A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    Megkezdtem az első "éles" karriert.Mindenképpen angol alsó osztályt akartam,de sokat gondolkodtam ki legyen a kiválasztott.Végül mellettük döntöttem:

BRADFORD PARK AVENUE
    Bradford egy félmilliós város,Leeds-től nyugatra.Az Avenue 1907-ben alakult,3 évvel később,mint a város büszkesége a City,akik 2000-ben még a PL-ben is megfordultak.Ők most a League 1-ben vannak,mi pedig a 6.ligában,pontos nevén Vanarama Conference North.A klub jelenleg fél-profi,ennek megfelelően egyetlen profi szerződésű játékos sincs a klubnál.A történelemről annyit,hogy a kezdetekben mi voltunk "A" Bradford.De a City már régen beelőzött,egy időben még a beolvadás veszélye is fenyegette a klubot.1977-ben megújult a klub,a szurkolók kívánságára Park Avenue néven.A 6. osztálynál pedig soha nem jutott magasabbra.
    Információk:
    Saját értékeim.A mentális,és fegyelmezési dolgokra gyúrtam elsősorban.
    Betöltött ligák.A Brit-szigetek összes ligája.(egyenlőre)
    General information.
    Facilities.
    Finances.
    Training.
    A két kulcsember,Colbeck,és Kerr.
    Ez pedig a helyi Maracana.
    És hogy nem csak nekem vannak ambícióim:

(Ezt a táblát szeretném majd évek múltán színaranyra cserélni.)

A felállás szimpla 4-4-2 lesz,mást nem is tudok játszani.Vannak szélső középpályásaim,de kimondott szélső nincs.Ahogy egyetlen DM sincs a csapatban.A média a 6. helyre vár,a főnöki ukáz pedig a felsőház.Az első Team Talk jól sikerült,a morál rendben van.

Szóval ennyit a semmiről,kezdhetek dolgozni.