosz ligába
  • Lancelot1983
    Próbálgatom kicsit a demo játékot, itt még nincsenek javítva a szöglet és egyéb bugok igaz? A játékosok labdával való futása meg a szurkolók kinézete mókás, de egyébként tetszik összességében, így elsőre. Még egy dolog, már FM2014-ben is volt nem tudom ez bug, de ha hard tackle-re állítom azt hiszem ez a get stuck in parancs, akkor alig kapunk sárgát kb 10 meccs alatt egy van, másnál is így van, aki használja ezt a parancsot?
  • BBeno2
    eleve ugye találat érte a stadiont és nem hiszem hogy az lenne az első hogy azt a részt újracsinálják.
  • korbin555
    A legfrissebb hírek szerint a válság akár évekig is tarthat.Kitartás.Az meg nem lehet bug,hogy az SI nem lát a jövőbe.Még az is előfordulhat,hogy az fm 16-ban már az orosz PL-ben lesznek.
  • bakkerman
    egyébként arra van valami infó,hogy a Saktar a játékban meddig fogja játszani a meccseit Lvov-ban? Ugye donyecki helyzet miatt van ez,de picit bug lenne ha még 2019-ben is Lvovban nyomják a hazai meccseiket
  • zaki
    Megnyertuk mi is a bajnoksagot az Evertonnal a 4. evben eloszor. 3. Evben is csak 2. lett a csapat sajnos, viszont most a 4. evben elsok lettunk. A szezon masodik feleben hihetetlenul repesztettunk elore, Emlexem a 20. fordulo utan 10gy 5d 5v-el alltunk, az utolso 18 meccsbol 16-ot megnyertunk, es becsuszott 2 dontetlen is. Lukaku egy allat, 4 ev alatt 4X lett golkiraly, iden 34 gollal. Ez a Cerny gyerek az Ajaxbol bombaigazolas volt, meg mindig csak 20 eves, es iszonyat jol tolta. Rotariu meg a masik szelen, de o mar az elso ev teletol itt van. Fiatal a csapat nagyon, nyaron jon Rulli Romero helyere (aki epp most lett az ev kapusa, lol), kell egy brutal kozephatved Jagielka helyere, meg talan egy szelsohatved is kene. Az ifiben van 2-3 nagyon igeretes kozephatved, oket is elkezdem lassan beepiteni a csapatba. Stadion 50k-sra lett bovitve, de mar tervezik az ujat, lassan be fogjak jelenteni szerintem.

3. ev
    4. ev
    Keret
    Szezon elso fele
    Es a masodik

Az a 6-1-es vereseg a Derbytol nagy WTF volt, A masik meg ez, mikor 2-0-s felidorol kaptunk ki 3-2-re az utolso 11 percben bekapott 3 gollal, lol.
  • korbin555
    Majd lesz beszámoló,ha elkezdem a Haladással.

A Bradford PA-t nem rakom fel,mert ahogy írtam korábban,a 2. szezon végén kirúgott a főnök.Volt egy közel 2 hónappal korábbi mentésem és visszatöltöttem.Nem is lehetnék itt.Ezért fű alatt folytatom,amíg meg nem nyerem a PL-t.Meg hasznos tapasztalatokat gyűjtök közben.A második League 2 szezon óta hatosával hozom a tehetségeket.A legjobbakat megtartom,a többit eladom.Jelenleg 13 saját nevelésem van.Egy 21 éves német kivételével már mind válogatott.Erős csapattal érkeztem a PL-be,újoncként 7. lettem.Az új szezonra meg az 5.helyre várnak.De erről ennyit.Ahogy mondtam,"hivatalosan" nem is lehetnék itt.

Neked pedig gratula a Drezdáért.
    Utoljára szerkesztette: korbin555, 2014.12.01. 07:58:34
  • geo91
  • geo91
    igen, sajnos... :( szezonok óta dolgozok az ügyön, de egyelőre nem sok sikerrel.
  • zyndar

Dynamo Dresden, 3. szezon

Rendkívül vegyes érzésekkel írom a rövid összefoglalót. Nevezetesen azért, mert megnyertük a Bundesligát.

Ennek természetesen mindenki örülne, nyilván és is valamennyire, de ez így irreális. Nem volt benne visszatöltés, nincs 30 gólos középhátvédem, egyszerűen a taktika miatt van, meg persze a töketlenkedő Bayern és BvB miatt. A bajorok egyszer elvertek minket, a másik meccsen visszavágtunk, a Dortmunddal egyik meccs x, a másik nagyon sima lett. Kíváncsi vagyok, mi lesz velünk a BL-ben.

Az átigazolások jól sikerültek, nem nyúltam mellé egyikkel sem. Kiemelkedik Carbonero és Rubio. A szélsőnek lejár a szerződése, mostmár lehet szóba fog állni velem. Ezt a sikert igazán megvárhatta volna az egyiptomi kp-m, aki decemberben végül addig sírt, míg a záradékát kifizette a Juve. Az árából jött helyette Adryan és Mansilla, utóbbi elég sérülékeny sajnos. A korábban már említett saját nevelés, Stefaniak is brillírozott. Kaptam 46 millió eurót, jövőre igyekszek németet is vásárolni, eddig lehetetlen volt.
  • zaki
    grat azert... kicsit sok golt kapsz, nem? :D
  • geo91
    nem sikerült bejutni az el döntőbe :(

• zyndar
    Bátorkodnék megjegyezni, hogy régen volt beszámolód
  • korbin555
    Ez a 15-ben sem az igazi.A 8.évemet tiprom,és 9500€ a fizetésem.Mondjuk az elején volt talán 500€,de akkor is.A legutolsó tartalék is többet keres,mint én.
    Hasonló a bérletek ügye is.A második Championship évben építettek új stadiont,20744 férőhellyel.Idén 17600 az átlag nézőszámunk,és van 436 bérletesünk.Mondjuk ez meg 100 körül volt az elején.
    Szerencsére jelentősége egyiknek sincs.Az egy kicsit jobban bosszant,hogy olyan jegyáraink vannak,mint egy League-1-es klubnak.A városi rivális Bradford City éppen ott van,és magasabbak a jegyáraik,mint nekünk a PL-ben.Nem mintha a pénz itt már téma lenne.Az indulásért kaptunk 75M-t,én meg mellétettem plusz 64M-t az eladásokból.Ehhez jönnek még az 1 milliós tv meccsek,9M a szponzoroktól,5,7M a reklámból,szóval nem vagyok rászorulva a meccsbevételre.Ezek a pénzek meg csak nőni fognak.(bár a fizetések is-az enyémen kívül)
  • Gerdzso
    *FM15
  • Gerdzso
    Na azt hittem hogy én csinálok valamit rosszul, nálam (Fm14) a játékosok úgy 5-14ezer font között keresnek hetente, a szabad fizetési keret 360 ezer font, még is csak 2000 fontos fizetést kaptam, bár egy évi 20%-os emelkedést sikerült kiharcolnom. :D
  • kosheen
    12-vel tolom, most kaptam új szerződést 2025-ben, és így keresek 4600-at. 1-1 éves szerződéseket kötök de az istennek se bírom feljebb tornázni, mindig 1-200-al hajlandók emelni a fizumon (pedig vannak már 70 ezer körül kereső játékosok, bár próbálom nagyon szorosan fogni a fizetéseket)
    ez a része mondjuk úgy, hogy picit életszerűtlen, hgoy eggy edző aki bl győzelmeket szállít a Fradinak attól 15 játékos is bőven jobban keres :)
  • geo91

• kosheen
    haha..a brazil u20-as világbajnok játékosomból japán válogatott lett, pedig már nyomott meccset a brazil felnőttben is barátságos meccsen :D
  • bakkerman
    tudtátok hogy Ribery 19 éves öccse is a Bayernben nyomja? :) A Bayern II-ben van,az előbb lőtt gólt nálam felkészülési meccsen,a posztja kb megegyezik a bátyjáéval,bár szegényt nem áldotta meg az SI (na meg az égiek) nagy tehetséggel,másfél csillagot kapott PA-ra :D
    Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2014.11.30. 18:52:23
  • bakkerman
    jó látni hogy a Real egy szinten van a horvát Pomorac-cal
  • geo91
    és tessék...! #98497

• Gerdzso
    Tudom, hogy összességében nem fontos, de ti a Mennyeiben milyen fizetést kaptok? :D