A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
dezfafara81 #98421 Hát az összes topliga + belga, holland, argentin, brazil bajnokság be van töltve a harmadik osztályokig (már ahol van olyan) :) Ja, igen, meg ha zenét hallgatok, és meccs előtt Alt + TAB, és csak leállítom a winampot, de nem kapcsolom ki, akkor is szeret néha kidobálni. Most nem tudom, az-e a baj még, hogy néha átváltok Google fordítóra (Alt + TAB), mert ugye azért jól jön elég sokszor, aztán vissza a játékba :) 32 bites Win 7-em van amúgy.
Ja, és grat a teljesítményedhez, én a Juventus-al kezdtem, egyrészt, mert a kedvenc csapatom, másrészt meg rázódjak bele újra a dolgokba... Majd egyszer talán nekikezdek a Szolnoknak, ha benne vannak... :) Azért így sem fenékig tejfel a dolog, bár eddig elég sokszor győztem, igaz, főleg kiscsapatokkal találkoztam, no meg a Milan-nal, de az meg barátságos volt, meg ugye ők meg már nem a régiek... :) No majd most jön a Bl-ben a Cselzi :) Egyébként nem igazoltam senkit, a tervem, hogy azzal a kerettel, ami a valóságban is van, megnyerni, amit csak lehet. Nem lesz egyszerű, azt már látom, de hát igazából is így van...
Egyébként pár tanácsot kérhetnék még? Azokat ez edzőket használom, akik alapból vannak, az edzést is rájuk hagyom, ilyen szinten ők már megfelelő szakemberek, tehát romlani nem fognak nagyon a játékosaim értékei? Olyan 4, 4 és fél csillagosak, 1-1 van mindenre, a kapusedzőből van kettő. És ha 3 naponta vannak meccsek, érdemes sokat rotálni? Mert nem minden játékosnak van megfelelő helyettese a csapatban, és ugye egy meccsen azért el lehet rendesen fáradni, 3 nap az meg nem olyan sok a feltöltődésre... Kb. hány %-osnak kell lennie egy játékosnak, hogy egy mérkőzésen elfogadható teljesítményt nyújtson?
Utoljára szerkesztette: dezfafara81, 2014.11.13. 09:57:56