104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
nice job!! szép is a megfelelő helyén látni a Honvédot. -
geo91 #98309 Budapest Honvéd - 2014/2015
Keret
igazolások (martinovic, mevoungou, diouf)
keret egyik fele, másik fele
Bajnokság
tabella
fordulónkénti helyezések
gólkirály
Meccsek
meccsek egyik fele
másik fele
kupadöntő
Utoljára szerkesztette: geo91, 2014.11.09. 13:38:17 -
Na, a demoval 1:1-et játszottam a Bayern Münchennel! Az előző meccsen, az ificsapattól elszenvedett 5:0-ás vereség után ez már eredmény! :)
(ManUtd a teszt)
Utoljára szerkesztette: Sysfox, 2014.11.09. 13:21:21 -
Aki már a teljes verzióval játszik attól kérdezem, hogy összességében milyen a vélemény az új részről? Jobb, mint a 14-es?
Szerintem én is meglepem magam karácsonyra ezzel. -
geo91 #98306 hoppáré :) (hamarosan jön az első szezon összefoglalója)
-
geo91 #98305
-
Hülye 
És persze a védőknek be lenne állítva a shoot on sight. -
Jók ezek a meccs közbeni bekiabálások, már régóta vártam őket, hogy egyesével is lehessen beszélni a játékosokkal játék közben (= individual touchline talk).
Jó lenne ide egy ilyen igazi magyar mód, mert hiányolok pár opciót! Ha valaki bénázik sokadszorra, akkor legyen olyan bekiabálás, hogy "NB2-es futballisták, a f*szomat már!" (a'la Véber Gyuri), vagy komoly taktikai utasítás, hogy "menj már hozzá közelebb, b*zdmeg!" (Szűcs Lajos), a meccsek után pedig megkérdezhetnénk Harsányit, hogy "hova a p*csába rúgja ki a labdákat" (szintén Véber).
A meccseken lenne rendes taktikai utasítás ("Támadd már meg a kib*szott k*rva istenit!" vagy "Imre, há' mé' nem váltotok b*zdmeg!" - Mészöly Kálmán), és minden okvetlenkedő kamionsofőrt is fel lehetne pofozni a mérkőzések után. Aztán lehet nyilatkozni, hogy "az ellenfél helyzet nélkül rúgott 8 gólt, a játékvezető pedig nem adott meg a javunkra 9 tizenegyest", a'la Verebes. A magyar válogatottba Szalait nem lehetne behívni, viszont kötelező elem lenne Koman és Hajnal szerepeltetése...
Ha Csertői Auréllal kezdenénk karriert, akkor vezethetnénk a Barcelona edzéseit is...
Így még én is belekezdenék egy magyar karrierbe... :)
Utoljára szerkesztette: Sysfox, 2014.11.09. 12:18:15 -
Csak hogy lássunk részsikert is. -
korbin555 #98301 Bradford Park Avenue-Félidő (nagyjából)
Szóval így állok jelenleg.Sérültem(először a szezonban)nincs.A morál nagyon jó,eddig még nem is vesztem össze senkivel.Bár inkább vállalok rizikót,és mindenkit játszatok.Ha éles lesz a vége,már nem leszek nagylelkű.A két kupából már kiestünk.Az FA Trophy nem izgatott.A selejtezőt túléltük,aztán az egy osztállyal felettünk levő Telford ellen már búcsúztunk is.Az FA már jobban érdekelt,de az első komolyabb csapat ott is eltakarított bennünket.A nem éppen nagy nevű Scunthorpe azért mégiscsak League 1-es,a három osztály különbség nem véletlen.A taktikával nem foglalkozom, megyünk előre mindenki ellen.A 23 bajnoki meccsünkön 106 gól esett,ami átlagban 4 felett van.Hajmeresztő.(elöl is,hátul is)
Már ismerem annyira ezt a csapatot,hogy legalább az osztályozóra jók leszünk.Ha feljutunk,kezdhetek gondolkodni,mert mindenkinek lejár a szerződése.Szívem szerint egy ember sem maradna,de ha mégis itt ragadunk,párat csak meg kellene tartanom.Ez majd szezon végén dől el.
Decemberben kaptam új szerződést,2 évre.Én vagyok az egyetlen profi az egész klubnál,mindenki más amatőr(vagy fél-profi,jelentsen ez bármit).Ificsapatom eleve nem volt,és a League 2 alatt nem is lesz.Ahogy jönnek az új srácok,már zavarom is el őket.Edzőm sincs,felvenni nem tudok.Az anyagiak rendben vannak,havi 8-9k a "profit".Lett egy 2 évre szóló új mezszponzorunk,ez 16k-t jelent egy évre.Napról-napra vegetálunk,de legalább nincsenek mínuszok.A pénzzel nem kell törődnöm,ez a profi klubok "problémája".Semmiféle fejlesztés szóba sem jöhet itt,elvagyunk,mint a befőtt.Senkinek lenni is jár bizonyos előnyökkel.
-
Tess:
Facilities
keret
Mantalos
Barbosa
Anestis -
köszi szépen!!! még egy hasonlót kérhetnék az AEK Athénról? -
fordjee #98298 Kipróbáltam, hogy mi van, ha leparkolom a bust. 4 limited védő, 1 anchor man, 1 bwm, előttük középen egy box-to-box, mindenki védekezőn, 2 szélen inside forward, meg egy target man. Nagyon mély játék, fegyelmezett, mindenki marad a pozíciójában, stb.
Swansea rúgott egy 5-öst:) Úgy szopattak, hogy öröm volt nézni. És vagy 30-szor rúgtak kapura:) -
korbin555 #98297 A sok gólra gondolsz?Most tartok félidőnél,és a 30 eddigi tétmeccsem felén volt legalább 5 gól,vagy több.A 0-0 pedig ismeretlen eredmény nálam.Mindjárt dobok képeket. -
azért ez már az undoritóan nevetséges és irreális kategória -
korbin555 #98295 Valami tényleg nem stimmel ott.Az SI saját cuccait (pl.gibraltári liga) simán engedi letölteni,és egyből lehet is importálni a játékba.Idegen dolgokat viszont nekem sem enged letölteni. -
Sok infót nem tudok adni, összesen 3 játékosa van nálam.
Club details
Facilities
Zeleznik
Tarnik
Salata
Utoljára szerkesztette: zyndar, 2014.11.09. 10:07:16 -
Zenszkij #98293 támadj -
fordjee #98292 Kipróbáltam, nem megy így sem. Minden meccsen legalább 20 kapuralövése van az ellenfélnek. Ha meg nagy ritkán fele ennyi csak, akkor kapok egy 5-öst.
Mentek egyet, most jön a Swansea idegenben, tesztelgetni fogom a taktikákat, vissza fogom töltögetni addig, míg nem tartom 10 kapura lövés alatt. Aztán majd folytatom a másikat. -
valaki dobna fel képeket a DAC-ról (szlovák bajnokság), háttér egy két játékos stb..szóval a szokásos képek :D tavalyiba kimaradt de idén kötelező karrier lesz min. 1 BL győzelemig.
ha meg valaki nem ismerné kikről van szó itt egy kis példa:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
fordjee #98290 Ma megtörtént, semmi változás, nem tudom letölteni. Rámegyek a downloadra, ott ugye 2 fülecske van. Store és Steam Workshop.
Ott van egy olyan, hogy official items és steam workshop, ezekre kattintva bejön a steam. Amin már nem tudok csinálni semmit, csak esc-vel kilépni. Bárhova kattintok, semmi.
Na mindegy, nem tudok értelmesen elmondani, de nem megy:(
-
Próbáljátok ki, hogy mind csapatutasításként, mind egyéni (a védőket kivéve) utasításként szerepeljen a close down more. Esetleg kombinálva fluid mentalitással. Amióta ezek be vannak állítva, sokkal kevesebb helyzete van az ellennek és kevesebb a kapott gól is, mondjuk szögletből ugyanúgy szívunk :)
Megj.: Nem tudom persze, hogy ez mennyire működik a mennyeiben vagy Anglia legmélyebb bugyraiban. -
korbin555 #98288 A szerencse is velem volt.(nem először)
-
Zenszkij #98287 Nah estére most befejezem. RB Leipziggel második körömet nyomom a Bundes 1-ben. Végre jó kis középcsapat lettünk az első év szenvedése után. Pénz van, az energiaital gyártó cég nyomatja. Eddig tetszik. Fél Salzburg nálam játszik kölcsönbe.
Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2014.11.09. 00:56:16 -
geo91 #98286 de, nagyon :(
-
Nem viccelt ezzel a lövéssel:
-
Próbáld újraindítani a játékot. -
fordjee #98283 És nem idegesít? :) Engem baromira zavar, hogy ennyi gólt kapok.
Volcanor, tudom, hogy ott van, és amit bejelölök, annak ott meg kellene jelennie, de semmi. -
Peti2400 #98282 Amugy a demoval nem is lehet egy idényt se lenyomni?
Mert nálam a 20. forduló után megállt és nem enged tovább. -
geo91 #98281 szintén zenész, bár a tabellán nem állunk rosszul
-
A főmenüben van valamilyen downloads rész, talán a legalsó az. -
korbin555 #98279 Ez tetszik.Tőlem kérdezik meg,legyen-e hosszabbítás?Legközelebb azt is megkérdezhetnék,kit szeretnék ellenfélnek. -
korbin555 #98278 Ezt megszívtuk.Két szöglet+1 öngól,de ettől függetlenül is szarul játszottunk. -
Nos, legalább túl vagyunk rajta. Szárazon történt és nagyon fájt.
-
fordjee #98276 Hogy tudom leszedni a taktikát? Benyomtam a subscribét, de a játékon belül nem találom, hol lehetne letölteni. -
fordjee #98275 Kösz, találtam 3-at is, kipróbálom. -
Én Steam-ről szedtem le WorkTheSpace taktikáját Arsenalhoz. Azóta nagyrészt nyerjük a meccseket, közben meg nézegettem, miket állított be, illetve módosíottam is rajta 1-2 dolgot. Majd patchek után készítek saját gyártásút. -
fordjee #98273 Jah, észrevettem, hogy oda megy az összes, nem volt nehéz:)
Következő meccsen tolt 2 öngólt a kapusom, ki is léptem. 10 forduló alatt ez volt a harmadik öngólja.
Nincs valakinek egy normális taktikája? Bármit próbáltam, minden meccsen kapok 2-3 gólt, és rengeteg helyzete van az ellenfélnek. Még a tök utolsó is össze-vissza aláz. -
geo91 #98272 jó ez a shoot on sight utasítás
-
korbin555 #98271 Ez a 6 nap 3 meccs nagyon nem esett jól.Két hosszú ideje sérült ember végre felépült,most kidőlt két másik.Még jön a Boxing Day,ott meg 9 nap alatt 4 meccs lesz.Ezek a srácok nem nagyon bírják az ilyen katonai kiképzéseket.Az sem vigasztal,hogy az ellenfeleknél is hullanak az emberek.