A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555

Bradford Park Avenue-2.szezon.

Szóval ennyi volt,megyünk fel.Megérdemeltük.Az osztályozók ahogy várható volt,igazi krimik lettek.Már az elődöntő első meccsén is a 87.percben tudtunk egyenlíteni,a visszavágón pedig a 80+ percekben rúgtuk a két gólt.A döntő meg kész idegbaj volt.A 89. percben megszereztük a vezetést,de a 91.-ben kiegyenlítettek.Aztán a hosszabbításban visszaadott a sors valamit a sok beszopott szögletgólból.A télen hozott Davey betalpalt egy szögletet a 116. percben.Konfetti,pezsgő,miegymás.
    A szezont végül profittal zártuk,mert kaptunk 143k-t a helyezésünkért.Az ú büdzsé pedig 10,75k bér,és 0 átigazolási pénzt jelent.Szörnyű.De legalább profik leszünk,az első lépcsőfok a fejlődés útján.Bepróbálkoztam a youth setup fejlesztésével kapcsolatban is,de elhajtottak.Egyetértenek,de nincs rá pénz.
    Néhány statisztika,adat.Enyém a gólkirály,és mi rúgtuk a legtöbb gólt,96-ot.Azt ugyan nem tudom miért,de ehhez hozzáadták a Play-off-ban szerzett 8-at is,így a 104 góllal rekordot állítottunk fel.Végül 17 bekapott szöglettel zártunk,de 9 azért nekünk is összejött.Valamint ebben a ligában is mi voltunk a szegény rokon,eggyel feljebb meg sem merem majd nézni.A tavalyi 348-ról pedig 479-re nőtt a nézőszám.Egy félmilliós városban felháborítóan kevés,de még mindig senkik vagyunk.
    A jövőre nézve a receptem marad,pár ember kivételével mindenkit elengedek.Olyan nem jöhet velünk,aki nem üti meg a szintet.De most más gondjaim lesznek.A League 2-be már nem ír alá normális ember 400k-ért,többet pedig nem adhatok.Hosszú,fejfájós nyaram lesz.