A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
pancho5 #98684 Videoton 1. év
Régóta olvasgatom a beszámolóitokat, korbin haladásos karriere miatt kezdtem bele már a 14-ben is Videotonos karrierbe. Fehérvári vagyok, innen ered a csapatválasztás. Tavaly 7. szezonban sikerült elérni a BL-győzelmet, hasonló a cél most is, csak idén nem hagynám itt abba.
és akkorl a beszámolóm: Tudom hogy ezzel a Vidivel bárki simán bajnok lesz, azt hiszem jól haladok a cél felé. Most kezdődött el a téli szünet., Sikerült a kapott gólok számát elég alacsonyan tartanom, bár kevés kapott gól nélküli meccsem volt. Lőtt gólom sincs annyira sok, ez betudható talán annak, hogy egy csatárt használhattam csak, Feczesint, ugyanis Nikolic lesérült szezon elején 5 hónapra... De Feczesin így is túlteljesítette az elvárásaimat, 10 gólos, ami nem annyira nagy szám, úgy, hogy szinte minden meccsen játszott, de fontos meccseken lőtt gólokat. Igazolni nincs pénz, szezon elején mindent átraktam fizukeretre, így volt 3200 font, ami 2 edző igazolása, illetve szerződéshosszabbítások miatt már csak 1000 font. A lejáró szerződésűek közül sokakkal hosszabbítottam, szezon végén ingyen mehet Alvarez, Enete, illetve Caneira. Ő amúgy jól teljesít, de öreg és a fizuja is a magasabbak közé tartozik. Ez az alap taktikam, néha Trebotic kezd Simon helyén Sándor mellett nem DM-ként. Illetve még van egy 442, de azt nem gyakran használom mivel nincs hozzá 2 csatárom. pécs ellen azzal mentem pályára, meg is szívtam, bár ott mindhárom szélsőm sérült volt...
tabella keret1 keret2 meccsek klub helyzet