104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• geo91

mondjuk azóta már változtattam rajta apróságokat
  • zyndar
    Geo te nagyon belehúztál bakker :) Jó kis szezon, gratula. Milyen taktikával nyomod? Úgy látom nemzetközi vizeken vízilabda megy.
  • geo91
    Budapest Honvéd - 2019/2020 (6. szezon)

Csapat:

átigazolások (roco, ruz, kalmár, varga, sotelo, nabiullin)

keret egyik fele
    másik fele

sanogonak nagyon megy, de szétbasszák a szezonjait a sérülések :( (a bl góljaihoz annyit, hogy a 18-ból 10-et a flora tallinnak rúgta, két meccsen... :D)

Bajnokság és meccsek:

tabella
    meccsek egyik fele
    másik fele
    kupadöntő
    ligakupa (döntő)

bl csoport
    vs. benfica
    vs. stuttgart
    el-bl meccsek
    vs. salzburg
    vs. psv
  • Peti2400
    Itt 7600 FT
  • Darthmushroom
    Én azért nem mondanám rá h tipikus brit szélső. 1. pont nem tipikus brit szélső mert nagyon technikás 2. nem is igazán szélső, (sokszor talán többször is) középen is játszik olyan AMC szerű poszton.
  • bakkerman
    Ross Barkley irl is nagy tanár már most! Igazi brit szélső,egy futógép,de rohadt technikás,jól lő,nagyon komoly!
    Remélem nem haragszik meg a hg úr,hogy beszúrok ide egy kis videót a srácról :)

• zaki
    Jo kis pleja, meg James Ward-Prowse, Ross Barkley, stb... Mind vilagsztar lesz.
  • korbin555
    Köszi mindkettőtöknek.
  • dartonite
    Player exchange roviditese, azt jelenti amit a kollega ur is irt.
  • Darthmushroom
    p/x az jelenti h még játékost is adtak érte a pénzen kívül.
  • korbin555
    Közben eszembe jutott régi barátunk,Will.Azt viszont nem tudom,mi lehet az átigazolásnál az a p/x.
    Nem mintha ilyesmit forgatnék a fejemben,mert kb. kétszer annyit ér,mint az egész klubom.De nézni csak lehet.
  • Darthmushroom
    köszi :)
  • korbin555
    Sok sikert!
  • korbin555
    Játszható.A séta pedig egészséges.Bár én folyamatosan szívok a beadásokkal,a szögletekkel,meg az utolsó perces gólokkal.Vagy csak nem bírok rájönni,hogy tudnám ezeket elkerülni.Legalább az első kettőt,mert az utolsó perces gólokat úgysem lehet.

Vannak érthetetlen dolgok is.Például 5 év alatt csak egyszer engedtek el a licenc miatt tanfolyamra.A többi staff meg akkor megy amikor akar, van aki már 3 lépcsőt lépett előre.Pedig már jók az edzők,alig van befolyásom az edzésre,mégis az a magyarázat,hogy szükség van rám ott.

A másik meg az,hogy januárban jött a hír,hogy az egyik játékosomat kölcsönveszik,mert csak.Semmi kérés,csak annyi hogy megy,mert a szerződése alapján mehet.Nem is volt kölcsönlistán,27 éves kezdőjátékos.Egyből rám jött az ideg,de szerencsére még időben lenullázhattam ezt a hülyeséget.
  • Darthmushroom

Rise of the Greek Giant
    AEK első szezon (féltáv)

Csak úgy mint a tavalyi fm-be idén is belevágtam egy AEK karrierbe, azért idén könnyebb dolgom van mivel nem kell kiegészítő mivel már a 2.vonalban vannak. Elvárás a bajnoki cím, féltávnál eddig teljesítjük. Szeretnék bajnoki címet ünnepelni de fontosabb h a feljutás meglegyen, kicsit bonyolult a rendszer mivel a bajnoki cím nem jelenti automatikusan azt, hanem a két csoport legjobbjai játszanak még egy playoffot és ott lehet kiharcolni a feljutást. Igazolásaim: Josh Vela (kölcsön), Mowatt (kölcsön, de komoly sérülés miatt vissza is küldtem), Murray (kölcsön), Boyata (kölcsön), Nery Castillo (ingyen)

Meccsek
    Tabella
    Utoljára szerkesztette: Darthmushroom, 2014.11.21. 07:50:11
  • ggbuffon
    mennyire játszható már a cucc? Érdemes mostmár besétálnom érte galaxisékhoz?
  • zaki
    Ja, es par forduloval ezelott az utolso percben hagyott ki egy tizenegyest Totti az Inter ellen idegenben, ugy lett a meccs 3-3, ott mar tudtam, hogy azon fog mulni.
  • zaki
    Hogyan veszitsuk el a bajnoksagot az utolso forduloban az elso helyrol?

Inkabb nem irok semmit.
  • korbin555
    Top ligák sérült listája:
    Serie A.
    Premier League.
    Bundesliga.
    La Liga.
    Ligue 1.
    Ha 5-6 sérültem van már én is ki tudok akadni,pedig ezek szerint még a 12-13 sem lenne irreális.
  • zaki
    Totti...

• zaki
    Edes istenem, hogy en hogy gyulolom a jatekot az ilyenekert...
    Romaval kezdtem egyet (Bilbao utan, elso evben 3. lettem, aztan felbehagytam), eddig veretlenek voltunk, tok jol nyomta a csapat, es igy kaptam ki eloszor...
    Raadasul Florenzi 3-4 honapra, Pjanic es Totti 3-4 hetre serultek le... Hogy nem menne el a jatek a qrva anyjaba az ilyenek utan.
    Komolyan mondom kabare. Masik meg amikor 2-0-s felidorol bukjuk el a meccset. Par napja 3-0-rol kaptunk ki 4-3-ra, na ott majdnem felrobbantam.

Utoljára szerkesztette: zaki, 2014.11.21. 00:40:37
  • Volcanor
    Jövő hét pénteken Black Friday, hátha akkor kap leárazást valahol.
  • McEachran3
    De az mennyire megbízható? És ,magyarnak számít a vásárlás?
  • Mor3llo
    Ha nem tudod türtőztetni magad, akkor nem értem, mi az akadály :) a játékban van bug, de azért játszható
    50 euró pedig a Streamen, eszedbe ne jusson ott megvenni, találsz 25-30-ért is kulcsot :)
  • McEachran3
    Sziasztok.
    Tanácsot szeretnék kérni tőletek. A kérdésem, hogy szerintetek érdemes-e már most megvenni a játékot vagy sem.
    A most megvétel mellett szól, hogy már alig tudom türtőztetni magam, hogy végre kipróbáljam az 15-ös verziót.
    Ellene szól, hogy több beszámoló szerint még sok a bug, illetve, hogy még 50 euró a játék.
    De nem igazán tudok dönteni még.
    Illetve a másik kérdés, hogy valaki komolyabban szokott multizni?
  • geo91
    ingyen, klub nélkül volt
  • Gerdzso
    Kalmár-t mennyiért sikerült elhozni? Tőlem 6,5 misit kérnének, annyit nem adok érte...
  • Peti2400
  • geo91
    tessék, itt vannak a chilei válogatottjaim akkor :D

• LasDen #98561
    magyar válogatottak, micsoda dicsőség :D
  • geo91

Utoljára szerkesztette: geo91, 2014.11.19. 18:49:17
  • geo91
    Budapest Honvéd - 2018/2019 (5. szezon)

Csapat:

átigazolások (sibaya, farina, kerschbaum, ezekiel, borrachina)

keret egyik fele
    másik fele

Bajnokság és meccsek:

tabella
    meccsek egyik fele
    másik fele

bl csoport
    vs. t'ham (H)
    vs. t'ham (A)
    bl-el meccsek
    vs. milan (H)
    vs. milan (A)
  • fordjee
    Sziasztok!

Befejeződött az első szezonom a Liverpool kispadján, így jöjjön egy kis elmélkedés, képek nélkül, csak szövegesen.
    Az első évet tanulóévnek szántam és annak tökéletes is volt. Megismerkedtem a csapattal, szurkolókkal, az egész klubbal. Kialakítottam egy sikeres taktikát, ami a szezon második felében idegenben csődöt mondott, így a most következő előszezonban az lesz a legfontosabb feladatom, hogy csináljak egy másikat, amit idegenben tudunk alkalmazni.
    A szezonról túl sok emlékezeteset nem tudok mondani sajnos. A ligakupából egy meccs után kiestünk, az Fa kupából a 6. fordulóban, talán a 2. meccsen.
    A Bajnokok Ligájában a csoportból továbbjutottunk, de nagyon balszerencsés körülmények között. Az utolsó meccsen, Benfica ellen a 88. percben, 2-2-él kaptam egy 11-est, amit Lambert kihagyott, így a Leverkusen megelőzött minket. Ennek köszönhetően a Bayern jutott a legjobb 16 között. Az első összecsapáson egy teljesen eseménytelen meccsen 0-0 lett, majd idegenben egy izgalmas meccsen, a 83. percben kapott góllal 2-1-re kikaptam és kiestem.
    A bajnokságban nagyon rosszul kezdtünk, sokáig a 7-8. helyen voltunk. Egy új taktikának köszönhetően beindult a szekér, de a bajnokság végét megint csak elrontottuk, hazai pályán mindenkit megvertünk, de idegenben szinte mindenkitől kikaptunk. Végül a 4. helyet sikerült megszerezni, de lehettünk volna előrébb is, 1-2 ponton múlt a 2. hely sorsa.
    A bajnokságot, nagy fölénnyel és óriási meglepetésre az Everton nyerte meg, ez nekünk különösen fájó
    A csapatról: az egész szezonban a bőség zavarával küzdöttem, borzasztó nehéz volt a csapatot összerakni. A gond az, hogy minden posztra 2 hasonló képességű játékosom van, amivel az a baj, hogy mindenki játszani is akart. És ha nem játszott, 2-3 hét alatt már jött is az elégedetlenség.
    A kapuban Mignolet alapember, Johnson (Flanagan) -Toure (Sakho)- Skrtel(Lovren)-Moreno(Jose Enrique) – Lucas – Gerrard (Coutinho) – Henderson (Allen) – Sterling (Markovic) – Yarmolenko (Borini) – Sturridge(Balotelli, Lambert). És ott volt még Lallana is. Jól látható, hogy egy Liverpool szintű csapatban ezek a játékosok mind beférnek, és kezdők akarnak lenni, így folyamatosan ment a sírás.
    A következő szezonban már nyernünk kell valamit, ezt ígértem, szeretném is betartani. Az elején a csapatot kicsit rendbe szedem, illetve az edzői stábot is. Elengedtem az assistant managerem, Pascoe-t és kineveztem Stam-ot, aki eddig az U21-nél segített. Elment jó pár edző, scout, helyükre minőségi stábot akarok igazolni.
    A játékosok közül Johnsonnak, Tourenak lejárt a szerződésük, nem hosszabítottam egyikkel sem. Johnson 30 éves, túl van a csúcson, heti 140 ezret keresett, most beérte volna 90-el is, de inkább hozok a helyére valakit. Toure pedig még idősebb, nem sok szerepet kapott volna már.
    A keretet szűkíteni akarom, így Balotellit eladtam 30-ért (plusz 20% a következő eladásból, úgysem fog sokáig Dortmundban maradni), Lallanat meg 18-ért (30% innen is jönni fog). Coates aprópénzért (plusz 20% százalékért). Menni fog még Borini is, Origi érkezésével nem sokat játszana, sírjon máshol inkább. Ő 11 körül fog elmenni (plusz 30%-ért nála is a következő eladásból).
    Az érkezők oldalán egyelőre Tielemans szerepel, de ő is csak jövőre érkezik. Tettem egy 45 milliós ajánlatott John Stones-ért, elfogadta az Everton, de valószínűleg mégsem fogom megkötni az üzletet, annyit nem ér a srác szerintem. Jobb oldalra ajánlatott tettem Danilonak, kb. 15-20 millió közötti összeget, el is fogadták, a munkavállalásira vár, amit első körben elutasítottak, pár nap múlva kapom meg a fellebezés eredményét.
    Egyelőre itt tartok. Július 1-e van, sok játékos visszatért kölcsönből, őket is szeretném eladni vagy kölcsönadni. A fizetési keretet is lejjebb akarom vinni, lehet, hogy eladok még egy védőt is, illetve a DM posztra egy Half back-et mindenképpen igazolnom kell. Csak még nem találtam meg az ideális jelöltet.
    Folyt. köv. 

Ui.: Half Back-et tudnátok ajánlani? Valami igazán jót? Nem nagyon találtam tökéletes HB-t egyelőre.

Utoljára szerkesztette: fordjee, 2014.11.19. 12:41:17
  • karajjj
    alias movember
  • bexinho
    A második játékos rövidebb hajjal akár Luiz Gustavo is lehetne azzal a bajusszal :)
  • zaki
    bajuszkiraly :D
  • geo91
    és ott a pont! túl vagyok a novemberen és már egyiknek sincs szőr a képén. arra leszek kíváncsi hogyha a való életben elmúlik november, akkor lesz e még ilyen. (mint április elsejei vicc az fm-ben, az csak akkor van, a való életben és a játékban is ápr. 1 van, ugyebár.)

annyira beszálltak, hogy a pályákon reklámtáblákon is reklámozzák a movembert.
  • zavbal
    lehet hogy az SI is beszállt a no shave novemberbe
  • BBeno2
    ezekkel a generált arcokkal eléggé hadilábon áll évek óta az SI :D:D:D:
  • bakkerman
    a második az 90-es évekbeli tipikus szakmunkásba járó 17-18 éves forma :D