104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• LasDen #98632
    inkább azt mutasd all time hanyadik vagy? :D
  • geo91
    ejnye, megint a 4. vagyok, pedig az előző szezon végén a 3. helyen voltam... :D
  • Gerdzso
    Leaderboard

Mostani évben az első helyet célzom meg. :D Bár BL győzelemhez még kevés vagyok, pedig a 2800-hoz valószínűleg az is kellene.
  • korbin555
    Értem.Én azért továbbra is maradok az állandó rotációnál.Nálam fáradtság miatt nem nagyon kell lecserélni senkit,a pihenők miatt kevesebb a sérültem is.A rotációt én évek óta szó szerint értem.Nemhogy sorokat cserélek mint a hokiban,hanem teljes csapatot.Hiszek benne,hogy még a nálam jobb csapatok ellen is lehet keresnivalóm,mert egyértelmű erőnléti fölényben vagyok.8 embert nem tud cserélni a gép sem.Ha nem lennének sérültek a gépi ellenfeleknél,13-14 játékossal játszanák le az egész szezont.Persze van hátránya is,mert addig kínos zakókat fogok begyűjteni,amíg gyenge a rotációs keret.És még így is nehéz fenntartani a frissességet,ha 12 nap alatt 4,vagy 15 nap alatt 5 meccs van.De ha az én csapatom fáradt,akkor az ellenfél már félhalott,vagy tele van bazi nagy meccshiánnyal küzdő tartalékokkal.És ha eljutok arra a szintre,hogy a rotációs keretem versenyképes a top csapatok kivételével bárki ellen,akkor nagy előnyben leszek.Minél több a meccs,annál könnyebb dolgom lesz.

Lehet hogy ez a rotáció már a fixa ideám lett,de én hiszek benne.Sajnos a 15-ben elég nehéz kivitelezni,mert egyik-másik key player fáradtan is mindig játszani akar.Bár úgy tűnik,már az új emberem is beletörődött a sorsába.Legalább minden 3. meccset a lelátóról nézi,a fontos meccsek előtt pedig a komplett kezdő pihen.Inkább strapálom le a rotációt.Ez nálam törvény az fm 08 óta.Ezért is kérdeztem az 50+ meccses embereket,mert nálam ilyen nagyon régóta nem volt.Az irányítóm is csak azért jutott 44-ig,mert nem volt másik jó pontrúgóm.De a 44-ből legalább 30x le kellett cserélnem a 13-as stamina és natural fitness értéke miatt.De ez minden volt,csak nem kielégítő megoldás. Azóta már van megfelelő helyettese,kevesebbet játszik.Nem kell megdöglenie a pályán,és a 90.percben is van veszélyes szabadrúgáslövőm.
    Hosszabb lett,mint gondoltam,sorry.
    Utoljára szerkesztette: korbin555, 2014.11.24. 15:21:23
  • zyndar
    Ha a match fittness maxos, akkor 90% felett kezdhet.
  • Darthmushroom
    engem nem zavar h 95% alatt van a kondija, úgy is általában a 60.perc környékén cserélek, addig meg bőven kibírja. max ilyen 80-85%nál nem küldöm kezdőként pályára csak max csereként.
  • korbin555
    Szép munka,további sok sikert.Lukaku pedig igen jól tolja.

Nem csak neked szól,mástól is kérdezném,hogy oldjátok meg,hogy 55-56 meccset is játszanak emberek?
    Nálam heti 3 meccs után 75-85%-on állnak a kezdők,95% alatt pedig a legritkább esetben küldök bárkit is pályára.Tavaly a legtöbb meccsen kezdő játékosom 44-ig jutott.Ha viszont a másik oldalról közelítem meg,a legkevesebbet játszó is kapott 16 meccset kezdőként.
  • zaki
    Na, atvaltottam en is a 15-re.
    Evertonnal kezdtem el az elso jatekomat, nem lett rossz annyira ahhoz kepest, amilyen szarul kezdtuk az evet (4 bajnoki, 3 vereseg), es milyen szarul vegeztuk (7 meccs 3X 4 cumi). Taktikavaltas utan egesz jo lett az ev, igaz sok golt kaptunk nagyon, viszont mi is lottuk a legtobbet. 4. hely az utolso forduloban lett meg, kellett hozza egy 3-3 az Arsenal ellen az utolso forduloban. Mirallast elvitte a Chelsea a telen majdnem 30 millaert, az arabol vettem par fiatal tehetseget (Rotariu, Ings, Sisto, Balanta, Savitskiy-mondjuk o nem jatszhatott a munkavallalasi engedely miatt). Rotariu nagyon penge volt, 17 meccs 9 gol a bajnoksagban. Serulesek elkerultek szerencsere, szinte ugyanazzal a kezdocsapattal jatszottam vegig az egesz evet. Paran biztosan mennek, ingyen jon Barrera, Scott Brown, Giovonco, Sergio Romero, Eduardo Vargas. Most 20 millank van igazolni, de igazabol 2-3 jatekos kellene a kozeppalyara, meg talan egy szelso, es kesz. Persze a legnagyobbak mar elkezdtek nyafogni, hogy mennenek, de a BL talan majd meggyozi oket, hogy maradjanak.

Tabella
    Keret
    Lukaku
    Meccsek 1.
    Meccsek 2.
  • LasDen #98624
    a magyar válogatott edzőjeként az alapvető elvárás tisztességes helyezés elérése. Ez gyakorlatban azt jelenti, hogy amíg nem tök utolsóként végzel a selejtező csoportokban, addig életed végéig a válogatott kispadján ülhetsz....
  • kosheen
    ehhh magyar edzők...
    20 éves magyar irányitóközéppályásomat hónapok óta szivatja a szövetségi kapitány, sose hivja be. Pedig ennyi idősen (kiszámoltam :D) összesen 107 meccs már a lábában van (bajnoki, kupa, nemzetközi együtt), az értékei nagyon jók, 2x-es bl győztes (az egyiknél 94. percben lőtte a győztes gólt a döntőben, már csak emiatt is fog 10 évig még nálam maradni).
    És mégis...a dilettáns edző nem hivja be, miközben nincs is normális középpályása a válogatottnak, honositott 80 ezer eurós fekák rohangásznak a cimeres mezben.
    Érthetetlen...ráadásul már 150. hely környékén vagyunk a világranglistán, de nem téma a kirúgás és esélyem sincs pályázni. Egyszer voltam U21-es edző, de komolytalan volt és felmondtam

meg egy kis helyzetjelentés igy 2025-ből (fm12)
    a bajnokság szokás szerint ujjgyakorlat, bár a 100%-os bajnokság úgy látszik egyszeri eset volt, 1-2 kis szemét csapat mindig beleköp a levesembe. A BL cimvédés összejött, most be szeretném gyűjteni zsinórban a harmadikat.
    A stadion alakulgat, volt egy bővités, aztán a következőt már kérés nélkül elkezdték, már 30 ezer fölötti, de 95%-os kihasználtsággal fut. Remélem pár szezon és rátérhetünk az új stadion épitésére

A keret az teljesen rendben van, most volt egy nagytakaritás és jött pár reményteli ifjú, úgy tervezem hogy 3-4 évig megint nem kell hozzányúlni. Nyáron 5 alapembertől megváltam (1 klublegenda középhátvéd aki 13 éve ott volt, de már 30 felett nem az igazi, a Milanban villanthat még egyet, a gólgyáros elment a Liverpoolba, a másik khv-ért a Cselzi tett le nagy pénzt, a magyar balhátvédet kiszoritotta két ifjú titán, 1 régi motoros középpályást meg szép summáért elpasszoltam, ő se fért volna már be és magas volt a fizuja.

Ezzel már a 20. leggazdagabb klub vagyok. Még 800 millió euró és utolérem a Realt :D
  • zyndar
    Ez egészen felháborító, 19 éves, ráadásul a legjobb játékosom... De mit képzel? :D Jobb helyeken ezért füles jár...
  • fordjee
    Átadtam, köszönjük :)
  • zyndar
    Ez nagyon kedves, add át kérlek gratulációmat neki. Ja várj, ha tortát kaptál, akkor isten éltessen téged is!
  • fordjee
    Ő lesz az:)
  • geo91
    nemnéger emerson az atleti ellen büntetőt hibázott, de most törlesztett

• geo91
    3 meccs, 7 pont.

• bakkerman
    ha még azt a Kozelt is ő vette neked,akkor Ő az igazi szerintem!
  • geo91
    hajrá! velük én is tervezek egy karriert, szimpi csapat.
  • geo91
  • fordjee
    Egy kicsi off, menyasszonyom nem rajong a játékért túlságosan, de ma meglepett :)
  • Darthmushroom
    Köszi :)
  • fordjee
    Már vissza is kaptam, így kiesni, ráadásul pont a legnagyobb rivális ellen, a pofám leszakad:(
    Ligakupa, 3. forduló
  • korbin555
    Már úgy két éve nem volt elégedetlen játékosom,de most megint lett egy.Kulcsjátékos,új ember,és szerintem kóstolgatni akar.Néhány kupameccsen pihent csak,de szerinte szívatom,mert ő nagyobb kaliber annál,hogy mellőzzem.Szerintem meg nem,így most három meccsre csereként sem neveztem.Csak hogy tudja,ki a főnök errefelé.Különben sem vagyok elragadtatva a játékától.

Vannak tehetségeim,meg hasznos kiegészítő embereim,egyszerűen nem tehetem meg,hogy néha ne adjak nekik kezdőként is lehetőséget. Úgyis patikamérlegen nézem,hogy lehetőleg mindenki megkapja ami jár neki.Korábban ilyen nem volt,ment a rotáció és mindenki happy volt.Még nem tudom,hogy a 15-ben ennek vége,vagy csak be kell törnöm ezt a primadonnát.Remélem az utóbbi,mert a másik kulcsember még soha nem panaszkodott ha pihent.A hetedik szezonban járok itt,de ilyenbe még nem futottam bele.
  • korbin555
    Szép volt.
  • korbin555
    Bizony.
  • fordjee
    Szenzációs meccsen, egy óriási fordítás. 0-2 után erre nem számítottam.
    Szerencsére már az első félidőben változtattam a taktikán, így megérdemeltem nyertünk:)
  • Darthmushroom

AEK Athén 1. szezon

Viszonylag könnyű első éven vagyunk túl, az alapszakaszt magabiztosan nyertük így a playoffot 5 pontról indulva kezdtük. Végül egy verességgel, azt is az utolsó meccsen benyelve, simán elértük a fő célt: a feljutást. A kupát próbáltam komolyan venni, így az elődöntőig el is mentünk, ahol sajnos egy kis szerencse hiányzott csak a döntőbe jutáshoz, de azért elégedett lehetek mivel azért a PAOK még más szint mint mi. Jövőre a cél a tavalyi tapasztalatokból kiindulva a középmezőny-élmezőny eleje lesz.
  • Darthmushroom
    Majdnem összejött a kupa döntő.. 1. szezon beszámoló hamarosan.
  • Taibi
    Értem, kösz!
  • bakkerman
    magyarul "rugalmasság",mivel a játékban nincs súlya a menedzseri szerződéseknek,annak ha egyik országból a másikba igazol el az ember,ezért arra én se szoktam rakni.
  • Taibi
    Az Adaptability ennyire lényegtelen tulajdonság?
  • korbin555
    Én így kezdtem.

Ez pedig 2020.

De én sem látom,mi hasznom van abból,hogy egy szörnyeteg lett belőlem.Most kezdtem a 7.szezont,mint Championship újonc.A feljutásokon kívül egy vesztett Paint Trophy döntőm van,mégis világhírű vagyok.Közben a PL menedzserek nagy része is csak kontinentális hírnevű.Pro licencem sincs,de ezek szerint annak sincs sok jelentősége.
  • zyndar
    Talán semmi jelentősége, de fejlődnek rendesen a saját tulajdonságok.

Ilyen volt 2 éve:

Ilyen most:
  • zyndar

Dynamo Dresden, 2. szezon

Véget ért a bundáskettő, megszereztük az ezüstérmet.

Sikerült messze a legtöbb gólt szerezni, viszont majdnem mi kaptuk is a legtöbbet. Ezen pont jövőre, az első osztályban kellene javítani :) Júnior Vicosa gólkirály lett, az ifjú Stefaniak pedig kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtott egész évben, csakúgy, mint a másik szélső, Zeldenrust. Ezzel a Drezda visszakerült a fodball-térképre.
    Ja és a statisztikák.
  • Mor3llo
    Ahogy várható volt, kikaptunk. De mivel mocskos utolsó mázlisták vagyunk, a többi csapat csak döntetlent játszott, így megnyertük a Championshipet...
    Érdemes megnézni Baldock gólját. A 2. brightoni gól mi volt szerintetek? Igen, szöglet :)

• Mor3llo
    Na megnéztem a Bayern meccset, aztán visszajöttem lenyomni a maradék 2 meccset...hát vízilabdáztunk egy szépet! És a 94. percben szerzett gólt azt jelenti, hogy elviekben az utolsó fordulóig versenyben vagyunk a bajnoki címért!

Szerk.: kikapott a Watford, X-elt a Derby...kezünkben a sorsunk. Utolsó fordulóban a 21. helyezett Brightont fogadom. Félek, mert borzalmasak vagyunk a kiesőjelöltek ellen, főleg otthon.

Utoljára szerkesztette: Mor3llo, 2014.11.22. 18:03:24
  • Mor3llo
    Na igen, a tökutolsó Millwall után természetesen kikapunk a 22. Rotherhamtől is otthon. Nevetséges hogy idegenben nyerek egy rangadót, és a következő körben olyan simán leszopok egy kiesőjelölt hulladéktól otthon, hogy öröm nézni.
    A kurva jobbhátvédem a 20. percben félpályánál páros lábbal csúszik az ellenfélre, egyből ment is a piros. Innen törvényszerű volt, hogy a gép ki fog velem baszni. Először kaptam egy szögletgólt, majd az idény legjobb hátvédje Ayala nemes egyszerűséggel egy szimpla hazaadás helyett ráfingik a labdára, természetesen a csatár egyből lecsapott rá és bevágta, kérdés nélkül.
    Mi mindent kihagytunk, a kapusuk mindent fogott, az ellenfél hátvédsora kivétel nélkül 7.1 feletti ratinget kapott (a két belső védő: 7.4-7.8).

Utoljára szerkesztette: Mor3llo, 2014.11.22. 14:23:12
  • Mor3llo
    Hát, mit éreztem a 91. percben...és aztán mit éreztem a 94.-ben :D

Ez így a 41. fordulóban nagyon jól jött, ettől függetlenül nem hiszem, hogy bajnokok leszünk.

• Mor3llo
    Gratula mindenkinek!

Ez a Gold a Nigga tényleg kemény név :D
  • zyndar

Dynamo Dresden 2. szezon, féltáv

Egész jól sikerült felkészülni a Bundás 2-re az átigazolásokkal és még zseton is maradt a kasszában. A komolyabb érkezők:
    Petkovic, ő azóta már stabil válogatott.
    Soliman, remélem szépen fejlődik majd.
    Júnior, eddig a gólfelelős.
    Embolo, neki még nem megy.
    Goldaniga, fejben mindig két 2 G-vel mondom a nevét szerencsétlennek...

Az őszi szünetben biztató a helyünk:

Meccsek
    Statok

Ha kitart ez a forma és nem vesztünk zsinórban 3 meccseket, akkor meglehet a feljutás, bár azért ez kicsit ambíciózus attyityűd.
    Utoljára szerkesztette: zyndar, 2014.11.22. 01:40:30