A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• zaki
    2. ev, Everton.

Galatasarayt kiverve bejutottunk a BL-be, ahol jol leszerepeltunk, csak 3. lett a csapat. EL-ban meg 2 kort mentem, aztan a Real kivert otthon a kupabol. A ligakupat megnyertuk a Tottenham ellen 2-0-ra, az FA kupabol meg a 6. foruloban kivert a Bournemouth, lol. Valtottam egyszert taktikat egy rossz szeria utan, ugy nez ki jol is tettem, de aztan alig lottunk golokat, ugyhogy visszaalltam a regire, es most mar azzal jatszom vegig. Kapott golokban sokat javultunk nagyon, tavaly mienk volt az egyik legszarabb, iden meg az egyik legjobb vedelme, pedig ugyanaz volt a vedosor, feltavnal meg Romerora valtottam Howardot. Lukaku megint golkiraly lett, de ugy, hogy az utolso 10 meccsen kb 1 golt lott... Es meg igy is jottek az eredmenyek. Utolso 15 meccsbol 12-t megnyertunk, es 3X volt, ha megverjuk itthon a Villat, vagy az utolso elotti forduloban a Tottenhamet bajnokok lettunk volna. Na mind1, talan jovore. Igazolni akarok meg 2 szelsot, aztan csokolom, kesz a keret.

2. ev bajnoksag
    Keret

Fellainit 4 millaert hoztam el a Mubol, lol. Ahhoz kepest, hogy a 10. leggazdagabb klub vagyunk, nem uszkalunk a penzben. Van 30 milla igazolni, de ugy, hogy 15 milla bevetel volt az igazolasokbol. Az el is fog menni 1 vagy 2 szelsore.

Mar nem is volt mas cel kituzes a vezetoseg reszerol, csak a bajnoki cimert versenges, hat koszi.