A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #98705 Lehet keresni szabad játékosokat,de konkrétan free player(agent) keresés nincs.Ha beírod a szűrőbe hogy Contract status-expired,kidob egy rakás klub nélküli embert,de ezek közül kevésről lesz infó.Nekem most kidobott 14538 szabad játékost,aztán legyek okosabb.Még több szűrőt kell beállítani,hogy kirostáljam őket.El lehet tökölni fél órákat,aztán nem találok egyet sem aki megfelelne.
Ehelyett scoutokat küldök a célországokba,és százszámra jönnek a riportok.10 jó scout 10 országban,aztán lehet válogatni.Persze kell a nagy adatbázis,meg lehetőleg nem olyan országokba küldöm őket ami be sincs töltve,mert sovány lesz a termés.Korábban nem figyeltem,nekem is a be nem töltött Portugáliát figyelte az egyik scout,és kaptam 4 riportot.(Előtte csak a Brit-szigeteken dolgozhattak,nem törődtem velük.)De gyenge is volt a pali,angol is,kirúgtam.Igazoltam egy lengyelt,elküldtem Lengyelországba(be van töltve),és kaptam 35 jó riportot egy év alatt.Ha mind a 10 scout jó helyen van,ez 350 riport is lehet egy évben.És még ennél is sokkal több riport jött volna,de már igényes lettem.Csak a 20 év alattiakat,a 2 csillag CA,és a 3,5 csillag PA felettieket figyelhetik.Ezekből akkor is hasznot húzok,ha nekem nem lesznek jók.A svéd scoutom meg 3 éve köröz a neki kijelölt Skandináv régióban,és találja nekem a csiszolatlan gyémántokat(Dánia,Svédország,Norvégia természetesen betöltve).A Chief scout sem pofázhat bele többé a dolgukba,oda mennek,ahová küldöm őket.
Egyébként még az is jó megoldás,ha olyanokat keresünk,akiknek lejár a szerződése szezon végén.Érdemes őket külön szűrni happiness alapján.A boldogtalan emberek többnyire könnyedén aláírnak.