A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #98196 Arra tényleg jobb a 2D.
Én mondjuk nem nagyítózom a meccseket.A statisztikákat figyelem állandóan,főleg egy új csapatnál.Az alapján szűröm ki a gyenge láncszemeket.Kiről kapom a gólokat,melyik szélső nem tud beadni,melyik középpályás adja el a labdákat,hasonlók.Elég jól látni,hol vagyunk jók,hol gyengék.A kínai klubomnál is észrevettem,hogy a ferde szemű jobbszélső 15 beadásából 2-3 talál embert.Beállítottam,hogy "exploit the left flank",mert ott Huszti átlagban 20/16-os beadási pontossággal dolgozott.Amíg nem ismerték ki az ellenfelek,addig igen jól működött, Huszti szórta a gólpasszokat.Úgy 6-7 meccs után már odafigyeltek rá,fogytak a gólpasszok,akkor áttettem a jobb szélre,ott is igen jól ment neki.Később meg félidőben cserélgettem a két szélsőt.Hátul is kiszúrtam(nem volt nehéz),hogy a balhátvéd mellől szopjuk a gólokat. Beállítottam neki a "hold position","mark tighter" opciókat,plusz a jobban védekező CM-et átraktam az ő oldalára,BWM beállítással.Elég szépen betömtem a lyukat,utána alig kaptunk gólt arról az oldalról.
Apró dolgok ezek,de élveztem,nem mellékesen meccseket nyertünk vele.Majd ha egyszer 20 klasszisom lesz valahol,akkor nem kell ennyit sakkoznom.Akik nálam nőnek fel,csukott szemmel is tudják a dolgukat.Akit igazolok az meg posztra jön,és a mentális tulajdonságaira is nagyon odafigyelek.