A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    Bradford Park Avenue-Félidő (nagyjából)

Szóval így állok jelenleg.Sérültem(először a szezonban)nincs.A morál nagyon jó,eddig még nem is vesztem össze senkivel.Bár inkább vállalok rizikót,és mindenkit játszatok.Ha éles lesz a vége,már nem leszek nagylelkű.A két kupából már kiestünk.Az FA Trophy nem izgatott.A selejtezőt túléltük,aztán az egy osztállyal felettünk levő Telford ellen már búcsúztunk is.Az FA már jobban érdekelt,de az első komolyabb csapat ott is eltakarított bennünket.A nem éppen nagy nevű Scunthorpe azért mégiscsak League 1-es,a három osztály különbség nem véletlen.A taktikával nem foglalkozom, megyünk előre mindenki ellen.A 23 bajnoki meccsünkön 106 gól esett,ami átlagban 4 felett van.Hajmeresztő.(elöl is,hátul is)
    Már ismerem annyira ezt a csapatot,hogy legalább az osztályozóra jók leszünk.Ha feljutunk,kezdhetek gondolkodni,mert mindenkinek lejár a szerződése.Szívem szerint egy ember sem maradna,de ha mégis itt ragadunk,párat csak meg kellene tartanom.Ez majd szezon végén dől el.
    Decemberben kaptam új szerződést,2 évre.Én vagyok az egyetlen profi az egész klubnál,mindenki más amatőr(vagy fél-profi,jelentsen ez bármit).Ificsapatom eleve nem volt,és a League 2 alatt nem is lesz.Ahogy jönnek az új srácok,már zavarom is el őket.Edzőm sincs,felvenni nem tudok.Az anyagiak rendben vannak,havi 8-9k a "profit".Lett egy 2 évre szóló új mezszponzorunk,ez 16k-t jelent egy évre.Napról-napra vegetálunk,de legalább nincsenek mínuszok.A pénzzel nem kell törődnöm,ez a profi klubok "problémája".Semmiféle fejlesztés szóba sem jöhet itt,elvagyunk,mint a befőtt.Senkinek lenni is jár bizonyos előnyökkel.