104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Nyerő taktika. -
ott kéne kezdeni, hogy 5-6 meccs után nem váltasz taktikát. VÁlassz egyet és azt használd kissebb-nagyobb változtatásokkal...
Attól, mert egyszer kikapsz még ne válts. Azért vagy szar, mert folyton variálsz.... -
poosing7 #98670 Valaki tudna linkelni nekem esetleg vmi jó taktikát? Mert már kipróbáltam 20-25öt kb. de egyik se vált be sajnos...5-6 meccsig jó utána jön a bukó széria mindig.15.1.3-as patchet használom ha ez számít vmit?! Köszi előre is. ui: Fm Scout és az FM Base taktikái sem jók sajna... -
korbin555 #98669 Grat,csak így tovább.
Zaki-neked is hasonlókat. -
Most pedig megosztok veletek sok-sok hasznos információt 
Eddig 12 forduló ment le a bajnokságból, harmadosztályból 2 év alatt jutottunk fel a bundás 1-be. Mondanom sem kell, hogy a legkisebb költségvetéssel dolgozunk, az igazolások során megint nem költöttem, sőt, a tavalyi B2-es gólkirályomat el kellett adnom, hogy az aláírás pénzeket ki tudjam köhögni. Ehhez képest így állunk:
Meccsek
Nem mondom, hogy cheat taktika, de nagyon eredményes. Volt egy 4-4-2m már tavaly is, olvasgattam pár fórumot (így tehát nem az én fejlesztésem) és ez lett belőle.
Taktika
Csapatutasítások
Statok
Általános beállítás, hogy mindenkinek 'pass it shorter' és 'close down much more', kivéve a középső védőket, nekik 'close down much less'. De például mind a 4 szélső játékos befelé húz a labdával. A szélsők iszonyat mit tolnak, a csatárok szorgalmasan lövik a gólokat, az irányítóm meccsenket több, mint 5 key pass-t ad. -
Zakéé ez nagyon jó kis eredmény, pacsi. És ne titkolózz már, melyik országban vagy? :) -
2. ev, Everton.
Galatasarayt kiverve bejutottunk a BL-be, ahol jol leszerepeltunk, csak 3. lett a csapat. EL-ban meg 2 kort mentem, aztan a Real kivert otthon a kupabol. A ligakupat megnyertuk a Tottenham ellen 2-0-ra, az FA kupabol meg a 6. foruloban kivert a Bournemouth, lol. Valtottam egyszert taktikat egy rossz szeria utan, ugy nez ki jol is tettem, de aztan alig lottunk golokat, ugyhogy visszaalltam a regire, es most mar azzal jatszom vegig. Kapott golokban sokat javultunk nagyon, tavaly mienk volt az egyik legszarabb, iden meg az egyik legjobb vedelme, pedig ugyanaz volt a vedosor, feltavnal meg Romerora valtottam Howardot. Lukaku megint golkiraly lett, de ugy, hogy az utolso 10 meccsen kb 1 golt lott... Es meg igy is jottek az eredmenyek. Utolso 15 meccsbol 12-t megnyertunk, es 3X volt, ha megverjuk itthon a Villat, vagy az utolso elotti forduloban a Tottenhamet bajnokok lettunk volna. Na mind1, talan jovore. Igazolni akarok meg 2 szelsot, aztan csokolom, kesz a keret.
2. ev bajnoksag
Keret
Fellainit 4 millaert hoztam el a Mubol, lol. Ahhoz kepest, hogy a 10. leggazdagabb klub vagyunk, nem uszkalunk a penzben. Van 30 milla igazolni, de ugy, hogy 15 milla bevetel volt az igazolasokbol. Az el is fog menni 1 vagy 2 szelsore.
Mar nem is volt mas cel kituzes a vezetoseg reszerol, csak a bajnoki cimert versenges, hat koszi. -
fordjee #98665 Hogy én azt mennyit kerestem:)
Alapértelmezettként a dokumentumok/sport inter.../fm2015/screenshots. Ott megtalálod a képeket. -
korbin555 #98664 Összeállítok egy NB 3-as kiegészítőt,mert nem nagyon vállalkozik rá senki.A könnyebb része már megvan.
Működik,de a részleteken még finomítanom kell.Mindenhol pótolom a hiányzó tartalékcsapatokat is.A Ligakupában egyenes kiesés lesz,a döntőt angol mintára előrehoztam kora tavaszra.Változás lesz még,hogy Afrika nem lesz benne az Európai Unióban.Helyette "all nations of Europe" lesz.Azon még gondolkodom,hogy orosz,brazil mintára 12 ember ülhet-e a padon.Plusz pénz,reputáció,YR,meg hasonló dolgokat nem bolygatok.
Tesztelem,aztán valamikor a hét végén közzéteszem.Már ha érdekel valakit. -
nono28 #98663 Szép estét!
Azt szeretném megkérdezni hogy a játékból kimentett képeket hol találom meg?? -
Taibi #98662 Jaa, okés, köszi! -
Steam-en a library/tools menuben elvileg meg kell talalnod az FM15-os editort.
Letoltod ugyanugy es mar hasznalhato is. -
Én úgy emlékszem, hogy külön kellett leszedni Steamről. -
Taibi #98659 Üdv,
Régen volt gyári editor a játékhoz, amivel bele lehetett piszkálni az adatbázisba. Ez már megszűnt vagy csak én nem találom? -
fordjee #98658 Nekem most van 2 nagyon fasza, nem is értem, hogy sikerült megalkotnom:) Nézegesd az fmscout.com-ot, meg keress rá a neten, én találtam valami blogot, ahol tök jó ötleteket írt le egy srác. Még a 13-ashoz, vagy a 14-eshez, de alapelvek voltak.
Most melóból írok, úgyhogy bővebben nem tudok segíteni. De az fmscout-on vannak jó taktikák, töltögess le onnan, kicsit alakítgasd, stb. -
poosing7 #98657 Meccs előtt meg után is pihenő van...De nem is a sérülés a legnagyobb baj,hanem az hogy nincs normális taktika amivel tudok hosszabb ideig nyerni.Bárkitől képes vagyok kikapni sajnos.Nem tudtok vmi jó taktikát? -
fordjee #98656 Nálam nincs ilyen, viszonylag kevés a sérülés. Mindig van egy pár sérültem, de kb. 3-4 meccsenként egy. Nem tudom, mitől lehet nálad ez. Edzés nem túl intenzív? Tartasz pihenőnapot meccs előtt vagy után? -
poosing7 #98655 Emberek! A meccsenkénti 1-2 sérülés ellen mit lehet tenni? Nagyon életszerű tényleg...Vagy az SI így látja a meccseket hogy lesérül minden meccsen vki? Grat nekik,. -
poosing7 #98654 De már ( bocs a kifejezésért) de kurvára felbasz...Most is idegenbe a Levante vendége voltam.Vezetek 0-2-re mi a vége? 4-2 Szánalmas...Játszok Ezzel a managerrel amióta piacra dobták, vagyis amióta ez a neve Football manager 2005 óta.De előtte is játszottam Managerekkel 1999 óta folyamatosan, de azt kell hogy mondjam hogy ez nagyon el lett rontva, a folyamatos sérülések meg pluszba nagyon idegesítőek...Volt hogy egyszerre volt 8 játékosom sérült! Ez mi? Nagyon gondolkodok rajta hogy unistallálom... -
poosing7 #98653 Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hátha vki tudja...hogy az miért van hogy az egyik meccsen nyerek pl. simán 7-1-re a másik meccsen meg idegenbe kikapok pl. a CSKA Moszkvától és idegenbe alig tudok nyerni, sőt.A Real Madriddal vagyok teszem hozzá.Esetleg vki tud vmi jó taktikát ? 15.1.3-as patch. -
szolb #98652 Rendben, és köszi!:) -
korbin555 #98651 Szerintem az több meccset jelent.Még soha nem használtam,de lassan itt a nyár,majd kipróbálom. -
szolb #98650 A "multiple friendly" miben más egy sima mezei "friendly"-től? -
korbin555 #98649 Ezeken a meccseken 15 ember is lehetne a pályán,akkor sem lehetne nyerni.Minden szezonban van 1-2 ilyen nálam is.
De engem továbbra is jobban bosszant a sok beszedett szöglet.Bár ebben a szezonban 9-11 a lőtt-kapott szöglet gólok aránya,ami egész tűrhető.A szívás az,hogy általában a szoros meccseken jön az utolsó percekben egy szöglet,és kezdhetek imádkozni. -
Na erre aztan nehez mit mondani...
-
Valahol a ketto kozott :D
-
korbin555 #98646 -9 óra?Rendesen eltévedtél.Francia Polinéziában sütkérezel,vagy Kanadában fagyoskodsz? -
Nekem az FM2012-ben az Europa Liga győzelmet nem jegyzi úgymond a játék. Végül is... nem nagy kupa!
-
Itt -9 ora van :D -
korbin555 #98643 Nana!Nehogy már hajnalban agyvérzést kapj.Nézd a jó oldalát,legalább nem kaptál ki.
-
Ez mar megint mi az anyam retkes p!cs@ja?
-
korbin555 #98641 Nem találtam konkrét adatokat,hogy számolja a pontokat a Leaderboard.De volt olyan hsz,akinél a feljutásért a spanyol 2-ből a La Ligába több pontot adott,mint később a BL győzelemért.A részletek ismerete nélkül nem hiszek benne.Még a Hall of fame is hülyeségeket számolt,a 14-ben legalábbis.Egyik karrieremben Argentin klubmenedzser vezette toronymagasan,mert évente 2 bajnoki címet számolt neki a gép.16 év alatt nyert 26 bajnokságot,ami igazából "csak" 13 volt.Mellé még egy rakás hazai kupát,meg több Libertadores-t.Egy időben majdnem annyi pontja volt,mint Sir Alexnek,a pofátlan portugálnak,és Guardiolának együttvéve. -
geo91 #98640 Budapest Honvéd - 2020/2021 (7. szezon)
átigazolások
keret
bajnokság
bl
-
ennek nagyon örülök....közben már mindenféle országba hívnának edzőnek. Hiába, senki se lehet próféta a saját hazájában :) -
gratula !! -
korbin555 #98637 Látva,hogy magyarok húzzák a szekeret,szerintem emberfeletti amit véghezvittél.
-
annyit tudok, hogy a meccs eredmények, bajnokságok, kupák győzelme és még a fizetésed nagysága is beleszámít.... -
geo91 #98635 először a karrier során sikerült továbbjutni a bl csoportból (7. szezon)
nyolcaddöntő a lyon ellen, a hazai vereség után idegenbeli feltámadás és továbbjutás
a monaco ellen sajnos sanszunk sem volt a negyeddöntőben
-
geo91 #98634 amúgy jó lenne megtudni hogy számolódnak ezek a pontok, mert nekem rejtély... :D gondolom a bajnokságnak lehet valami szorzója, mert nem annyit mutat, mint az nb1-es rangsoron -
geo91 #98633
Utoljára szerkesztette: geo91, 2014.11.24. 17:47:35