A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• pancho5
    Vidi 1. szezon Vége
    Hát meg lett a bajnokság. Nem volt egyszerű a vége, de csak behúztuk. 3 meccsel a vége előtt 1 pontra volt az Újpest, ki is kaptunk a honvédtól, de szerencsére az Újpest is botlott. Ezután jött a Ligakupa döntő a Fradi ellen. Karrier elején gondolkoztam rajta, hogy töröljem-e, végül meghagytam, egész szonban nyűg volt, azonban azt hiszem az a döntő húzott ki minket a csávából. Utolsó 5-6 meccsemet végig kontra mentalitással toltam végig, a Fradi ellen már meghozta a gyümölcsét ez a változtatás, így a bajnokság maradék 2 meccse nagyon sima lett, pedig nem ígérkeztek annak. Ezeken a meccseken csak 3 védőm volt bevethető, így elég megtépázott védelemmel léptünk pályára, de gólt nem kaptunk. Tudom, hogy ezzel a vidivel nem nagy teljesítmény a bajnokság, de én annak érzem. Sok tanulsága van ennek a szezonnak is, régen nem volt ínyemre a counter mentalitás, most már másképp viszonyulok hozzá. Szögletek a szezon 2. felében nekem is előjöttek, 6 szögletgólt kaptunk, míg csak 3-at szereztünk.
    Húzóemberek:
    Gyurcsó Oliveira és Feczesin, aki Niko folyamatos sérülései miatt első számú csatár volt, bár utolsó meccsen Nikolic triplázott, úgyhogy talán mondhatom, hogy visszaszerezte formáját, kár, hogy a szezon végére.
    Finances
    Megvan a transfer budget a következő szezonra. Elengedem ingyen Caneirat, Alvarezt, így kell minimum 1 középhátvéd és egy szélső, aki lehetőleg mindkét oldalon bevethető. Szeretnék egy mélységi irányítót, se Sándor se Trebotics nem győzött meg. Illetve egy balhátvéd, ugyanis Stopira lesérült áprilisban fél évre, és Szolnokinak nem az az igazi posztja. Ezek a hiányposztok, de kisebb elemzés után biztos lesz még 1-2 igazolás, mindenképpen a kezdőbe, ugyanis cél a Bl csoportkör.
    Köszönöm, hogy olvastatok. Illetve lenne egy kérdésem. Elsőként mely Club Facilitit fejlesszem? Ez a rész sohasem volt az erősségem.