A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #98629 Értem.Én azért továbbra is maradok az állandó rotációnál.Nálam fáradtság miatt nem nagyon kell lecserélni senkit,a pihenők miatt kevesebb a sérültem is.A rotációt én évek óta szó szerint értem.Nemhogy sorokat cserélek mint a hokiban,hanem teljes csapatot.Hiszek benne,hogy még a nálam jobb csapatok ellen is lehet keresnivalóm,mert egyértelmű erőnléti fölényben vagyok.8 embert nem tud cserélni a gép sem.Ha nem lennének sérültek a gépi ellenfeleknél,13-14 játékossal játszanák le az egész szezont.Persze van hátránya is,mert addig kínos zakókat fogok begyűjteni,amíg gyenge a rotációs keret.És még így is nehéz fenntartani a frissességet,ha 12 nap alatt 4,vagy 15 nap alatt 5 meccs van.De ha az én csapatom fáradt,akkor az ellenfél már félhalott,vagy tele van bazi nagy meccshiánnyal küzdő tartalékokkal.És ha eljutok arra a szintre,hogy a rotációs keretem versenyképes a top csapatok kivételével bárki ellen,akkor nagy előnyben leszek.Minél több a meccs,annál könnyebb dolgom lesz.
Lehet hogy ez a rotáció már a fixa ideám lett,de én hiszek benne.Sajnos a 15-ben elég nehéz kivitelezni,mert egyik-másik key player fáradtan is mindig játszani akar.Bár úgy tűnik,már az új emberem is beletörődött a sorsába.Legalább minden 3. meccset a lelátóról nézi,a fontos meccsek előtt pedig a komplett kezdő pihen.Inkább strapálom le a rotációt.Ez nálam törvény az fm 08 óta.Ezért is kérdeztem az 50+ meccses embereket,mert nálam ilyen nagyon régóta nem volt.Az irányítóm is csak azért jutott 44-ig,mert nem volt másik jó pontrúgóm.De a 44-ből legalább 30x le kellett cserélnem a 13-as stamina és natural fitness értéke miatt.De ez minden volt,csak nem kielégítő megoldás. Azóta már van megfelelő helyettese,kevesebbet játszik.Nem kell megdöglenie a pályán,és a 90.percben is van veszélyes szabadrúgáslövőm.
Hosszabb lett,mint gondoltam,sorry.
Utoljára szerkesztette: korbin555, 2014.11.24. 15:21:23