A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• fordjee
    Sziasztok!

Befejeződött az első szezonom a Liverpool kispadján, így jöjjön egy kis elmélkedés, képek nélkül, csak szövegesen.
    Az első évet tanulóévnek szántam és annak tökéletes is volt. Megismerkedtem a csapattal, szurkolókkal, az egész klubbal. Kialakítottam egy sikeres taktikát, ami a szezon második felében idegenben csődöt mondott, így a most következő előszezonban az lesz a legfontosabb feladatom, hogy csináljak egy másikat, amit idegenben tudunk alkalmazni.
    A szezonról túl sok emlékezeteset nem tudok mondani sajnos. A ligakupából egy meccs után kiestünk, az Fa kupából a 6. fordulóban, talán a 2. meccsen.
    A Bajnokok Ligájában a csoportból továbbjutottunk, de nagyon balszerencsés körülmények között. Az utolsó meccsen, Benfica ellen a 88. percben, 2-2-él kaptam egy 11-est, amit Lambert kihagyott, így a Leverkusen megelőzött minket. Ennek köszönhetően a Bayern jutott a legjobb 16 között. Az első összecsapáson egy teljesen eseménytelen meccsen 0-0 lett, majd idegenben egy izgalmas meccsen, a 83. percben kapott góllal 2-1-re kikaptam és kiestem.
    A bajnokságban nagyon rosszul kezdtünk, sokáig a 7-8. helyen voltunk. Egy új taktikának köszönhetően beindult a szekér, de a bajnokság végét megint csak elrontottuk, hazai pályán mindenkit megvertünk, de idegenben szinte mindenkitől kikaptunk. Végül a 4. helyet sikerült megszerezni, de lehettünk volna előrébb is, 1-2 ponton múlt a 2. hely sorsa.
    A bajnokságot, nagy fölénnyel és óriási meglepetésre az Everton nyerte meg, ez nekünk különösen fájó
    A csapatról: az egész szezonban a bőség zavarával küzdöttem, borzasztó nehéz volt a csapatot összerakni. A gond az, hogy minden posztra 2 hasonló képességű játékosom van, amivel az a baj, hogy mindenki játszani is akart. És ha nem játszott, 2-3 hét alatt már jött is az elégedetlenség.
    A kapuban Mignolet alapember, Johnson (Flanagan) -Toure (Sakho)- Skrtel(Lovren)-Moreno(Jose Enrique) – Lucas – Gerrard (Coutinho) – Henderson (Allen) – Sterling (Markovic) – Yarmolenko (Borini) – Sturridge(Balotelli, Lambert). És ott volt még Lallana is. Jól látható, hogy egy Liverpool szintű csapatban ezek a játékosok mind beférnek, és kezdők akarnak lenni, így folyamatosan ment a sírás.
    A következő szezonban már nyernünk kell valamit, ezt ígértem, szeretném is betartani. Az elején a csapatot kicsit rendbe szedem, illetve az edzői stábot is. Elengedtem az assistant managerem, Pascoe-t és kineveztem Stam-ot, aki eddig az U21-nél segített. Elment jó pár edző, scout, helyükre minőségi stábot akarok igazolni.
    A játékosok közül Johnsonnak, Tourenak lejárt a szerződésük, nem hosszabítottam egyikkel sem. Johnson 30 éves, túl van a csúcson, heti 140 ezret keresett, most beérte volna 90-el is, de inkább hozok a helyére valakit. Toure pedig még idősebb, nem sok szerepet kapott volna már.
    A keretet szűkíteni akarom, így Balotellit eladtam 30-ért (plusz 20% a következő eladásból, úgysem fog sokáig Dortmundban maradni), Lallanat meg 18-ért (30% innen is jönni fog). Coates aprópénzért (plusz 20% százalékért). Menni fog még Borini is, Origi érkezésével nem sokat játszana, sírjon máshol inkább. Ő 11 körül fog elmenni (plusz 30%-ért nála is a következő eladásból).
    Az érkezők oldalán egyelőre Tielemans szerepel, de ő is csak jövőre érkezik. Tettem egy 45 milliós ajánlatott John Stones-ért, elfogadta az Everton, de valószínűleg mégsem fogom megkötni az üzletet, annyit nem ér a srác szerintem. Jobb oldalra ajánlatott tettem Danilonak, kb. 15-20 millió közötti összeget, el is fogadták, a munkavállalásira vár, amit első körben elutasítottak, pár nap múlva kapom meg a fellebezés eredményét.
    Egyelőre itt tartok. Július 1-e van, sok játékos visszatért kölcsönből, őket is szeretném eladni vagy kölcsönadni. A fizetési keretet is lejjebb akarom vinni, lehet, hogy eladok még egy védőt is, illetve a DM posztra egy Half back-et mindenképpen igazolnom kell. Csak még nem találtam meg az ideális jelöltet.
    Folyt. köv. 

Ui.: Half Back-et tudnátok ajánlani? Valami igazán jót? Nem nagyon találtam tökéletes HB-t egyelőre.

Utoljára szerkesztette: fordjee, 2014.11.19. 12:41:17