Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szép gyõzelem.(üzbég csatárod van?)
<#nyes>

LasDen
legalább nyertél valamit 😄
én nem találkoztam ilyennel.

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

szabadságra menéssel megoldottam a problémát, mindenesetre nem értem miért kellett volna a felnőtt csapatnak játszania egy ifjúsági tornán... találkozott már valaki hasonló buggal? (a játék eredeti, legújabb patch fenn, semmi adatbázisbeli változtatás.)

53M Euro-2025-ben.
2020-ig kellett várnom,hogy a játékosaim értékei végre 2M fölé emelkedjenek.A 30-40M-s ajánlatok azután már hétköznapinak számítottak.
kosheen
nb1-bõl milyen max összegekért passzoltatok el játékost? túl késõ van már normálisan játszani, igy csak poénból felraktam a vaterára az alap középhátvédemet, az atletico nyomott egy laza 23,5 millás ajánlatot. nb1!!! 😊 ráadásul ugye én béna vagyok, 2021-re a reputációm annyira nem fullos még (bár már alapból bl csoportkörös vagyok végre)

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Mor3llo
érdekes a Roma játékosok testbeszéde 😄 80% agresszív 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mor3llo
sry, az én kis buksimban még mindig így fut 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Darthmushroom
persze következõ meccsen tükör simán kikaptunk a rivális Intertõl.. mert ha már gólt kapunk akkor kapjunk egybõl egy raklappal és sz*pjunk is ki...

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Darthmushroom
izgalmas derby volt.. 😄 ezért kár volt visszajutniuk a Seria A-ba 😄

Darthmushroom
de mi szégyen két ilyen fostól 4-4 gólt kapni 😄

zyndar
UEFA? Mi ez, FM 2008? 😄

Gomba: te meg ne siránkozz, rommá nyerted magad így is már <#idiota>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Darthmushroom
hát ez valami vicc..7 bajnokin 2szer kaptunk gólt. a már linkelt 4:4 percara ellen, meg szintén otthon a catania elleni 2:4s meccsen. ismét csodálatosan vezetésrõl ahogy kell leadtuk meccset, ráadásul úgy hogy közünk nem volt a vezetés után.

Darthmushroom
ilyenkor.. nem tudom mit gondoljak a játékról...a semmibõl semmi perc alatt megfordítják a meccset, majd nagy nehezen sikerül nekünk is, erre jön a 90.perc és szögletbõl megint visszajönnek..

Mor3llo
jaja 😄 bár sanszos, hogy akkor az UEFA kupát nem egy 94. percben kapott tizenegyesgóllal veszítettem volna el 😄

hogy legyen mit visszatölteni meccs után <#idiota><#vigyor1>
Mor3llo
én már rég rászoktam, hogy reflexszerûen mentek minden meccs elõtt 😊

zaki
Ehh, most meg osszeomlott a game a 10. forduloban, tobb ora ment a levesbe, a szezon elejen mentettem, automentest meg persze, hogy kikapcsoltam 😄 Pedig egesz jol alltunk, 2-3. hely kornyeken alltunk.

írjuk ki a bannerba 😄
Hosszú szezonod lesz,mert minden meccs elõtt mentened kell.Öreg,és nagyon sérülékeny(15).
zaki
Kezdtem egy uj jatekot a Fradival uj update-el. Gera az elso meccsen leserult 11 honapra xD. Meg jo, hogy meccs elott mentettem...

Mor3llo
ezt akár aranyba is lehet önteni 😄

LasDen
a hülyék Fifáznak, az inteligensebbe meg efemezik 😄

Darthmushroom
*előbbi

Darthmushroom
Cabaye. Ő castleval játszott a képen, utóbbi meg Spurssel.

Mor3llo
Griezmann és ki volt a 3.?

Sysfox
Régi hír, de nemcsak Pogba, hanem még két másik francia játékos is játszott vele utazás közben. 😊

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

LasDen
igen, teljesen egyértelmű, hogy a chelseabe akar igazolni. blikk szintű magasságok...

Zenszkij
ez jó 😄

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

The Sopranos
Paul Pogba is az FM-et nyúzza. Ráadásul saját magát a Chelseaben képzeli el, vajon ez jelent valamit? 😊
Pogba és az FM

FORzA PALeRMO

Mor3llo
Szóval van az úgy, amikor az ember kurvaanyázik egy nagyot...a kapufánál álló jobbhátvédem szabálytalankodott állítólag, egy szögletnél...😊 Zsiru elsõ gólja pedig úgy történt, hogy Höwedes rárúgta Laportéra, és így pont elé pattant...
Szomorú vagyok, de legalább a bajnokság megvan!

Mor3llo
Végetért az 57 évnyi böjt 😊

zavbal
A Ligue 2 szánkóverseny eredménye.A nagyokkal nem tudtunk versenyezni a bennmaradás is óriási fegyvertény. 100k euróval jöttünk fel most 3,3 millióm van talán csurran-cseppen az építkezésre.Ahhoz képest hogy a média a 20. én a 17. helyet tûztem ki célul, nem is olyan rossz bár akkor a fizikai rosszullét kerülgetett mikor a csapat mindenkitõl kinyalt és 17 bajnokin 11 pontot szereztünk <#gonosz3>. Sosem voltunk favoritok senki ellen sem...Amúgy a tavalyi 3 feljutó közül ketten retúrt váltottak...
Mor3llo
Schalke, 2. szezon
Talán izgalmas lesz a vége? Ááá, dehogy...

Mor3llo
Hehe, ez jó 😄
sok sikert!!

horrorpops
Nürnberg - Wolfsburg

na jó, akkor még egyszer.

blüh im ganzen dieses glückes.

horrorpops
lejátszottuk a '99-es BL döntõt. megint a bré rossz oldalán voltunk :/

blüh im ganzen dieses glückes.

Sok sikert.Azért annyira nem erõs a másodosztály,jól is kijöhetsz belõle.
Sysfox
Próbaképpen, amolyan "just for fun" módra elkezdtem egy játékost a Nantes csapatával az FM2012-ben.

Ebben az évben a Kanárik a francia másodosztályban sínylődnek, ami elég méltatlan egy nyolcszoros bajnoktól. Az évek során olyan játékosokat neveltek ki, mint Marcel Desailly, Didier Deschamps vagy Christian Karembeu. De játszott itt Claude Makelele, Patrice Loko, vagy a csádi Japhet N'Doram, akik szintén remek játékosok voltak.

A média a 3. helyre várja a csapatot, az elnök ennél ambiciózusabb egy kissé, mert elvárása szerint küzdeni kell a feljutásért. Aha. Megnéztem a csapatot, minden játékos amolyan tizenkettő egy tucat, nincs egy kiemelkedő játékos, sztárokról, húzóemberekről nem is beszélve. Szinte mindenki egyforma, de legalább nem lesz gond, hogy kit teszek a csapatba! A legismertebb név az Európa bajnok Sylvain Wiltord, aki már járókerettel érkezik az edzésekre, ugyanis 37 éves. Hú, ezt inkább visszavonom, mert jövőre én is annyi leszek!

Ismert még francia körökben Bruno Cheyrou, aztán kifújt, slussz-passz. Átigazolási keret tart a zéróhoz (egy nagy nulla!), fizetési keret a maximumon, tehát annyi mozgásterem van, mint Frakknak, ha büntetésből Károly bácsi kiköti egy félméteres lánccal. El kellene passzolnom a kutyaütőket (így legalább ide illik a Frakkos hasonlat), de kinek kellenek ezek? Kb. 10 játékost egyből átadóra tettem, és ingyen ajánlgatok más csapatoknak, de a kutyának (!) sem kellenek. Lerágott csont. Így kutya kemény időkre számítok.

Egy játékost azért igazoltam, Eric Addo-t a védelem közepére, amivel szépen mínuszba is ment a fizetési keret... Ezért rákényszerültem, hogy kirúgjak két játékost, amivel csökkentettem a klub vagyonát egyből vagy -200.000 fonttal. Két napja vagyok itt, de már lassan csődbe viszem a klubot, mert az egyenleg kezd tartani a zéróhoz. Elnök úr, nem teszik sugardaddy-nek lenni? Nem...? Köszönöm! (Kár!)

Szóval, innen indulunk, én majdnem kizártnak tartom ezt a harmadik helyet, és tulajdonképpen marhaság is lenne feljutni ezzel a gyenge csapattal.

Mindenesetre a barátságos meccsek jól sikerültek, mindenféle világhírű csapatokat aláztunk meg idegenben, mint az Fc Paris... Kellene lekötnöm magyar csapatok ellen is felkészülési mérkőzést, ott garantált a siker! Aztán az Olympiakos ellen eljött az igazi megmérettetés idegenben! Egyet villantunk az elején, máris vezetünk, 1:0, szuper! Aztán, mint a vakuk a silverstone-i F1-es verseny befutójánál, villantak a görögök is, olyannyira, hogy 3:1-re vezettek a szünetben... A félidőben ordenáré módon leb***tam a csapatot, aminek hatására a második félidőben 5:3-ra fordítottunk, váó! A "járókeretes" Wiltord két csodálatos gólt szerzett! Biztos fél, hogy nem kapja meg a nyugdíját!

A fejemben már kezd összeállni a kezdőcsapat, sajnos focizni tudó nincs közöttük... Az elnök azért megkérdezte, hogy milyen játékosokat kellene igazolni, mire azt válaszoltam, hogy Bruce Willis-t a csatársorba, Chuck Norrist a védelembe (aki, mint tudjuk az Expendables 2 óta, sokat szelídült), és Arnold Schwarzeneggert a középpályára. Eddig még nem szólt vissza, hogy jönnek-e az augusztusi átigazolási szezonban... Pedig várom. <#nevetes1>

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

Szívesen.A kérdésre pedig nem tudom a választ.Legutóbb a francia ligában több ifijátékosomat én sem tudtam kölcsönadni,mert hiányzott az opció hozzá.Viszont átadólistára minden további nélkül mehettek volna.<#smile>
contraste
Ezt jo tudni koszi!

Esetleg arra tudsz valaszolni, hogy miert van az, hogy nem tudok minden jatekos kolcsonadasarol donteni? Responsibilityk mibd ram vannak allitva.

ain't got no history

Azért válaszolok,mert ha Te már tudod is,megtartottad magadnak.

A gép kalkulál majd neki egy random PA-t.Ahányszor elindítasz egy új játékot,mindig más lesz(lehet)a PA-értéke.Rengeteg ilyen ember van a játékban.
A -7 azt jelenti,hogy gyenge játékos lesz belõle.(magyar szinten elfogadható).Ilyen Radó,Szécsi Márk,Holman,Németh Márió,Bobál Gergely,etc.A legjobb ilyen érték a -10,abból elkerülhetetlenül világklasszis lesz.Sok nincs belõle,ilyen pl.Januzaj és Pogba.-9-es elég sok van,pl.Oxlade-Chamberlain,James Wilson,De Sciglio,Verratti,Ongenda,Gabriel Barbosa,meg néhány tucat másik.Akiknél -6,vagy az alatti érték van,azok meg csak tölteléknek vannak a játékban.
Megtaláltam, hagyjátok😄D
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy megnéztem egy játékost editorban(Besic) és a potential ability értéke az -7. Ez mit jelent?
contraste
Hi, Legyszi segitsetek megorulok mar!😄 Tudja valaki, hogy kell Mac-en berakni az FMScoutrol letoltott logo packot?

ain't got no history

zyndar
A feltölhetõ maximális képméret: 750x563 pixel! Muhahaha

Nekem tetszik, igényes, letisztult.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

kiki888
<#eljen><#awink>

'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'

ilyen lett egyébként, csak hogy a halandók is lássák:

LasDen
Nah. TÖKKÉLETES!
Köszönöm szépen, mester! 😊