104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    Szívesen.
  • yamato41
    Köszönöm.
  • korbin555
    Nem kell a DVD.Aktiválod a kódot a Steam-en,a lemez meg jó lesz söralátétnek.
  • yamato41
    Elnézést, ha hülyeséget kérdezek, de a dobozos verziónál a játékhoz kell a DVD a meghajtóban, vagy elég a netes aktiválás?
  • Volcanor
    Nem hiszem, hogy várni kell annyit, az apja megadta rá az engedélyt...
  • bakkerman
    akkor ezekszerint a következő peccsre december 17.-ig kell minimum várni,a srác akkor lesz 16
  • Volcanor
    Ødegaard benne lesz a játékban a következő patch-től kezdve.
  • korbin555
    Közben itt a téli átigazolási szezon,megnéztem mi történt a nyáron távozó emberekkel.Néhányan klub nélkül vannak,az ő esetükben ez nem is csoda.De olyanokat is láttam,akik tőlem kevesellték a 350€ fizetést,most meg 220-250-ért játszanak.Nem sok logika van benne.Főleg úgy,hogy kettőnél is favoured person vagyok.De hát nagyobb volt a szemük mint a szájuk,végül jól pofára estek.
  • korbin555
    Lepörgött a második szezon fele is.

Úgy tűnik mégsem volt hiábavaló a rengeteg idő,amit a játékosok felkutatására fordítottam.Eléggé szeszélyes a csapat,de egy rossz szavam nem lehet.Szerencsére nincs nagy különbség az 5. és a 6. liga között.Annyira igaz,hogy a kényszerből itt tartott balhátvédemnek magasabb az átlaga,mint egy osztállyal lejjebb.Most még hozok 2-3 free playert,mert két ürgével azért mellényúltam.A rossz szokásunkat is tartjuk,mert megint elsők vagyunk a beszedett szögletgólok listáján,már 10-nél tartunk.Elöl meg csak 5-öt tudunk felmutatni.De ha így folytatjuk,jók leszünk a play-off-ra.
    A kapusom meg karácsonykor érdekes bejelentést tett.Nem igazán értem miért nem akar tovább magasabb osztályban játszani,mikor 200+ meccsen védett már a League 2-ben is.De mindegy,menjen valami kis faluba a 12.ligába,ott szupersztár lesz.

Más.A tegnapi fix olyan jól kijavította a MAC gépeken a játék sebességét,hogy a Windows-on most 2-3 percig tart egy mentés.Úgyhogy hamarosan várható egy újabb fix,mert rengeteg a reklamáló ember.
  • zyndar
    Egyre inkább úgy fest, hogy a Push Higher Up - Close Down More vagy akár a Much Higher Defensive Line - Close Down Much More lesz a nyerő. Meg még egyéni utasításként is close down more a nem védőjátékosoknak.
  • korbin555
    Meg kell keresni a játék árát,nincs mese.
  • Zenszkij
    délután 4ig melóhelyen kell rohadnom, nem pöröghet a játék :D
  • korbin555

• korbin555
    Nálam most 30%-ról megemelték 40-re,ami itt csak egy gesztus,mert pénz nincs mögötte.Senkiért nem kérhetek pénzt,így nincs semmi amit vissza lehetne forgatni.Érezzem magam vállon veregetve.A 8k bérkeretből 5-öt használok,biztos nagyon boldogok.
  • zaki
    Dokumentum film az FM-rol

Erdekes lehet.
  • geo91
    újdonság: a vezetőség magától emeli az átigazolásokból visszaforgatandó pénz százalékát, ha szépen spóroltok a fizukkal
  • geo91
    ha fizuemelés miatt lázadozik valaki, mondjátok neki hogy nincs zsé, még ha amúgy van is
    eddig minden esetben tudomásul vették és abbahagyták a rinyálást
  • korbin555
    Nem mondhatnám,hogy megilletődötten kezdtünk.De 5 meccs,28 gól?
    Csinálhatnának már vele valamit.Minden meccsen 2-3.szöglet gól.Minden 3.beadás gól.Meg a 35 méteres bombagólok,mindenféle falábútól.Az egyik középpályásom a 11-es free kick értékével már két akkora szabadrúgásgólt ágyúzott,hogy csak lestem.A Wycombe ellen meg úgy kaptunk ki 5-3-ra,hogy Holloway 4 gólt fejelt szögletből.
  • geo91
    tessék

4-2-3-1 GEO
  • geo91
    köszi, de ez így túl macerás... :D akkor inkább feltöltöm valami külső tárhelyre.
  • korbin555
    Ezt találtam.
  • geo91
    senki sem tudja hogy lehet taktikát feltölteni a steam workshop-ba?
  • bakkerman
    Nem ertem komolyan...100 jatekosbol hanyan toljak mac-en?? Nagyon kevesen, megis ok kapnak optimalizalast??? Ez azert felbosszantott
  • korbin555
    Az szép,hogy optimalizálják a MAC gépekre.De a Win-re sem ártana,mert lassú mint a tetű.
  • BBeno2
    http://www.footballmanager.com/news/hotfix-update-1513-released
    Utoljára szerkesztette: BBeno2, 2014.11.10. 17:54:36
  • korbin555
    A PL-be felviszem őket,az biztos.Ezzel a csapattal sajnos nem látom,hogy lenne esélyem feljutni a League 2-be,de jövőre meg kell csinálnom.Minden itt eltöltött szezon időpocsékolás.Nincs pénz,nem tudunk fejleszteni,nincs reputáció,nem tudok igazolni.Tehát szívás.
  • BBeno2
    kint is van már a hotfix.
  • Peti2400
    Meddig tervezel velük?
  • korbin555
    Összeszedtem egypár embert,aki lealacsonyodott odáig,hogy szóba álljon velem.Mikor egyben megnéztem őket,majdnem elsírtam magam.Hogy lesz ebből CSAPAT?Szerencsére a ligában van legalább 10 másik klub,amelyik ránézésre legalább ilyen gyenge..
    Ez lesz a felállás.És néhányan az újak közül:
    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
    És nem leszólni őket,mert 4 órámba telt,mire összeszedtem ezt a veretes társaságot.Pár ember még jön,mert karcsú a keret egy 60 meccses szezonhoz.De cserekapusom nem lesz.Generál a gép.Rosszabb az sem lesz,mint a kezdőm.
    És itt vannak az oddsok.Ez még akkor készült,mikor 6 emberem volt.
    Utoljára szerkesztette: korbin555, 2014.11.10. 17:07:50
  • bakkerman
    nekem valami gebasz van a játékkal,mert akármit állítgatok nagyon eszi a gépet,folyamatosan hangja van,lassú,szinte bárhova kattintok 1-2 másodpercet gondolkodik...most kipróbáltam a classic módot,és sokkal gyorsabb,stabilabb,nem kerregteti a gépemet. Azért a 14 nem csinált ilyeneket,nagyon mellbevágó ez a sok gondolkodás ami van a 15-ben,pedig a gépem bőven elég neki,egy 4 magos 3ghz-es proci,meg 8gb ram,a mostani COD részt is simá n elviszi hang nélkül...
  • zyndar
    Tavalyiban volt egy francia negyedosztályból indult karrierem, az nem volt annyira vészes pénzügyi szempontból.
  • korbin555
    Már kezd elegem lenni,mindenki visszautasít.Másfél óra alatt azért találtam 2 embert,aki aláírt.Hozhatnék bénát százat is,de vergődni nem akarok.De ide nagy türelem kell,mert ezen múlik az egész szezon.Ha nem jön össze,az utolsó napon feltöltöm a keretet.Az elvárás úgyis a "sima" bent maradás,azt röhögve is elérem.De minden itt töltött szezon elpocsékolt idő.
    Utoljára szerkesztette: korbin555, 2014.11.10. 14:20:49
  • bakkerman
    Irigyellek téged hogy egyáltalán ilyen kalandokba is van merszed belevágni,na meg főleg idegrendszered :D Én is sok-sok éve űzöm a játékot,de azért 2. osztálynál lentebb nem merészkedek,nem nekem való,nem tudnám élvezni mert már rövidtávon elmenne a kedvem a kilátástalanság miatt :D
  • korbin555
    Csak az mondja hogy szép feladat,aki még nem csinált ilyet.Idegileg kikészül az ember.Most van 6 játékos a klubnál,ebből egy ér valamit,egy meg azért maradhatott,mert a másodállása miatt pótolhatatlan(fitness trainer).Itt hagyott a HoYD,és a scout is,nem bírom megfizetni őket. Nem mintha bármelyiknek is hasznát láttam volna.
    Szóval van egy hónapom,hogy összeszedjek 15-16 embert,akik elég jók a céljaimhoz,és fillérekért is idejönnek amatőrnek.Ha minőségi embereket tudok hozni ezen a szinten,akkor simán fel is juthatok,nem nagy szám ez a liga.Ha elbaltázom,akkor szenvedés lesz belőle.De piszkosul nehezíti a helyzetet,hogy nem tudok profi szerződést adni.A hat emberemből is négynek hónapról-hónapra szóló szerződése van.Ha valaki feléjük néz,már itt is hagynak.
    Közben bejelentkezett értem a League 1-es Rochdale,de nem megyek sehová.Ha ilyen világhírű klubnál akarnék ténykedni,akkor egyből ott kezdtem volna.
  • zyndar
    Innen szép építkezni, bár nekem sosem volt hozzá idegrendszerem. Scoutok hogy működnek? Nálam 8 hónapja dolgoznak mind a 7en és 18-ról 24%-ra sikerült feltornázni az adatbázist.
  • dartonite
    Gratulalok sracok, jol toljatok.
    En felfuggesztem a jatekot amig meg nem hegesztik.
    Ezek a 9-3 es 7-6os eredmenyek teljesen elvettek a kedvemet.
    (3 szezon nb1, totalisan irrealis eredmenyekkel)
  • korbin555
    Kezdődik a szenvedés.3 embert szerettem volna itt tartani,de egyik sem fogadta el az új szerződést.500-800€ között kérnek,de 350€ a max amit adhatnék.Úgy tűnik teljesen új keretem lesz.
  • korbin555
    Kösz.Szerencsére a play-off meccseket páholyból nézem.Olyan eredmények vannak,hogy csak pislogok.
    Barrow-Hednesford 3:0.A visszavágó pedig Hednesford-Barrow:9-1.A másik ágon Stockport-North Ferriby:6-0,0-3.
  • BBeno2
    grat amíg nem lesz meg az új gépem addig be kell érjem az ilyen sztorik olvasásával úgyhogy tartsd meg jószokásod :D
  • korbin555

Bradford Park Avenue 1.szezon.

Az utolsó forduló előtt ez volt a helyzet.Ráadásul a listavezető otthonába mentünk,és a csont nélküli feljutáshoz győznünk kellett.Megcsináltuk!Ezzel a nem kívánt osztályozót sikerült elkerülni.Pár héttel korábban kezdtem aggódni,de a végére megint nagy formába lendültünk.Összességében is remekeltünk,és még ennek ellenére is rettentő szoros lett a vége.

A statisztikákat elnézve,elsőnek a rengeteg gól a feltűnő,de ez minden csapatnál így volt.Szereztünk 13 gólt szögletből,viszont beszedtünk 16-ot.Ez utóbbi a legtöbb a ligában,sok pontot elszórtunk miatta.A védekezésben egyébként sem álltunk a helyzet magaslatán,de az állandó támadó felfogás miatt ez nem meglepő.Ezen kívül mi rúgtuk a legtöbb büntetőt,12-t,de ebből 5 kimaradt.
    Innentől fogva már előre nézek.A csapatban mindenki szerződése lejár,3-4 embernél többet nem is akarok itt tartani.Kezdődhet a stresszes vadászat a szabad játékosok után.Meg kell várnom a június 30-at,akkor kiürül a keret,és felszabadul a bérük.Pénzem most sem lesz,az új bérkeret 8k lesz,az igazolási keret pedig egy kövér 0.Finances.A profi státuszra váltást pedig egyenlőre elutasította a board.Még talán annyit,hogy a taktika begyakorlását szezon végére is csak 85-90% környékére sikerült feltornászni.Úgy tűnik nyáron sem hozhatok edzőket,semmit nem tehetek.A felálláson viszont az új szezonra mindenképpen változtatok,szélsők nélküli 4-1-3-2-re állok át.Most már én hozom a játékosokat,nem lesz gond.
    Summa summarum ez volt az első komplett szezonom az idei játékkal,és nem sok változást látok a 14-hez képest.Ez a mindenkinek nekiesünk "taktika" itt jól bevált.A play-off elérése reális cél volt,kicsit túlteljesítettem.Meg is nyugodtam,mert a Bétában tapasztalt kollektív unhappiness sem jött már elő.Tartottam a pocsék stáb miatti sok sérüléstől is,de az elviselhető határon belül maradt.
    Folyt.köv...