A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #98382 Lepörgött a második szezon fele is.
Úgy tűnik mégsem volt hiábavaló a rengeteg idő,amit a játékosok felkutatására fordítottam.Eléggé szeszélyes a csapat,de egy rossz szavam nem lehet.Szerencsére nincs nagy különbség az 5. és a 6. liga között.Annyira igaz,hogy a kényszerből itt tartott balhátvédemnek magasabb az átlaga,mint egy osztállyal lejjebb.Most még hozok 2-3 free playert,mert két ürgével azért mellényúltam.A rossz szokásunkat is tartjuk,mert megint elsők vagyunk a beszedett szögletgólok listáján,már 10-nél tartunk.Elöl meg csak 5-öt tudunk felmutatni.De ha így folytatjuk,jók leszünk a play-off-ra.
A kapusom meg karácsonykor érdekes bejelentést tett.Nem igazán értem miért nem akar tovább magasabb osztályban játszani,mikor 200+ meccsen védett már a League 2-ben is.De mindegy,menjen valami kis faluba a 12.ligába,ott szupersztár lesz.
Más.A tegnapi fix olyan jól kijavította a MAC gépeken a játék sebességét,hogy a Windows-on most 2-3 percig tart egy mentés.Úgyhogy hamarosan várható egy újabb fix,mert rengeteg a reklamáló ember.