Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Darthmushroom
Meccs előtt nem vártam túl sok mindent, mert a Braga is simán nyert az otthonunkba, de 2:0nál már bíztam benne h meglehet, de hát jött Cardozo szóval a végén még örülhettem is h nem kaptunk ki.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

zyndar
Vajon miért csökkent az egyik fiatal játékosom Determination értéke 18-ról 16-ra az elmúlt 5 hónapban?
17 éves középső védő, mostanában rendszeresen játszik, az edzésközpont maxos és tanul a csapatkapitánytól is. Egyébként minden értéke fejlődik.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

zaki
Hat a nezok nalam se tolonganak... Videotonnak tobb a berletese, meg az atlagnezoszama, mint nekem. Eleinte minden bl meccsen telthaz volt, most meg messze nincs tele a stadion.
Utoljára szerkesztette: zaki, 2014.08.07. 00:16:18

LasDen
az ilyet szeretem ^_^

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

<#worship>
bexinho
Sziasztok!

Új meló miatt hosszabb időt kellett FM nélkül élnem, de apránként lezártam még egy szezont York City csapatával. Itt osztanám meg ennek az összegzését:

http://bit.ly/1oDzF7W

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

kosheen
Ferencváros-Chelsea
szkennermentes BL negyeddöntő és még most sincs teltház, hogy kapják be a kojak nyalókát...hát nem tom mikor lesz így stadion bővítés. A kihasználtság 95% körüli de be-befut egy mucsaröcsöge elleni kupameccs, és akkor csak 10 ezer néző van, és b.sznak bővíteni. Újat meg hát nem is tudom mikor csinálnak. Pedig jó lenne már lassan egy névre szóló saját stadion

bakkerman
beállításokba megtalálod,beállíthatod napira,hetire,havira stb...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Sziasztok!
Csak gratulacio erhet mindenkit!:) Nagyok vagytok!
Legjobban a Deltras F.C.-s karrier tetszett, ahhoz kulon is grat!:)
Viszont szeretnek egy fontos dolgot kerdezni: mehetett a kukaba 2 honapos munkam. Nem tudja valaki, hogy van-e opcio autosave-re? Es ha van, akkor hol es milyen formaban? Vagy Ti, mint profik, hogy csinaljatok ezt? Igy tudnek en is beszamolokkal jonni!:)
Elore is koszi, tovabbi sok sikert, es bocsi az ekezetek hianyaert!:)
bakkerman
az miért van hogy egy 26 éves legjobb korban lévő játékosomért senki nem érdeklődik,hiába rakom listára? előző szezont végigjátszotta,7.11-es ratinggel,700 ezret ér,de még a felét se akarják megadni. Ugyanakkor meg van egy 18 éves fiatal srácom az ifiknél aki még be se mutatkozott a nagy csapatban,400 ezret ér,de már most 4 milliót adnának érte nyugati klubok. A Crvena Zvezda-val vagyok

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

zyndar

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

zaki
Fasza, elbuktam a 2. bl elodontomet is, Bayern egy otthoni 1-1 utan idegenben megvert 4-3-ra, egyelore alom marad a BL (donto) :(

zaki

Eleg durvan kiemelkedik a Sporting-Porto-Benfica 3as abbol a mezonybol, egyszer-egyszer nyert a Boavista meg a Beleneses, aztan a tobbit meg az elobbi 3as, vilagon nincs ilyen szvsz :D

Darthmushroom
a felsorolt játékosokból későbbiekben sok bevételt várok, de első évbe nem szeretném őket még eladni

Sok sikert.(26 évesen még be is állhatnál a csapatba.)
nöm, a sporting nem egyszerű, próbáltam már, a játékosok elég jók, de lé sosincs
Darthmushroom
azért a Porto meg Benfica más szint a 30m+os átigazolási keretükkel :D

zyndar
Úgyis megnyered, szóval nem kell a rizsa :D

Darthmushroom
Úgy döntöttem nem várok a 15-ig, bele vágok a Sportingos kalandba. Keret elsőre nagyon bejön, főleg h Dier még nálam van, de am itt van még Rui Patricio, Rojo, William Carvalho, Andre Martins, Slavchev, Gauld és Freddy Montero is. Első évben célom a BL-ben a tisztes helytállás, és a bajnokságban is elérni a következő évi BL szereplést.

Radó,és a felhőfejes.<#smile>
zyndar
Fehérben van a bíró és az asszisztensek, akikből 2 ráadásul a technikai zónában áll.

Snickerst szeretem :D

zaki
Fel is robbant :D

LasDen
csodálom, hogy nem robbant fel a gép a hatalmas paradoxon következtében...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

zaki
Ennel kiralyabb kepet ugysem tud senki sem mutatni xDDD

LasDen
Nézegettem steam képeimet, tess néhány érdekesebb régebbről :D
Genoa menetelés, Jól passzol a gyerök, a laza nyócas és a a feladvány a végére. Ha valaki megmondja miért érdekes ez a kép az kap egy csokit :D

zaki
Kovetkezo meccs...
2 egymast koveto meccsen egy lovest se eresztettek el ellenem :D

zaki
Eddigi legnagyobb gyozelmunk, Haladasnak nem sok koze volt a jatekhoz :DDD

kiki888
<#taps> szebben megfogalmazni sem lehetne <#worship>

'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'

ez a Miles Jacobson egy olyan tagnak tűnik, akivel meglehet inni egy whiskyt meg pár pint sört és ellehet vele beszélgetni erről-arról, szóval nagyon el kéne vele menni pár meccsre és megmutatni neki azt, hogy meccsenként:

- nincs öt olyan beadás, ami rá esik a kapufa tetejére
- egy csapat képtelen 100%-os szerelési rátát bemutatni egy adott meccsen
- még a mennyeiben is van, amikor egy beadás fejen találja az épp arra szaladgáló csatárt
- néha fognak meg a kapusok tizenegyeseket, vagy lőnek mellé-felé a játékosok
- és olyan sincs, hogy rúgok 25-ször kapura, 17 kaput talál és lesz belőle 2 gól, míg az ellenfél 3 kapu irányába sem tartó lövésből rúg egy gólt... :) (na jó, néha van ilyen :D )

kiki888
Fu de kiakasztó ez a sok beadásból érkező kapufa, meg lesgól...3 szabályos mellett 3 lesgólt rúgtam..

'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'

BL 3. forduló után.<#circling>
zaki
Argentint meg nem is probaltam igazolni, par mas orszagbelit igen, vegyes sikerrel. 1-2 eve raktam be az argentin, brazil bajnoksagot, de eddig nem sok hasznat vettem.
Egyebkent 2020ra ertem el arra a szintre, hogy a bajnok mar automatikusan bl resztvevo, masodik is jatszhat selejtezot. Eddig BL elodonto a legjobb eredmenyem. Nem tudom hogy a francba toljatok olyan jol, hogy eddigre mar bleket nyertetek, irigykedem egy kicsit :o

zaki
Ez nem semmi, nagy grat hozza, tetszik a koncepcio! Meddig tervezed meg a jatekot? :D

Az összes Dél-Amerikai országgal így van vagy csak Brazíliával? Mert nálam volt hogy 2 BL cím után se tudtam chilei játékost igazolni... :D

Amúgy én is feltoltam 90-100 közé. :)

zaki
68-rol fel van tolva 100 korulire :P
En sem ertem miert nem akarnak jonni, bl-ben is ott vagyunk rendszeresen, reputacio is egyre novekszik...

Egyáltalán miért akarsz brazil tehetségeket hozni? Mikor ott vannak a magyar szupersztárok? 68-as youth rating-gel csak úgy dobálja a világklasszis játékosokat! :D

Amúgy nem tudom, elvileg simán el kellene tudnod hozni őket.

zaki
Mi hianyzik ahhoz, hogy a brazil fiatalok szoba alljanak velem? Fradi, 2020, nagyon sok love, megsem akarnak jonni.

Ez az opció most is megvan,csak az már válasz valamire.Először van az,hogy a menedzser döntése,hogy ki jön,és ki megy.Ha tovább feszíti a húrt,akkor jön az említett válasz.De ahhoz assertive hangnemet kell megütni.Határozottnak kell lenni az elégedetlenkedővel szemben,nem babusgatni.
Régen volt benne pedig!
Jaja, eléggé kiszámíthatatlanná teszi a játékot, persze az apróbbaknak nincs akkora befolyásuk
A Debrecennél az előrelépés megkérdőjelezhetetlen.
zyndar
Miért nincs olyan opció, hogy kuss és labdarúgjál inkább?

a Championship bajnoka két játékost is ad az EB-n a világ top csapataiba... Marcos Lopes és Harry Kane... :)

meglepetés! :)

köszi, és igen.. a taktika amúgy teljes egészében saját kreálmány.. :)

Szép volt.(backup tactic nélkül játszottál?)
Szerencsére a legtöbb bug inkább vicces,mint káros.A gond inkább az,hogyha ilyenekkel találkozom,már nem bízom meg abban a mentésben.Bennem van a kétely,hogy mi jöhet még ezután.
na, egy kis beszámoló tőlem (aki esetleg olvasta a FB csoportban, attól bocsi, hogy ugyanazt kell olvasnia újfent!):

Egy kis elöljáró a karrierhez. Ez egy régebbi mentés, melyhez most visszanyúltam, mert nem igazán találtam a helyem a játékban. A mentésről annyit érdemes tudni, hogy a Prestonnal kezdtem és az első évben megnyertem az angol League 1-t és a következő szezont így már ugye a Championshipben kezdtem el. Egy egészen jó csapat alapjait raktam le és bíztam az elnökben, hogy elég ambiciózus lesz a nagyobb és komolyabb tervekhez. Nehéz lett volna rögtön szintet ugrani, de talán egy átmeneti Championship szezon, majd megerősödve felkerülni a PL-be belefért volna. Szezon közben, azonban hiába mentem bármilyen kéréssel az elnökhöz, még azt is megtagadták, hogy az edzőim komolyabb lincencet szerezzenek.
Ezt megunva, felmondtam és nézelődtem a világban. Ugye ez a 2. szezon volt és az elsőt követően kiesett a Sunderland, amely csak szenvedett a Championshipben is, sokat "szemeztünk" egymással, aztán amikor a caretaker managerük visszalépett, elhívtak állásinterjúra és szezon közben átvettem a Fekete Macskákat, sajnos csodát nem tudtam tenni, de látva a potenciált, a következő szezonra simán a feljutást - a bajnokság megnyerését tűztem ki célul. Ez sikerült is, és most jöjjenek és beszéljenek a képek.
Amit hozzáfűznék, a gerinc az a Biraghi - Borges - Lopes - Watt - Kakuta - Kane tengely volt, hozzájuk tökéletes csapattársak párosultak.
Ugyan komoly pénzt költöttem a csapatra, de hát valamit, valamiért. Borges és Lopes a valóságban is kedvencem lett, főleg Borges teljesítményére figyeltem oda már a VB-n is.
Na, de tényleg jöjjenek a képek!

bajnokság végén a tabella és egyebek... :)
taktika és keret...
és akkor a "mag":
Biraghi
a legdrágább (Rabiot)
aki személyes kedvencem lett és a játékban is nagyon patent! :) (Borges)
U19 te vagy az? (Marcos Lopes)
varázsló vagy Harry! (Kane)
a második eséllyel tudni kell élni... (Kakuta)
a whisky importőr (Watt)

köszi, hogy elolvastátok! :)

Persze ezek apróbb dolgok (jó a szabadságolós az nem :D), az hogy folyamatosan változnak a szerződések és a fizetések azért az elég komolyan befolyásolja a játékot (mondjuk amíg csökkenek, addig pozitívan elvileg :D). Amúgy Zavbal a valuta változásra (euró->font) nem vicc, gondoltam én is, de második belépésnél már ellenőriztem és fontban volt az eredeti meg a csökkentett fizetés is :D
Ilyet nem.De szintén Mexikóban (Cruz Azul) történt meg velem,hogy leigazoltam két játékost,akik mikor megjöttek,fél évre szabadságolták magukat.Ment a bajnokság,ott voltak a keretben is,de szabin voltak.
Később meg bárhol játszottam Európán kívül,szinte mindenhol találkoztam furcsa dolgokkal.Indonéziában 20 éves játékosoknak 200 meccsük volt,meg 15 éves történelmük.Kínában az egész csapatom hiányzott,mert Ázsia bajnokság volt a szezon közepén.Tele volt a keret szürke játékosokkal,mert a játék azonnal korrigálni próbálta a hibát.Volt több bug is,de a legtöbbre már nem is emlékszem.
De legutóbb éppen az Újpestnél jött a nagy hír.A 19 éves néger gyerek az ifiből megkapta az állampolgárságot,mert 1984 óta él az országban.Már nem izgat fel semmilyen bug,amíg nem a mentést veszélyezteti.Ez van,nem tudják hibátlanul megcsinálni.Azért a játék még mindig jó.