A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
ehhh magyar edzők...
20 éves magyar irányitóközéppályásomat hónapok óta szivatja a szövetségi kapitány, sose hivja be. Pedig ennyi idősen (kiszámoltam :D) összesen 107 meccs már a lábában van (bajnoki, kupa, nemzetközi együtt), az értékei nagyon jók, 2x-es bl győztes (az egyiknél 94. percben lőtte a győztes gólt a döntőben, már csak emiatt is fog 10 évig még nálam maradni).
És mégis...a dilettáns edző nem hivja be, miközben nincs is normális középpályása a válogatottnak, honositott 80 ezer eurós fekák rohangásznak a cimeres mezben.
Érthetetlen...ráadásul már 150. hely környékén vagyunk a világranglistán, de nem téma a kirúgás és esélyem sincs pályázni. Egyszer voltam U21-es edző, de komolytalan volt és felmondtam
meg egy kis helyzetjelentés igy 2025-ből (fm12)
a bajnokság szokás szerint ujjgyakorlat, bár a 100%-os bajnokság úgy látszik egyszeri eset volt, 1-2 kis szemét csapat mindig beleköp a levesembe. A BL cimvédés összejött, most be szeretném gyűjteni zsinórban a harmadikat.
A stadion alakulgat, volt egy bővités, aztán a következőt már kérés nélkül elkezdték, már 30 ezer fölötti, de 95%-os kihasználtsággal fut. Remélem pár szezon és rátérhetünk az új stadion épitésére
A keret az teljesen rendben van, most volt egy nagytakaritás és jött pár reményteli ifjú, úgy tervezem hogy 3-4 évig megint nem kell hozzányúlni. Nyáron 5 alapembertől megváltam (1 klublegenda középhátvéd aki 13 éve ott volt, de már 30 felett nem az igazi, a Milanban villanthat még egyet, a gólgyáros elment a Liverpoolba, a másik khv-ért a Cselzi tett le nagy pénzt, a magyar balhátvédet kiszoritotta két ifjú titán, 1 régi motoros középpályást meg szép summáért elpasszoltam, ő se fért volna már be és magas volt a fizuja.
Ezzel már a 20. leggazdagabb klub vagyok. Még 800 millió euró és utolérem a Realt :D