Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
www.smart-bus.hu
14.1.4
14.2.0
14.2.2
14.3.0
14.3.1
Főleg az 1.4,és az 2.0 nyúlkált bele a meccsmotorba.A 2.2,és a 3.0 leginkább bugokat javított,az utolsó pedig a PS Vita támogatásé.De én nem gondolom,hogy a meccsmotornak köze lenne a taktikához.Végig használtam azokat,amiket még a Beta alatt készítettem,és nem volt gondom vele.(Legalábbis semmivel sem több,mint az utóbb készültekkel.)
OM-nél elején 0, ha okos kérést intézel hozzájuk, akkor nyomnak a számlára talán valami 23 millió € körüli összeget.. de mondjuk még az augsburgi elnökből is kilehet venni 6 milliót.. 😉 😊
Ezeknél a nagy kluboknál a kezdő pénz különben sem létkérdés.Pofonegyszerű pénzt csinálni,ha eladok 3-4 embert.A keret attól még erős marad,mégis rögtön lesz 60-80M cash.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
válogass 😄
Hagyd listán,játszasd,és előbb-utóbb úgyis elviszi valaki.Hacsak nem aludtál el,és olyan embert akarsz eladni,akinek szezon végén lejár a szerződése.Az ilyen műveleteket én mindig akkor indítom,amikor kihirdetik a büdzséket az új szezonra.Az átigazolási időszak kezdetét nem várom meg,mert arra már sokan elszórják a pénzüket.Ha semmiképp nem megy el a delikvens,akkor leküldöm a tartalékba,és felkerül az unwanted list-re.Valaki úgyis ráharap.
De ilyen filléres összegekkel nem idegesíteném magam egy olyan klubnál,ahol csillagászati bevételek vannak.Ennek ellenére megértelek,mert ezek nem normális dolgok.Ahogy az sem,hogy egy BL győztes csapat meghatározó játékosa csak 1M-t érjen.
Nem tudom hogy az újabb szériákban is megvan-e ez a hiba, de ha rászánom végre magam és veszek új gépet akkor valószínűleg átváltok egy újabb szériájára a játéknak mert ez piszok idegesítő.
ain't got no history
Mert az én sem gondolom, hogy a valóságban ez így működne és ezen jó lenne, ha változtatnának. Igaz, azt nem tudom, hogy a DOF bevezetése ezen változtatott-e, mert alig játszottam a FM13-mal és az FM14-gyel.
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
szezon előtt és most se tudom elpasszolni, fél év múlva meg tuti aláir valahova
1 millát ér, már 250k-ért ajánlgatom de akárhogy viszem le az árat irja hogy x csapatoknak magas az összeg. Könyörgöm, egy afrikai faluból 250-ért hozok egy "talán jó lesz valamire" gyereket, ez meg BL döntőt nyert és nem kell senkinek. Nem értem, egyszerűen nem értem. Most már ingyen is adnám + 50% (mert az meg tuti magas lesz, irtó jó értékei és statjai vannak
He was born in Rio de Janeiro, Brazil to a German-Hungarianfather and a Panamanian mother. He eventually opted to play for the German national football team after being also qualified to play for Brazil or Panama.
lehet kezdek egy új karrirert majd, aztán a magyarokat kicsit felhúzom, az afrikaiakat meg le a p.csába, meg eu-n kivülinek rakom, mert rohadt idegesitő hogy az nb2 tök utolsójának kezdőjében is vagy 7 afrikai van
A vicc az,hogy a Steam most megint 50€-ért árulja a 14-et,és éppen ennyi náluk a 15 is.
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2014.08.16. 12:17:13
nico yennarisnak az angol mellett ciprusi és kínai is van. a bayernél játszó alabáról aki osztrák válogatott, de nigériai és fülöp-szigeteki útlevele is van. nos? 😄