104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Volcanor
    Nem tudja valaki, hogyan lehet megcsinálni a Twitter-hez kapcsolódó achievement-et?
  • korbin555
    Az tény,hogy ebből a csapatból kiemelkedik.Van mögötte vagy 250 League 2 meccs,ezzel itt ő császár.A többiek eddig csak a tévében láttak ilyen híres játékost.
  • zyndar
    Akkor rúgjuk mi is oda!
  • zyndar
    Kerr az első játékos, akinél azt látom, hogy teljes a zöld kör :)
  • Mor3llo
    Sajnos ez bug, és az SI is tud már róla. Ha megfigyeled kb kivétel nélkül a rövid sarokra lőtt szögletből kapod a gólokat, és a védőid totálisan lemaradnak/nem reagálnak.

Majd egy peccs javítja, addig marad a káromkodás.
  • korbin555
    10 forduló lement,szerencsére nem rágom a körmeimet az izgalomtól.
    Tabella
    Taktika
    A két kulcsjátékos játszik a legjobban,Colbeck több gólt rúg,mint a csatárok. Sajnos Kerr éppen most sérült le,szerencsére csak két hétre.Semmiféle taktikai finomságokat nem látok a játékunkban,de egy,ezektől az emberektől nem is várom el,kettő,még be sincs gyakorolva.De az egész egyszerű,a két szélső kp,húz befelé(ki van adva nekik,mert nem tudnak beadni),aztán lövöldözzenek kedvükre.Minden meccsen támadok,rengeteg helyzetünk van.Eddig csak egyszer futottunk bele a késbe,semmi nem indokolja,hogy bármin is változtassak.
  • fordjee
    5-ből 4 gólt kapni szögletből, rohadt idegesítő.
  • Lancelot1983
    köszi szépen, kicsit megijedtem, hogy, így a szokott 16-18 ligát nem tudom majd betölteni 2 csillaggal, de így minden oké :)
  • korbin555
    Erről lenne szó.
  • korbin555
    Advanced beállításokkal.Be van töltve még dél,közép,és Kelet-Európa,valamint Skandinávia.(Jó szemed van)
  • Lancelot1983
    hogy lett az 5 kiválasztott liga 48000 emberes? FM2013-ban ez huge adatbázissal csak 25000 ember, vannak még neked külön betöltve, mondjuk Afrikából játékosok?
  • korbin555
    Kösz.Nálam a Béta alatt sem volt jó.De most másik billentyűhöz rendeltem,azzal érdekes módon működik.
  • Volcanor
    Nálam működik.
  • korbin555
    Megnézné valaki,hogy működik-e az Alt+F9 képernyőmentés?
  • Petteri
    Én a Hannoverrel kezdtem. :) A bétában már megnéztem a Mainzot, Leverkusent, de a tegnapi Hertha - H96 ráébresztett, hogy nekem ők kellenek. :D
  • fordjee
    Mintha a 14-el játszanék, ugyanúgy felidegesít. Végig támadok, kapufák, 100%-os ziccerek, ott meg egy oldalszabadrúgásból gól, a másodiknál meg védett Mignolet, de rossz helyre pattant a labda és paff. Gyakorlatilag ez a 2 támadása volt. Remélem nem sok ilyen meccsem lesz.
    brühühü
  • korbin555
    Kösz,és tényleg szükség lesz a jó idegekre.Már lenyúlták az egyik legjobb játékosomat.Megtartani nem tudtam,mindenkinek amatőr szerződése van.Egy osztállyal fölöttünk már szinte minden klub profi,azt visznek,akit akarnak.Igazolni meg egy rémálom,nem akar velem szóba állni senki. Ha valaki mégis,az holtbiztos hogy van 5 másik ajánlata,így az is esélytelen.De a 14-ből kiindulva az utolsó napon is lesz egy rakás free player.
    Mondjuk számítottam erre,nem ért meglepetés.Addig ez lesz,amíg nem leszünk profik.
  • zyndar
    A nagy csapatok elleni idegenbeli meccsekre ki kell találnom valamit. Azzal nincs gond, hogy kikapunk a Chelseatől, de úgy törölték fel velünk a padlót, hogy öröm volt nézni. A tavalyiban működött, hogy feltoltad a védekezést, letámadtál meg lesre játszottál. A 30 valahány lövésük alapján más hozzáállás fog kelleni.
  • fordjee
    Első tétmeccs
    Megvolt az első tétmeccsem a 15-ben. A sok kapura lövés csalóka, a City14-szer lőtt távolról, mi csak 4-szer, de még így is sok egy kicsit. Bár óriási helyzetük csak 1-2 volt kb.
    A gólt, csakúgy mint az edzőmeccseken, szögletből kaptuk. Kicsit megvariálom a szögletek kivédekezését, mert ez így nem az igazi.
  • fordjee
    Köszi, én is nagyjából így szoktam. Azt nem tudtam, hogy a Team Cohesion, vagy a Tactics menjen, de akkor az előbbi.
  • bakkerman
    merész,sok sikert,és persze kötél idegeket :D
  • Mor3llo
    15 pont
  • korbin555
    Megkezdtem az első "éles" karriert.Mindenképpen angol alsó osztályt akartam,de sokat gondolkodtam ki legyen a kiválasztott.Végül mellettük döntöttem:

BRADFORD PARK AVENUE
    Bradford egy félmilliós város,Leeds-től nyugatra.Az Avenue 1907-ben alakult,3 évvel később,mint a város büszkesége a City,akik 2000-ben még a PL-ben is megfordultak.Ők most a League 1-ben vannak,mi pedig a 6.ligában,pontos nevén Vanarama Conference North.A klub jelenleg fél-profi,ennek megfelelően egyetlen profi szerződésű játékos sincs a klubnál.A történelemről annyit,hogy a kezdetekben mi voltunk "A" Bradford.De a City már régen beelőzött,egy időben még a beolvadás veszélye is fenyegette a klubot.1977-ben megújult a klub,a szurkolók kívánságára Park Avenue néven.A 6. osztálynál pedig soha nem jutott magasabbra.
    Információk:
    Saját értékeim.A mentális,és fegyelmezési dolgokra gyúrtam elsősorban.
    Betöltött ligák.A Brit-szigetek összes ligája.(egyenlőre)
    General information.
    Facilities.
    Finances.
    Training.
    A két kulcsember,Colbeck,és Kerr.
    Ez pedig a helyi Maracana.
    És hogy nem csak nekem vannak ambícióim:

(Ezt a táblát szeretném majd évek múltán színaranyra cserélni.)

A felállás szimpla 4-4-2 lesz,mást nem is tudok játszani.Vannak szélső középpályásaim,de kimondott szélső nincs.Ahogy egyetlen DM sincs a csapatban.A média a 6. helyre vár,a főnöki ukáz pedig a felsőház.Az első Team Talk jól sikerült,a morál rendben van.

Szóval ennyit a semmiről,kezdhetek dolgozni.
  • zyndar
    Én is a szigetekre mentem, de Premier League-be, mert először szeretnék pár szezont lehúzni, amikor nem kell megszenvedni mindenért. Swansea lett egyébként, 10. helyre várnak. A sorsolás a 3-7 forduló között igen keményre sikeredett:
  • bakkerman
    a vezetőség a 6 milliós átig.keretet felemelte 14-re,mert olyan jól állunk anyagilag :DDD látom a játékban is igazi kukázós csapat lesz ez a Milan :D
  • korbin555
    Én most indítom az új karriert(angol 6.liga),gyakorlatilag edző nincs egy sem.Van egy assistant manager,meg egy játékosedző,aki viszi a fitness edzést.Ebből az jött ki,hogy 7 kategóriát pakolt a gép a nyakamba.Válogatott múlttal kezdtem + a legalacsonyabb Continental licenc,ami a C.Innen még van három lépcsőfok,amit el kell érnem.(B,A,PRO).Amire mostanában semmi esély,nem fognak elengedni tanulni.Nélkülem fél csillagos az összes edzés,felvenni pedig senkit nem tudok.
    A kezdetekről mindjárt összedobok valamit.
  • zyndar
    Ilyesmibe TILOS belegondolni
  • bakkerman
    tejóég hány ezer órám van nekem "ezekben a dobozokban" gép előtt gubbasztva :D
    (és akkor még 11,10,09,08 stb...)
    Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2014.11.08. 08:18:24
  • zyndar
    Köszi.
    Változott az edzők leosztása bizonyos feladatokra. Most ha egy stábtag csak egy részét viszi az edzésnek, akkor az bizony very heavy leterheltség lesz és már jelezték is többen, hogy keveset foglalkoznak velük edzésen. Ha meg több edzőt állítasz egy edzéstípusra, akkor csökken a csillag és ugye az alkalmazható emberek száma is véges, még nagy csapatnál is. Az persze segítség, hogy mi, managerek is részt veszünk az edzésben, de összességében csökkennek a csillagok vagy túl nagy lesz a leterheltség.
    Kinek mi a tapasztalata ezzel kapcsolatban?
  • korbin555
    Szép.
  • zyndar
    Bővült a család! :D
  • Mor3llo
    Azért el kellett telni egy pár FM résznek, mire a készítők rájöttek, hogy meg kellene szüntetni a játék egyik legidegesítőbb dolgát. Miszerint: eddig az opposition instructionök taktikához voltak hozzákötve. Azaz, ha váltottál meccs közben egy másik taktikára, akkor elvesztek az ellenfélutasítások, újra be kellett állítani az adott taktikánál is. És tádám, lássatok csodát, mostmár ha váltasz taktikát, az opp ins-ek bizony megmaradnak. Pirospont és kockacukor Mileséknak.
  • Peti2400
    Én AS Roma-val kezdek vagy egy alacsonyabb olasz csapattal.De Everton,Villareal,Schalke is benne van a kalapban...vagy talán még egy magyar is.
  • Mor3llo
    Match preparation fülnél 'Matchs tactics' a focusra (én ezt főleg a felkészülési időszakban szoktam csak, ha tétmeccs van, akkor már nem erre 'pazarlom' a meccs előtti felkészülést), a general training meg menjen Team Cohesionra ezerrel. Ezt még a bajnokság elején is szoktam nyomatni, amíg úgy-ahogy bele nem rázódnak jobban a taktikákba.
  • fordjee
    Jah, ezt kerestem, köszi:)
    Illetve, milyen edzést kell beállítani, hogy a taktika minél hamarabb "betanulódjon"?
    Utoljára szerkesztette: fordjee, 2014.11.07. 23:26:00
  • Mor3llo
    Bal oldalt "Scouting", majd "All known players" fül...
    ez ugyanaz a kereső, mint ami régen a Search->Players néven futott.

Off: A Warrington Town (angol 8. osztály!) most verte ki a FA-kupa 1. fordulójában az Exeter Cityt (League2, azaz 4. osztály), és jutott a 2. fordulóba. További érdekesség, hogy a Warringtonnak 7 selejtezőfordulót kellett már eddig játszania, hogy egyáltalán az 1. fordulóba eljusson :D
  • fordjee
    Azt látom, de hol tudok játékosokra keresni, átadó listán levőkre, stb.
  • Mor3llo
    Megkezdődött a szezon (Boroval vagyok)!

• Volcanor
    Bal oldalt, alulról a negyedik ikon.
  • Mor3llo
    A felkészülési meccseken 7 gólt kaptam. Ebből 6-ot szögletből.

Pedig Istenemre mondom, beállítottam mindent a pontrúgás szerkesztőnél...