A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555

Bradford Park Avenue 1.szezon.

Az utolsó forduló előtt ez volt a helyzet.Ráadásul a listavezető otthonába mentünk,és a csont nélküli feljutáshoz győznünk kellett.Megcsináltuk!Ezzel a nem kívánt osztályozót sikerült elkerülni.Pár héttel korábban kezdtem aggódni,de a végére megint nagy formába lendültünk.Összességében is remekeltünk,és még ennek ellenére is rettentő szoros lett a vége.

A statisztikákat elnézve,elsőnek a rengeteg gól a feltűnő,de ez minden csapatnál így volt.Szereztünk 13 gólt szögletből,viszont beszedtünk 16-ot.Ez utóbbi a legtöbb a ligában,sok pontot elszórtunk miatta.A védekezésben egyébként sem álltunk a helyzet magaslatán,de az állandó támadó felfogás miatt ez nem meglepő.Ezen kívül mi rúgtuk a legtöbb büntetőt,12-t,de ebből 5 kimaradt.
    Innentől fogva már előre nézek.A csapatban mindenki szerződése lejár,3-4 embernél többet nem is akarok itt tartani.Kezdődhet a stresszes vadászat a szabad játékosok után.Meg kell várnom a június 30-at,akkor kiürül a keret,és felszabadul a bérük.Pénzem most sem lesz,az új bérkeret 8k lesz,az igazolási keret pedig egy kövér 0.Finances.A profi státuszra váltást pedig egyenlőre elutasította a board.Még talán annyit,hogy a taktika begyakorlását szezon végére is csak 85-90% környékére sikerült feltornászni.Úgy tűnik nyáron sem hozhatok edzőket,semmit nem tehetek.A felálláson viszont az új szezonra mindenképpen változtatok,szélsők nélküli 4-1-3-2-re állok át.Most már én hozom a játékosokat,nem lesz gond.
    Summa summarum ez volt az első komplett szezonom az idei játékkal,és nem sok változást látok a 14-hez képest.Ez a mindenkinek nekiesünk "taktika" itt jól bevált.A play-off elérése reális cél volt,kicsit túlteljesítettem.Meg is nyugodtam,mert a Bétában tapasztalt kollektív unhappiness sem jött már elő.Tartottam a pocsék stáb miatti sok sérüléstől is,de az elviselhető határon belül maradt.
    Folyt.köv...