A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Zenszkij
    Minden kötekedés nélkül írom, hogy érdekes, hogy itt mindenki az utolsó pillanatokban győzedelmeskedik, még véletlenül se a gép nyer. Az én tapasztalatom, hogy ahol csak tud fingat a játék, és a kiélezett szituációkban 30% -ba az én, 70%-ba a gép javára dől el az eredmény. Tonnányi példát tudnék felhozni. A CM 2-vel kezdtem a karrierem, tehát tudom miről beszélek. Egy ilyen kiélezett helyzetben ritkán győzök, pedig nem tartom magam balféknek a játék terén, csuklóból vágom mikor, mire mit reagál a gép. Ez olyan, hogyha 4-5 vagy akár 6-0ra vezetek az esetek 80-90%-ában kapok egy gólt, függetlenül attól milyen taktikára váltok. A mérkőzés 5. percében már sejtem, mi lesz a végkifejlet, merre kéne változtatni. Tudom, ha szorít az idő, ki a szélre, go előre, direct passz, targetmant be, float cross be, magasabb védelmi vonalat be és sorolhatnám. Mégse sűrűn voltak ilyen csodás történeteim, hogy a 116. percben győzünk egy feljutási rangadón, visszatöltés nélkül. Mondom ezt úgy, hogy lassan 15 éve tolom a játékot, évente ezernyi órát beleölve. Buktam el EL döntőt büntetővel, hosszabbításban bl-t, bajnokságot és sorolhatnám. 11-esekkel bl-t nyerni? Talán az Fm 12-ben sikerült a Fradival egyszer úgy nyernem. De tudjuk az FM 12 óvodásoknak való. Ha belefutsz egy rosszab sorozatba nincs mese taktikát kell váltani, mert kiismerték a játékod a ligában. Ilyenkor olyan kérdésekkel bombáznak az újságírók, hogy az ellenfeled álmából felébresztve is tudja mit fogsz játszani stb. Nem elég igazolni, váltani kell. Ez a játék olyan, mint a boksz. A világbajnokot pontozással sose győzöd le, csak akkor nyerhetsz, ha agyonvered. A Real Madrid anno évekig fingatott valamelyik csapattal, de mikor először megvertem, az 7-1 lett. Amúgy grat irigykedve nézem ezeket a csodákat, és teszem fel a kérdést magamnak, én mért nem találkoztam velük szinte egyszer sem pályafutásaim alatt, míg másoknál ez az evidens.
    Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2014.11.12. 14:12:37