Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
1. Mint most nálam, 3 egymást követõ napon is bajnoki mérkõzés... Az elsõt megnyertem az Arsenal ellen, a másodikat már buktam a Chelsea ellen. Ki fog játszani a harmadikon, azt nem tudom.
2. A legutóbbi VB döntõje angol-francia volt, amit a franciák nyertek meg. A VB után mindkét szövetségi kapitányt kirúgták (Zola és Blanc), sikertelenség miatt. Mi nekik a siker, ha nem egy megnyert VB és egy 2. helyezés? 😮
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
fm 15 jó lesz virágboltiban is
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Egyetlen embert igazoltam nyáron,ingyen jött Green.A Tottenham tette lapátra,pedig végigjátszotta a szezont.Gyenge átlagot produkált,de majd kiderül.Itt pedig nem DR-t fog játszani,hanem CD-t.
megjelent egy ilyen szöveg egy olyan játékossal kapcsolatban akirõl nem tudom kicsoda, csak valamiért a megfigyelt listámon volt
xy signs new xy deal
xy has signed a new contract
bla bla bla
the deal will keep him at the club until....1 évvel a mostani idõhöz képest
as this player changed his status in the roster a new squad registration is required in order to avoid squad registratiton rules breaking
must respond, de nem tudom eltüntetni, nincs mit reagálni rá, elmentem szabira is és akkor is ott volt. mi a fenét lehet ezze lcsinálni? látott már vki ilyet? 12-vel nyomom
A Magyar Bajnokságban nálatok meddig mentek fel a játékosok értéke? Mert eléggé zavaró, hogy van egy 1,9 millió fontot érõ játékosom, eladtam 20 millióért(járulékokkal + 50%), mire csatlakozik a másik klubhoz másnap már 30-at ér... -.-"
Stade Rennais 1.szezon.
Tavaszra nagyot fordult velünk a világ,és ez a teljesítmény már inkább tükrözi a csapat képességeit.Az õszi 6 vereség után tavasszal csak 4 meccset veszítettünk.Ebbõl is hármat a PSG,Monaco,Bordeaux trió ellen,ami most még minden további nélkül belefér.A rengeteg döntetlenbõl is inkább gyõzelmek lettek,és ez végül a 3.helyhez lett elég.A PSG más szint,32 pontot vert a 2.Monaco-ra,ránk meg 33-at.
Meccsek.
Tabella.
A Francia Kupában a negyeddöntõben kiestünk a Marseille ellen,de a Liga Kupát megnyertük.
A bajnoki helyezésért kaptunk 14M-t,ami még arra sem volt elég,hogy nullára kihozzuk a szezont.Nem meglepõ,hogy az új szezonra jelképes összeget kaptam igazolásra,és a bérkeret is csökkent,1,1M lesz.Büdzsé.A bérkeret nagyon nem tetszik,mert csak 100k szabad belõle,és most nincs mibõl átcsoportosítanom.El fogok adni egy-két embert,mert világklasszisok kószálnak klub nélkül a világban,csak fizetést nem tudnék adni nekik.
A legjobban teljesítõ játékosaim pedig Duarte,aki a négy csatárból egyedül tudott valamennyire egyenletesen teljesíteni.Amisador,aki 11 gólt fejelt,és ebbõl több is gyõzelmet ért.Bowker,aki Man.City nevelés,és még a nyáron jött.Nemrégen pedig válogatott lett,ami elég baj,mert megugrott a fizetése.Pajot,aki most lett legenda.Már csak 2 meccs kell neki a 400-hoz,és 19,hogy a klub legtöbb mérkõzésén pályára lépõ játékosa legyen.Ezt tiszteletbõl megkapja tõlem,de már nem lesz stabil kezdõ.Télen még hoztam ingyen két embert,de Reynoso eddig csalódást okozott.A másik egész más kategória,de tõle is többet várok:Hamed.És akkor még van egy sor saját nevelés,csak néhányan közülük.Mbom.Parent.Simon.Tongou.Royer.De a 22-es elsõ keretbõl 15 saját nevelésû játékos,ami nem kis dolog.Ami viszont gondokat okoz,hogy a tartalékban is vannak olyanok,akik még náluk is jobbak lesznek,lehetnek,de már lila a fejük,mert nem tudom kölcsönadni õket.Muszáj lesz elpasszolnom õket pár milláért,a 40%-ot úgyis mellé teszem a szerzõdésben.És még kaptam egy magyar ifit is,Vincze.Megnéztem a GS-ben,146 a PA értéke.Nem lesz világklasszis,de nagyon jó kis játékos lesz belõle.De sajnos nem nálam,mert a francia ifik között jobbak is vannak nála.
Összefoglalva a szezont,kb. ennyi volt is a csapatban.Õsszel a frászt hozták rám,de azért csak kihoztam belõlük,amit lehetett.Ha õsszel is jól játszunk,a PSG akkor is elérhetetlen lett volna.Már náluk játszanak a korábbi legjobb játékosaim az Internacional-ból.Csekély 120M-t fizettek a 3 brazil válogatottért.Hogy fordulna fel a sejk a pénzével együtt.
Merci beaucoup.
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Elõször még befejeztem az elõzõ,10 meccses szezont,amiért idehívtak.A vonaltól lefelé vannak az én eredményeim.És a tabella.
És akkor az elsõ "igazi" szezon elsõ fele.
Elõször is kaptunk 15M-t.Angol mintára megy,folyamatosan kapjuk szezon közben.
Az õszi szezon pedig úgy ahogy van,nagyon gyenge játékot,és megmagyarázhatatlan vereségeket hozott.A csatáraim egymást múlták alul,de a középpályások sem álltak a helyzet magaslatán.A legjobb átlagokat mind a védõim produkálták.A kupákban ugyan még állunk,de az igazán jó ellenfelek csak most jönnek.Pedig a keret erõs,holland,portugál,meg jó néhány különbözõ afrikai válogatottam is van.Sok a saját nevelésû korosztályos francia válogatottam is.Némileg enyhítõ körülmény lehet a rengeteg sérülés,de ez eddig akkor is siralmas teljesítmény.Decemberben hoztam két nagyon jó fitness trainer-t,és szintén két igen jó orvost.Talán sikerül megelõzniük,megállítaniuk a dögvészt.
Meccsek.
Tabella.
A bérkeret már nem gond,szezon elõtt a Róma 20,5M-t adott Niang-ért.Megkaptam a teljes bevételt,amit azonnal átcsoportosítottam.Így most 1,2M a fizu keret,ami bõven jó.Viszont igazolásra már nincs pénz,pedig egy jó pontrúgóra szükségem lenne.Az egyetlen ember,aki jól rúgja a szögleteket,alig játszott.Elõször kificamodott a bokája,utána meg sérvet kapott.Körülnézek a szabadpiacon,elég sok a minõségi free player,köszönhetõen ennek.Néhány ország betöltése még folyamatban van,de ezzel már lehet kezdeni valamit.Egy CM-et és egy csatárt mindenképpen hoznom kell.Az egyik 18 éves csatár tehetségem a sérülések miatt sokat játszott,de 12 meccsen gólt sem bírt rúgni.
Szezon elõtt a 7.helyre vártak bennünket,ez még ahhoz képest is elfogadhatatlan "teljesítmény",és ennél sokkal többet tud ez a társaság.EL helyen kellene végeznünk,különben ez egy elpocsékolt szezon lesz.És a bajnokság mellett mindent felteszek a Liga Kupára,mert elméletileg az is EL-t ér.
Az eladási bevétel,és a pénzdíj ellenére már 2M mínuszban vagyunk.Bár hol van ez még a tavalyi -16,5M-hoz.A klub értéke a nyári 77M-ról mégis 101M-ra nõtt,de ezt nem vágom,mi lehet az oka.Biztos nem a szezon elejére elkészült pályafûtés.
Aztán van még itt egy idegesítõ szabály is.A felnõtt keretbõl(beleértve a tartalékot is)csak 5 embert lehet kölcsönadni.Van egy tucat ügyes játékos a tartalékban,akik egyfolytában vinnyognak,hogy kölcsönbe akarnak menni,de persze nem mehetnek.Kettõ már nem volt hajlandó szerzõdést hosszabbítani,ingyen fognak lelépni.Ezután az összes átlagon felüli tehetség 19 évesen 5 éves szerzõdést kap,azalatt csak kitalálok valamit.De a tarcsiból mûvészet lesz bárkit normális áron értékesítenem.Ez csak akkor fog változni,ha növeljük a reputációnkat,és jobban szem elõtt leszünk.
Köszönöm.
EU. Szuper Kupa
be van lõve gyárilag hogy a francia, brazil, afrikai kölyök az jó, a magyar meg genetikailag selejt, vagy van rá bármilyen mód, hogy elõbb-utóbb normális magyarokkal töltsem fel a keretem? Az ifiképzést nyomatom, maxon van az infrastruktúra, de én magamtól nem neveltem még ki egy fránya 2 csillagos kölyköt se, máshonnan hoztam csak néhányat
(bár tény hogy még "csak" 10 szezon telt el)
PL meccset játszunk december 26-án, 27-én és 28-án is... <#merges2>#merges2>
Büszke vagyok a csapatra! Azért a szezon második felében több X becsúszott, kezdtünk fáradni, de fantasztikus teljesítmény volt. Még egy FA kupa döntõ a Chelsea és egy BL döntõ a Real ellen és mindenki boldogan megy szabira <#worship>#worship>
'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'
Figyelmen kívül hagyod a siránkozását.
Leállítod az egyéni edzését.
Visszaveszel az egyéni edzés intenzitásából,ha sokallja.
Megemeled,ha kevesli.(ilyen is van)
Gyakran elõfordul,hogy semmi nem segít.A delikvens valószínûleg egy unprofessional,lusta disznó.Van belõlük bõven a játékban,ahogy a valóságban is.
2.Klub anyagi helyzete.
Tulajdonos ambíció értéke.
Rendszeres telt ház.
A klub anyagi helyzetére,és a nézõszámra van befolyásunk.A tulaj meg olyan amilyen,szerencse kérdése.Ha nincs benne ambíció,az szívás.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
honnan tudjam mit variálgassak neki? (amúgy csatár, még jó hogy a góllövéssel kapcsolatos dolgokat nyomatja)
más
stadiont hogy és mennyi idõ után lehet összecsipázni? Minek a függvénye? Idén stabilan 90% fölötti kihasználtság van, folyamatosan nõ az átlagnézõszám, de egy bõvitésre is körberöhög a vezetõség. Pénz lenne rá, akarat nincs. Why???
például egy 30 éves rosszabb statokkal rendelkezõ védõm, jobban teljesít, mint egy 18 éves de igen csak komoly értékekkel megáldott játékosom.
Ha nagyon fiatal a csapatom az jár hátrányokkal? a kezdõben egy 31 éves játékosom van, 5-6 18 éves, a többiek meg 22-25 évesek.