Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
17 éves középső védő, mostanában rendszeresen játszik, az edzésközpont maxos és tanul a csapatkapitánytól is. Egyébként minden értéke fejlődik.
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Utoljára szerkesztette: zaki, 2014.08.07. 00:16:18
(az igazsághoz hozzátartozik, hogy a Genoához és az Arsenalhoz is jelentkeztem...)
Új meló miatt hosszabb időt kellett FM nélkül élnem, de apránként lezártam még egy szezont York City csapatával. Itt osztanám meg ennek az összegzését:
http://bit.ly/1oDzF7W
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
szkennermentes BL negyeddöntő és még most sincs teltház, hogy kapják be a kojak nyalókát...hát nem tom mikor lesz így stadion bővítés. A kihasználtság 95% körüli de be-befut egy mucsaröcsöge elleni kupameccs, és akkor csak 10 ezer néző van, és b.sznak bővíteni. Újat meg hát nem is tudom mikor csinálnak. Pedig jó lenne már lassan egy névre szóló saját stadion
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Csak gratulacio erhet mindenkit!:) Nagyok vagytok!
Legjobban a Deltras F.C.-s karrier tetszett, ahhoz kulon is grat!:)
Viszont szeretnek egy fontos dolgot kerdezni: mehetett a kukaba 2 honapos munkam. Nem tudja valaki, hogy van-e opcio autosave-re? Es ha van, akkor hol es milyen formaban? Vagy Ti, mint profik, hogy csinaljatok ezt? Igy tudnek en is beszamolokkal jonni!:)
Elore is koszi, tovabbi sok sikert, es bocsi az ekezetek hianyaert!:)
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Eleg durvan kiemelkedik a Sporting-Porto-Benfica 3as abbol a mezonybol, egyszer-egyszer nyert a Boavista meg a Beleneses, aztan a tobbit meg az elobbi 3as, vilagon nincs ilyen szvsz :D
Snickerst szeretem :D
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Genoa menetelés, Jól passzol a gyerök, a laza nyócas és a a feladvány a végére. Ha valaki megmondja miért érdekes ez a kép az kap egy csokit :D
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'
- nincs öt olyan beadás, ami rá esik a kapufa tetejére
- egy csapat képtelen 100%-os szerelési rátát bemutatni egy adott meccsen
- még a mennyeiben is van, amikor egy beadás fejen találja az épp arra szaladgáló csatárt
- néha fognak meg a kapusok tizenegyeseket, vagy lőnek mellé-felé a játékosok
- és olyan sincs, hogy rúgok 25-ször kapura, 17 kaput talál és lesz belőle 2 gól, míg az ellenfél 3 kapu irányába sem tartó lövésből rúg egy gólt... :) (na jó, néha van ilyen :D )
'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'
Egyebkent 2020ra ertem el arra a szintre, hogy a bajnok mar automatikusan bl resztvevo, masodik is jatszhat selejtezot. Eddig BL elodonto a legjobb eredmenyem. Nem tudom hogy a francba toljatok olyan jol, hogy eddigre mar bleket nyertetek, irigykedem egy kicsit :o
Amúgy én is feltoltam 90-100 közé. :)
En sem ertem miert nem akarnak jonni, bl-ben is ott vagyunk rendszeresen, reputacio is egyre novekszik...
Amúgy nem tudom, elvileg simán el kellene tudnod hozni őket.
meglepetés! :)
Egy kis elöljáró a karrierhez. Ez egy régebbi mentés, melyhez most visszanyúltam, mert nem igazán találtam a helyem a játékban. A mentésről annyit érdemes tudni, hogy a Prestonnal kezdtem és az első évben megnyertem az angol League 1-t és a következő szezont így már ugye a Championshipben kezdtem el. Egy egészen jó csapat alapjait raktam le és bíztam az elnökben, hogy elég ambiciózus lesz a nagyobb és komolyabb tervekhez. Nehéz lett volna rögtön szintet ugrani, de talán egy átmeneti Championship szezon, majd megerősödve felkerülni a PL-be belefért volna. Szezon közben, azonban hiába mentem bármilyen kéréssel az elnökhöz, még azt is megtagadták, hogy az edzőim komolyabb lincencet szerezzenek.
Ezt megunva, felmondtam és nézelődtem a világban. Ugye ez a 2. szezon volt és az elsőt követően kiesett a Sunderland, amely csak szenvedett a Championshipben is, sokat "szemeztünk" egymással, aztán amikor a caretaker managerük visszalépett, elhívtak állásinterjúra és szezon közben átvettem a Fekete Macskákat, sajnos csodát nem tudtam tenni, de látva a potenciált, a következő szezonra simán a feljutást - a bajnokság megnyerését tűztem ki célul. Ez sikerült is, és most jöjjenek és beszéljenek a képek.
Amit hozzáfűznék, a gerinc az a Biraghi - Borges - Lopes - Watt - Kakuta - Kane tengely volt, hozzájuk tökéletes csapattársak párosultak.
Ugyan komoly pénzt költöttem a csapatra, de hát valamit, valamiért. Borges és Lopes a valóságban is kedvencem lett, főleg Borges teljesítményére figyeltem oda már a VB-n is.
Na, de tényleg jöjjenek a képek!
bajnokság végén a tabella és egyebek... :)
taktika és keret...
és akkor a "mag":
Biraghi
a legdrágább (Rabiot)
aki személyes kedvencem lett és a játékban is nagyon patent! :) (Borges)
U19 te vagy az? (Marcos Lopes)
varázsló vagy Harry! (Kane)
a második eséllyel tudni kell élni... (Kakuta)
a whisky importőr (Watt)
köszi, hogy elolvastátok! :)
Később meg bárhol játszottam Európán kívül,szinte mindenhol találkoztam furcsa dolgokkal.Indonéziában 20 éves játékosoknak 200 meccsük volt,meg 15 éves történelmük.Kínában az egész csapatom hiányzott,mert Ázsia bajnokság volt a szezon közepén.Tele volt a keret szürke játékosokkal,mert a játék azonnal korrigálni próbálta a hibát.Volt több bug is,de a legtöbbre már nem is emlékszem.
De legutóbb éppen az Újpestnél jött a nagy hír.A 19 éves néger gyerek az ifiből megkapta az állampolgárságot,mert 1984 óta él az országban.Már nem izgat fel semmilyen bug,amíg nem a mentést veszélyezteti.Ez van,nem tudják hibátlanul megcsinálni.Azért a játék még mindig jó.