A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Na, atvaltottam en is a 15-re.
Evertonnal kezdtem el az elso jatekomat, nem lett rossz annyira ahhoz kepest, amilyen szarul kezdtuk az evet (4 bajnoki, 3 vereseg), es milyen szarul vegeztuk (7 meccs 3X 4 cumi). Taktikavaltas utan egesz jo lett az ev, igaz sok golt kaptunk nagyon, viszont mi is lottuk a legtobbet. 4. hely az utolso forduloban lett meg, kellett hozza egy 3-3 az Arsenal ellen az utolso forduloban. Mirallast elvitte a Chelsea a telen majdnem 30 millaert, az arabol vettem par fiatal tehetseget (Rotariu, Ings, Sisto, Balanta, Savitskiy-mondjuk o nem jatszhatott a munkavallalasi engedely miatt). Rotariu nagyon penge volt, 17 meccs 9 gol a bajnoksagban. Serulesek elkerultek szerencsere, szinte ugyanazzal a kezdocsapattal jatszottam vegig az egesz evet. Paran biztosan mennek, ingyen jon Barrera, Scott Brown, Giovonco, Sergio Romero, Eduardo Vargas. Most 20 millank van igazolni, de igazabol 2-3 jatekos kellene a kozeppalyara, meg talan egy szelso, es kesz. Persze a legnagyobbak mar elkezdtek nyafogni, hogy mennenek, de a BL talan majd meggyozi oket, hogy maradjanak.
Tabella
Keret
Lukaku
Meccsek 1.
Meccsek 2.