104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Darthmushroom
    nice job!! szép is a megfelelő helyén látni a Honvédot.
  • geo91
    Budapest Honvéd - 2014/2015

Keret

igazolások (martinovic, mevoungou, diouf)
    keret egyik fele, másik fele

Bajnokság

tabella
    fordulónkénti helyezések
    gólkirály

Meccsek

meccsek egyik fele
    másik fele
    kupadöntő

Utoljára szerkesztette: geo91, 2014.11.09. 13:38:17
  • Sysfox
    Na, a demoval 1:1-et játszottam a Bayern Münchennel! Az előző meccsen, az ificsapattól elszenvedett 5:0-ás vereség után ez már eredmény! :)

(ManUtd a teszt)
    Utoljára szerkesztette: Sysfox, 2014.11.09. 13:21:21
  • Sysfox
    Aki már a teljes verzióval játszik attól kérdezem, hogy összességében milyen a vélemény az új részről? Jobb, mint a 14-es?

Szerintem én is meglepem magam karácsonyra ezzel.
  • geo91
    hoppáré :) (hamarosan jön az első szezon összefoglalója)

• geo91
  • zyndar
    Hülye
    És persze a védőknek be lenne állítva a shoot on sight.
  • Sysfox
    Jók ezek a meccs közbeni bekiabálások, már régóta vártam őket, hogy egyesével is lehessen beszélni a játékosokkal játék közben (= individual touchline talk).

Jó lenne ide egy ilyen igazi magyar mód, mert hiányolok pár opciót! Ha valaki bénázik sokadszorra, akkor legyen olyan bekiabálás, hogy "NB2-es futballisták, a f*szomat már!" (a'la Véber Gyuri), vagy komoly taktikai utasítás, hogy "menj már hozzá közelebb, b*zdmeg!" (Szűcs Lajos), a meccsek után pedig megkérdezhetnénk Harsányit, hogy "hova a p*csába rúgja ki a labdákat" (szintén Véber).

A meccseken lenne rendes taktikai utasítás ("Támadd már meg a kib*szott k*rva istenit!" vagy "Imre, há' mé' nem váltotok b*zdmeg!" - Mészöly Kálmán), és minden okvetlenkedő kamionsofőrt is fel lehetne pofozni a mérkőzések után. Aztán lehet nyilatkozni, hogy "az ellenfél helyzet nélkül rúgott 8 gólt, a játékvezető pedig nem adott meg a javunkra 9 tizenegyest", a'la Verebes. A magyar válogatottba Szalait nem lehetne behívni, viszont kötelező elem lenne Koman és Hajnal szerepeltetése...

Ha Csertői Auréllal kezdenénk karriert, akkor vezethetnénk a Barcelona edzéseit is...

Így még én is belekezdenék egy magyar karrierbe... :)
    Utoljára szerkesztette: Sysfox, 2014.11.09. 12:18:15
  • zyndar
    Csak hogy lássunk részsikert is.
  • korbin555
    Bradford Park Avenue-Félidő (nagyjából)

Szóval így állok jelenleg.Sérültem(először a szezonban)nincs.A morál nagyon jó,eddig még nem is vesztem össze senkivel.Bár inkább vállalok rizikót,és mindenkit játszatok.Ha éles lesz a vége,már nem leszek nagylelkű.A két kupából már kiestünk.Az FA Trophy nem izgatott.A selejtezőt túléltük,aztán az egy osztállyal felettünk levő Telford ellen már búcsúztunk is.Az FA már jobban érdekelt,de az első komolyabb csapat ott is eltakarított bennünket.A nem éppen nagy nevű Scunthorpe azért mégiscsak League 1-es,a három osztály különbség nem véletlen.A taktikával nem foglalkozom, megyünk előre mindenki ellen.A 23 bajnoki meccsünkön 106 gól esett,ami átlagban 4 felett van.Hajmeresztő.(elöl is,hátul is)
    Már ismerem annyira ezt a csapatot,hogy legalább az osztályozóra jók leszünk.Ha feljutunk,kezdhetek gondolkodni,mert mindenkinek lejár a szerződése.Szívem szerint egy ember sem maradna,de ha mégis itt ragadunk,párat csak meg kellene tartanom.Ez majd szezon végén dől el.
    Decemberben kaptam új szerződést,2 évre.Én vagyok az egyetlen profi az egész klubnál,mindenki más amatőr(vagy fél-profi,jelentsen ez bármit).Ificsapatom eleve nem volt,és a League 2 alatt nem is lesz.Ahogy jönnek az új srácok,már zavarom is el őket.Edzőm sincs,felvenni nem tudok.Az anyagiak rendben vannak,havi 8-9k a "profit".Lett egy 2 évre szóló új mezszponzorunk,ez 16k-t jelent egy évre.Napról-napra vegetálunk,de legalább nincsenek mínuszok.A pénzzel nem kell törődnöm,ez a profi klubok "problémája".Semmiféle fejlesztés szóba sem jöhet itt,elvagyunk,mint a befőtt.Senkinek lenni is jár bizonyos előnyökkel.
  • zyndar
    Tess:

Facilities
    keret
    Mantalos
    Barbosa
    Anestis
  • Darthmushroom
    köszi szépen!!! még egy hasonlót kérhetnék az AEK Athénról?
  • fordjee
    Kipróbáltam, hogy mi van, ha leparkolom a bust. 4 limited védő, 1 anchor man, 1 bwm, előttük középen egy box-to-box, mindenki védekezőn, 2 szélen inside forward, meg egy target man. Nagyon mély játék, fegyelmezett, mindenki marad a pozíciójában, stb.
    Swansea rúgott egy 5-öst:) Úgy szopattak, hogy öröm volt nézni. És vagy 30-szor rúgtak kapura:)
  • korbin555
    A sok gólra gondolsz?Most tartok félidőnél,és a 30 eddigi tétmeccsem felén volt legalább 5 gól,vagy több.A 0-0 pedig ismeretlen eredmény nálam.Mindjárt dobok képeket.
  • bakkerman
    azért ez már az undoritóan nevetséges és irreális kategória
  • korbin555
    Valami tényleg nem stimmel ott.Az SI saját cuccait (pl.gibraltári liga) simán engedi letölteni,és egyből lehet is importálni a játékba.Idegen dolgokat viszont nekem sem enged letölteni.
  • zyndar
    Sok infót nem tudok adni, összesen 3 játékosa van nálam.

Club details
    Facilities
    Zeleznik
    Tarnik
    Salata
    Utoljára szerkesztette: zyndar, 2014.11.09. 10:07:16
  • Zenszkij
    támadj
  • fordjee
    Kipróbáltam, nem megy így sem. Minden meccsen legalább 20 kapuralövése van az ellenfélnek. Ha meg nagy ritkán fele ennyi csak, akkor kapok egy 5-öst.
    Mentek egyet, most jön a Swansea idegenben, tesztelgetni fogom a taktikákat, vissza fogom töltögetni addig, míg nem tartom 10 kapura lövés alatt. Aztán majd folytatom a másikat.
  • Darthmushroom
    valaki dobna fel képeket a DAC-ról (szlovák bajnokság), háttér egy két játékos stb..szóval a szokásos képek :D tavalyiba kimaradt de idén kötelező karrier lesz min. 1 BL győzelemig.

ha meg valaki nem ismerné kikről van szó itt egy kis példa:
  • fordjee
    Ma megtörtént, semmi változás, nem tudom letölteni. Rámegyek a downloadra, ott ugye 2 fülecske van. Store és Steam Workshop.
    Ott van egy olyan, hogy official items és steam workshop, ezekre kattintva bejön a steam. Amin már nem tudok csinálni semmit, csak esc-vel kilépni. Bárhova kattintok, semmi.
    Na mindegy, nem tudok értelmesen elmondani, de nem megy:(
  • zyndar
    Próbáljátok ki, hogy mind csapatutasításként, mind egyéni (a védőket kivéve) utasításként szerepeljen a close down more. Esetleg kombinálva fluid mentalitással. Amióta ezek be vannak állítva, sokkal kevesebb helyzete van az ellennek és kevesebb a kapott gól is, mondjuk szögletből ugyanúgy szívunk :)
    Megj.: Nem tudom persze, hogy ez mennyire működik a mennyeiben vagy Anglia legmélyebb bugyraiban.
  • korbin555
    A szerencse is velem volt.(nem először)

• Zenszkij
    Nah estére most befejezem. RB Leipziggel második körömet nyomom a Bundes 1-ben. Végre jó kis középcsapat lettünk az első év szenvedése után. Pénz van, az energiaital gyártó cég nyomatja. Eddig tetszik. Fél Salzburg nálam játszik kölcsönbe.
    Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2014.11.09. 00:56:16
  • geo91
    de, nagyon :(

• Volcanor
    Nem viccelt ezzel a lövéssel:
  • Volcanor
    Próbáld újraindítani a játékot.
  • fordjee
    És nem idegesít? :) Engem baromira zavar, hogy ennyi gólt kapok.
    Volcanor, tudom, hogy ott van, és amit bejelölök, annak ott meg kellene jelennie, de semmi.
  • Peti2400
    Amugy a demoval nem is lehet egy idényt se lenyomni?
    Mert nálam a 20. forduló után megállt és nem enged tovább.
  • geo91
    szintén zenész, bár a tabellán nem állunk rosszul

• Volcanor
    A főmenüben van valamilyen downloads rész, talán a legalsó az.
  • korbin555
    Ez tetszik.Tőlem kérdezik meg,legyen-e hosszabbítás?Legközelebb azt is megkérdezhetnék,kit szeretnék ellenfélnek.
  • korbin555
    Ezt megszívtuk.Két szöglet+1 öngól,de ettől függetlenül is szarul játszottunk.
  • zyndar
    Nos, legalább túl vagyunk rajta. Szárazon történt és nagyon fájt.
  • fordjee
    Hogy tudom leszedni a taktikát? Benyomtam a subscribét, de a játékon belül nem találom, hol lehetne letölteni.
  • fordjee
    Kösz, találtam 3-at is, kipróbálom.
  • Volcanor
    Én Steam-ről szedtem le WorkTheSpace taktikáját Arsenalhoz. Azóta nagyrészt nyerjük a meccseket, közben meg nézegettem, miket állított be, illetve módosíottam is rajta 1-2 dolgot. Majd patchek után készítek saját gyártásút.
  • fordjee
    Jah, észrevettem, hogy oda megy az összes, nem volt nehéz:)
    Következő meccsen tolt 2 öngólt a kapusom, ki is léptem. 10 forduló alatt ez volt a harmadik öngólja.
    Nincs valakinek egy normális taktikája? Bármit próbáltam, minden meccsen kapok 2-3 gólt, és rengeteg helyzete van az ellenfélnek. Még a tök utolsó is össze-vissza aláz.
  • geo91
    jó ez a shoot on sight utasítás

• korbin555
    Ez a 6 nap 3 meccs nagyon nem esett jól.Két hosszú ideje sérült ember végre felépült,most kidőlt két másik.Még jön a Boxing Day,ott meg 9 nap alatt 4 meccs lesz.Ezek a srácok nem nagyon bírják az ilyen katonai kiképzéseket.Az sem vigasztal,hogy az ellenfeleknél is hullanak az emberek.