Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én nem találkoztam ilyennel.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
2020-ig kellett várnom,hogy a játékosaim értékei végre 2M fölé emelkedjenek.A 30-40M-s ajánlatok azután már hétköznapinak számítottak.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Gomba: te meg ne siránkozz, rommá nyerted magad így is már <#idiota>#idiota>
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
Pogba és az FM
FORzA PALeRMO
Szomorú vagyok, de legalább a bajnokság megvan!

Talán izgalmas lesz a vége? Ááá, dehogy...

sok sikert!!
blüh im ganzen dieses glückes.
blüh im ganzen dieses glückes.
Ebben az évben a Kanárik a francia másodosztályban sínylődnek, ami elég méltatlan egy nyolcszoros bajnoktól. Az évek során olyan játékosokat neveltek ki, mint Marcel Desailly, Didier Deschamps vagy Christian Karembeu. De játszott itt Claude Makelele, Patrice Loko, vagy a csádi Japhet N'Doram, akik szintén remek játékosok voltak.
A média a 3. helyre várja a csapatot, az elnök ennél ambiciózusabb egy kissé, mert elvárása szerint küzdeni kell a feljutásért. Aha. Megnéztem a csapatot, minden játékos amolyan tizenkettő egy tucat, nincs egy kiemelkedő játékos, sztárokról, húzóemberekről nem is beszélve. Szinte mindenki egyforma, de legalább nem lesz gond, hogy kit teszek a csapatba! A legismertebb név az Európa bajnok Sylvain Wiltord, aki már járókerettel érkezik az edzésekre, ugyanis 37 éves. Hú, ezt inkább visszavonom, mert jövőre én is annyi leszek!
Ismert még francia körökben Bruno Cheyrou, aztán kifújt, slussz-passz. Átigazolási keret tart a zéróhoz (egy nagy nulla!), fizetési keret a maximumon, tehát annyi mozgásterem van, mint Frakknak, ha büntetésből Károly bácsi kiköti egy félméteres lánccal. El kellene passzolnom a kutyaütőket (így legalább ide illik a Frakkos hasonlat), de kinek kellenek ezek? Kb. 10 játékost egyből átadóra tettem, és ingyen ajánlgatok más csapatoknak, de a kutyának (!) sem kellenek. Lerágott csont. Így kutya kemény időkre számítok.
Egy játékost azért igazoltam, Eric Addo-t a védelem közepére, amivel szépen mínuszba is ment a fizetési keret... Ezért rákényszerültem, hogy kirúgjak két játékost, amivel csökkentettem a klub vagyonát egyből vagy -200.000 fonttal. Két napja vagyok itt, de már lassan csődbe viszem a klubot, mert az egyenleg kezd tartani a zéróhoz. Elnök úr, nem teszik sugardaddy-nek lenni? Nem...? Köszönöm! (Kár!)
Szóval, innen indulunk, én majdnem kizártnak tartom ezt a harmadik helyet, és tulajdonképpen marhaság is lenne feljutni ezzel a gyenge csapattal.
Mindenesetre a barátságos meccsek jól sikerültek, mindenféle világhírű csapatokat aláztunk meg idegenben, mint az Fc Paris... Kellene lekötnöm magyar csapatok ellen is felkészülési mérkőzést, ott garantált a siker! Aztán az Olympiakos ellen eljött az igazi megmérettetés idegenben! Egyet villantunk az elején, máris vezetünk, 1:0, szuper! Aztán, mint a vakuk a silverstone-i F1-es verseny befutójánál, villantak a görögök is, olyannyira, hogy 3:1-re vezettek a szünetben... A félidőben ordenáré módon leb***tam a csapatot, aminek hatására a második félidőben 5:3-ra fordítottunk, váó! A "járókeretes" Wiltord két csodálatos gólt szerzett! Biztos fél, hogy nem kapja meg a nyugdíját!
A fejemben már kezd összeállni a kezdőcsapat, sajnos focizni tudó nincs közöttük... Az elnök azért megkérdezte, hogy milyen játékosokat kellene igazolni, mire azt válaszoltam, hogy Bruce Willis-t a csatársorba, Chuck Norrist a védelembe (aki, mint tudjuk az Expendables 2 óta, sokat szelídült), és Arnold Schwarzeneggert a középpályára. Eddig még nem szólt vissza, hogy jönnek-e az augusztusi átigazolási szezonban... Pedig várom. <#nevetes1>#nevetes1>
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
Esetleg arra tudsz valaszolni, hogy miert van az, hogy nem tudok minden jatekos kolcsonadasarol donteni? Responsibilityk mibd ram vannak allitva.
ain't got no history
A gép kalkulál majd neki egy random PA-t.Ahányszor elindítasz egy új játékot,mindig más lesz(lehet)a PA-értéke.Rengeteg ilyen ember van a játékban.
A -7 azt jelenti,hogy gyenge játékos lesz belõle.(magyar szinten elfogadható).Ilyen Radó,Szécsi Márk,Holman,Németh Márió,Bobál Gergely,etc.A legjobb ilyen érték a -10,abból elkerülhetetlenül világklasszis lesz.Sok nincs belõle,ilyen pl.Januzaj és Pogba.-9-es elég sok van,pl.Oxlade-Chamberlain,James Wilson,De Sciglio,Verratti,Ongenda,Gabriel Barbosa,meg néhány tucat másik.Akiknél -6,vagy az alatti érték van,azok meg csak tölteléknek vannak a játékban.
ain't got no history
Nekem tetszik, igényes, letisztult.
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'